ADEN Intelligent mascara-teszt

Sziasztok, Lányok!

Ezt a spirált a Shopline-tól kaptam tesztelésre, amit innen is köszönök szépen!
Aden terméket még nem próbáltam, csak körömlakkot, azzal meg voltam elégedve, de régóta érdekelnek a márka sminkes termékei.

Megörültem mikor a spirált kaptam, elfogyott amit előtte használtam, szóval jókor jött, így hamar el is kezdtem a tesztelését:

A spirál tubusa fekete, henger alakú, rajta a márka jelzés, illetve a spirál fajtája. 10 ml-es kiszerelésben kapható. Nekem a külseje tetszik, mivel nem dundi kisebb helyen elfér mint az eddig használt spiráljaim.


 A kefe kialakítása is egyszerű, enyhén vastagodik a "nyél" felé, illetve ami számomra újdonság az az, hogy hajlítható a kefe, ezzel könnyítve a spirálozást, viszont mikor visszadugom a tubusba, akkor okoz némi nehézséget, mert nyeklik-nyaklik a fej, de ez nem von le a spirál értékéből. A kefe apró gumi "sörtékből" áll, elegendő festéket vesz fel, és illeszkedik a pillákoz.

A rendezetlen szemöldökömért elnézést kérek

Itt egy rétegben látható. Pillákat külön választja és optikailag hosszabbítja is, de nem annyira dúsít, mint más spirálok, de én nem panaszkodom elég dúsak a szempilláim önmagukban is, extra dúsítást nem igénylek.


Ezen a képen már két rétegben használtam. A pillákat nagyjából szétválassza, bár a plusz réteg miatt összetapad, de én külön szoktam választani a szemöldök fésűmön található szempilla fésűmmel.
A pigmentáltsága tökéletes számomra, de nem annyira drámai hatású spirál. Tartós, nem pereg le a nap végére.
Hétköznapokra tökéletes, a pilláimat szépen kiemeli. Lesznek sminkes bejegyzések még a közel jövőben, akkor láthatjátok "élesben" is.
Én abszolút meg vagyok vele elégedve, ha hétköznapi sminket készítek ez tökéletes választás számomra.
EZEN a linken meg tudjátok vásárolni a spirált, 1088 forintos áron.

Ti használtatok már Aden smink terméket?

2 megjegyzés

  1. Nincsen Aden smink termékem, csak körömlakkom, de a tesztelt spirál tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én is kedvelem, szerintem az ára is baráti :)

      Törlés