Kreatív Ajándék-gyűrűk

Sziasztok, Lányok!

Katynál olvastam először a Kreatív Ajándék Áruházról, és ezen felbuzdulva készítettem interjút Edittel, amit ITT olvashattok.
Edit volt olyan kedves, és kaptam tőle 5 darab gyűrűt, amit a saját ízlésem szerint festhettem ki.
Nagyon jó dolognak tartom ezt a fajta ötletet, hiszen azóta több ismerősünknek is találtunk ajándékot, illetve a karácsonyi ajtódíszt is a webáruházból fogom megrendelni. Sajnos a tavalyi koszorú teljesen tönkre ment, ezek a fa tárgyak pedig biztosan ki fogják állni az idő próbáját.


Így néznek ki a gyűrűk "csupaszon". A gyűrű karika része, pedig állítható, így mindenki ujjára tökéletesen illeszkedik. Mind az öt gyűrűt körömlakkal festettem ki, bár utólag már úgy gondolom érdemes lett volna mondjuk temperával próbálkozni, mert a lakk nem olyan könnyen javítható és kezelhető, mint a festék, de a karácsonyi ajtódíszt már biztos, hogy temperával fogom csinálni.
A minták nagyon jók, többségük könnyen festhető, a legalsó képen látható, ovális alakú gyűrűvel kicsit megszenvedtem, mély a minta, de nagyon vékonyak a vonalak, és a legvékonyabb ecsettel sem sikerült precízen kifestenem, attól függetlenül tetszett a végeredmény:


Én ilyen színekkel álmodtam meg az ékszereimet. Több napig csináltam őket, és szuper elfoglaltság volt számomra, továbbá nagyon egyediek is.
Alig várom, hogy november legyen, és neki lássak az ajtódísznek, illetve még egy-egy nyaklánc nagyon tetszik.

A webáruház címe, ahol Ti is böngészhettek a sok-sok fa ajándék között: http://www.kreativajandek.hu/
Köszönöm szépen a gyűrűket!

Ti milyen színnel festettétek volna ki a gyűrűket?
Ti néztetek ki valamit a webshop kínálatából?

9 megjegyzés

 1. A pötyi a kedvencem, arra nem igazán lett volna ötletem, hogy milyenre fessem ki, de ez a kék-rózsaszín-lila dolog nagyon jól áll neki :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) nekem is, illetve az az alaplap kinézetű gyűrű tetszik még nagyon ebből az ötös fogatból :)

   Törlés
 2. Audrey80

  Jópofa dolgok vannak, nagyon tehetségesek! Ékszert nem mernék tőlük venni, mert hamar lestrapálnám, de egy lakásdísz nagyon feldobja a szobát, aranyos dolgok vannak :)

  Bocsánat Audrey, de valamiért nem akarta közzé tenni a kommented, pedig az e-mail is azt jelezte, hogy már moderálva van, ezért bemásolom így. (jó lesz ma is a blogger érzem-irónia:D)

  A lakás dekor hozzám is valamivel közelebb áll, mert ékszereket elfelejtek felvenni sok esetben :D Vannak bejáratott darabok, de kivételesen egy gyűrűt többször is hordtam az elmúlt hónapban. Még amik tetszenek azok a nyakláncok, meg egy fülbevalót is szeretnék :)

  VálaszTörlés
 3. Tényleg nagyon kreatívak, biztos jó kis türelemjáték volt :D Nagyon tetszik a tojás alakú *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A középső fekete-fehér gyűrű ahhoz tényleg türelem kellett:D

   Törlés
 4. Nagyon szép dolgokat kaptám, az utolsó 3 gyűrű a kedvenc :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Nekem talán az alaplapos tetszik a legjobban, elég cyber ^_^

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Köszönöm :) Igen, szerintem is, nagyon örülök, hogy találtam egy új hobbit :D

   Törlés