Milk Shake argán olajos sampont-teszt

Sziasztok, Lányok!

Egyre többet hallani az argán olaj jótékony hatásáról, és sok márka kínálatában már felfedezhető. Nem csak hajvégápolót kaphatunk, hanem sampont is, mivel a Milk Shake termékekkel meg voltam elégedve, ezért esett rájuk a választásom. A MyBeautyTools-tól rendeltem, ha jól emlékszem már másnap itt is volt a sampon, és azon nyomban elkezdtem használni azt.Még mindig le a kalappal az ügyfélszolgálat előtt, és a kiszállítás gyorsasága sem elhanyagolható tényező, remek a kiszolgálás, ajánlom a webshopot.
Általában hajvégápolókkal próbálkoztam amiben volt argán olaj, ezért voltam kíváncsi mit tud a sampon, mert az olajokkal nagyjából meg voltam elégedve.
Nóra is írt tesztet, egyébként nekem is hasonlóak a benyomásaim a samponról mint neki.


300 ml-es kiszerelésben vásárolhatjuk meg a terméket, fehér letisztult külsővel, oldalt a márka jelzéssel.
A kupakja ilyen lenyomós fajta, a képen jól látszik.
Általában szeretem az ilyen kiszerelésű termékeket, főleg ha jól zárnak, szerencsére ezzel nincsen probléma.
Le akartam fényképezni a sampont is, de annyira híg, hogy képtelenség volt, egyébként sárgás/arany színe van, mivel olajat tartalmaz, ahogy kiöntöm látni lehet az olajat, illetve külön a sampon részét, olyan mintha kicsit kettéválna, ezért fel szoktam rázni használat előtt.
Eleinte kétszer mostam meg vele a hajam, nagyon szépen rendbe tette a hajam száraz részeit, de a tetejét zsírosította, másnapra elég csúnyán nézett ki a hajam, úgyhogy gyors megoldást kellett találnom mégis miként tudom a legjobban hasznosítani a terméket.
Most már úgy használom, hogy először a szokásos Head&Shoulders samponnal mosok hajat, majd a második mosáskor használom a Milk Shake-t, úgy hogy a hajam tövét nem mosom meg vele, inkább a hajam utolsó 2/3-ára koncentrálva használom, illetve 2-3 percig rajta is hagyom, hogy jól beszívódjon az olaj. Az illata semleges, azt hittem először, hogy ennek is finom cukros tej illata lesz, de gyakorlatilag semmilyen illatot nem érzek.
Összességében jó ez a sampont, mivel rájöttem hogyan kell használni, de elég borsos ára van, szóval inkább olyan lányoknak/fiúknak ajánlom akiknek az egész hajuk száraz, és könnyen töredezik, mivel az erre kiterjedő hatása tényleg tökéletes. Egyébként nem kell belőle nagy mennyiség tehát sokáig elég ez a kiszerelés.
Én valószínű maradok a színfenntartó samponjuknál az tökéletesen bevált, de az argán olajat biztosan nem fogom elhagyni a hajápolási rutinomból.

A sampont ITT tudjátok megvásárolni 3.550 huf-ért.

Nektek milyen tippetek van még a száraz hajvégek eltüntetésére?
Ha az olvasóim között vannak száraz hajtípusú lányok, Ti milyen sampont használtok?

További szép napot!

2 megjegyzés

 1. Másodjára remélem sikerül elküldése a kommentet:) már elég sok helyen olvastam jókat erről a samponnal, így itt lenne az ideje kipróbálni. :) én is használok argánolajat a hajvégeimre de nekem is gyorsan zsírosodik tőle, így pakolásként teszem fel. Este felteszem, reggel hajmosás. Az avon argánolajos hajápolója nem olyan masszív így azt nem közben is használom. Köszi a posztot, mert mire megírtam a kommentet meggyőztem magam a vásárlásról:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van mikor másokhoz nekem se küldi el. :)
   Pakolásként még nem próbáltam, de mindenképpen kifogom, igaz nekem maga az olaj, az is Milk Shake-es egyáltalán nem nehezíti el a hajamat.
   Az Avonos hajápoló is egész jó, bár nekem a világos zöld kupakos jobban bevált egyébként, mint az argán olajas. Kíváncsi vagyok neked hogy válik be ez a termék, én még ezen kívül a Milk Shake balzsamra esküszöm, eddig messze a legjobb amit kipróbáltam :)

   Törlés