Milk Shake, tejszín kondicionáló hab-teszt

Sziasztok, Lányok!

Mai posztban ismét egy Milk Shake termékről hoztam tesztet, amit a MyBeautyTools-tól kaptam kipróbálásra, még jó pár héttel ezelőtt, ezt is köszönöm szépen :)
Nagyon régen volt hajhabom, de az is formázó volt inkább, és nem is igazán használtam, nem szeretem, ha a hajamat túl sok termékkel leterhelni.
Illetve a Remington körkefével együtt szerettem volna tesztet hozni, mégis úgy döntöttem külön posztban lesz szó a két termékről, a keféhez segítséget kell kérnem, szóval remélem arról is hamarosan tudom hozni a bejegyzést, de előbb a habról:Az én kondicionálóm 50 ml-es kiszerelésben érkezett, de lehet kapni nagyobb mennyiségű habot is, a bejegyzés végén linkelek.
A termékről a fontos tudnivalók:
"Speciálisan azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy úgy kondicionálja a hajat, hogy optimális maradjon, a haj természetes nedvesség tartalma és védje a hajszínt.
A hajat lággyá, csillogóvá varázsolja és életerővel tölti meg.
A formula tartalma:

Tejszín fehérje, kondicionál és helyreállítja a haj külső rétegét és kutikuláját.
Speciális lágyító, hosszantartó hidratáltságot biztosít.
Integrity 41Ÿ, védett antioxidáns védi a hajszínt.
Használati javaslat: Rázd jól fel a palackot, majd lefele fordítva adagold közvetlenül a hajadra, vagy tenyeredbe. Megmosott, tiszta, törölköző száraz hajra masszírozd egyenletesen, majd készítsd el kiöblítés nélkül a végleges frizurát."
Én törölköző száraz hajon szoktam eloszlatni, nagyjából két diónyi mennyiséget. Nagyon könnyen kinyomható a hab a tubusból, óvatosan kell emiatt vele bánni, mert én elsőre nagyobb mennyiséget nyomtam ki a tenyeremben mint amit akartam.
Szárítás után látszik a hatása a hajamon, tényleg fényesebb lesz tőle, de nekem egy nagyon kicsit szárítja, ami igazából nem probléma mert a hajam teteje könnyen zsírosodik, így nekem a hajmosást egy-két nappal sikerült kitolni, attól függetlenül puhává teszi a hajam, a száraz érzést szárítás után egy-két óráig érzem csak, utána kellemes tapintású, és fényes lesz a sörényem. A hajszínt is védi, kevésbé kopik ki belőle a szőke, manapság elég kéthavonta tövet festeni mióta a Milk Shake színvédő termékeit használom.
Az illata a kedvencem még mindig, attól félek, hogy meg fogom kóstolni, nyilván tudom, hogy nem szabad, de ez a cukros tej illat annyira magával ragadó, ráadásul ennek tényleg tejszínhabszerű formája van miután kinyomom a tenyerembe, hogy duplán nagy a csábítás :D Persze nem akarom magam megmérgezni, szóval inkább mélyeket szippantok belőle. :)
Összességében, teljesíti amit ígér, kevés kell belőle-bár nyilván ez hajhossztól is függ, rövidebb hajúaknak még tovább kitart-,az illata még mindig verhetetlen, és a hatása is szuper, a hajam csillog és puha tapintású, emellett tényleg bevált a színvédő hatása is.
A terméket ITT tudjátok megvenni, illetve ITT tudtok még több hajhab közül válogatni.
A hab ára: 1460 huf

Ti milyen hajhabot használtok?

További szép napot!


1 megjegyzés

  1. Sabra

    Még nem hallottam erről a termékről, de most nagyon felkeltetted az érdeklődésemet :) Én most épp egy Nivea hajhabot használok.

    Azrail: Valami oknál fogva a kedves blogger magától törölte a bejegyzésed, szóval így tudok válaszolni:) Nivea hajhabom nem volt, de én minden hajas terméknél maradok a Milk Shake-nél, eddig minden bevált, na jó az argán olajos sampon nem annyira, de a színvédő igen :)

    VálaszTörlés