China Glaze-Tail Me Something

Sziasztok, Lányok!

Ma egy újabb China Glaze lakkot mutatok meg Nektek, ami a Sea Goddess pakkban fellelhető.
Visszajelzések alapján a lila érdekelt többségében Titeket, és úgy terveztem, hogy tegnap posztolok róla, de sajnos nem jött össze, de ami késik nem múlik :)
Külsejét tekintve szintén csak a szokásosokat tudom leírni, 14 ml, szürke kupak, közepesen vastag ecset egyenesre vágva.Ez a fotó természetes fényben készült - átvonult egy felhő-, de így is elég intenzív a csillogása.
Úgy vettem észre a China Glaze homoklakkok árnyékban is szikráznak.
Két rétegben tökéletesen fed, és extra hamar szárad.
Napfényben megcsillannak, a lila alapban megbúvó ezüst csillámok.
A felülete elég durva, bár szerintem még pont belefér a nemharisnyaszaggató homok hatásba.
Tartóssága szuper, mikor beteg voltam akkor is ez volt rajtam- nem volt kedvem körmöt festeni-, és öt napot kopás nélkül kibírt.


Összességében, a lakk szuper, és szuper... :)  megint egy csodás homoklakkal gazdagodott a készletem Reni által. <3 Köszönöm szépen :)


Melyik tetszik jobban, a China Glaze lila homoklakkja vagy a Rimmel Moon Walking-ja?
További kellemes vasárnapot!

22 megjegyzés

 1. Hű, de gyönyörű *.* Ahogy nézem nagyon hasonló a rimmel és ez, maximum állagban és finishben lehet különbség, mert a Moon Walking (mert gondolom rá gondoltál, csak Aurora lett belőle) állítólag kevésbé homok hatású, mint a CG homoklakkok. Nekem még csak a rimmelhez volt szerencsém, de azt nagyon szeretem, viszont ez is meseszép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) igen, köszi hogy szóltál javítottam is, mindig keverem a két lakkot, én fordítva adtam volna nekik nevet, de engem nem kérdeztek, szóval mindegy is:D
   Szerintem a Rimmelben nagyobb csillámok vannak, arról nem készítettem posztot, pedig gondoltam hogy linkelek, aztán rájöttem, hogy nincs mit :D Szerintem a glitter nagysága miatt nem annyira homok hatású a Rimmel, mondjuk nekem a CG jobban tetszik mert világosabb lila, de sand hatásra meg igazából nekem tök mindegy, homok legyen :D

   Törlés
 2. Hú, de lila!♥ Ettől a névtől egyébként most nagyon nevetek :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D A sok lila mániás lány :D
   Meg kellett kérdeznem mit is jelent pontosan, de hiába így nem tudtam értékelni a nevet úgy mintha magamtól jöttem volna rá sajnos :D

   Törlés
 3. Hűűű ez a körömlakk gyönyörű, még sajnos most sem volt időm hogy rendeljek a Nailland sandjai közül körömlakkot, remélem nemsokára. Amiket bemutattál mostanság körömlakkokat ez az egyik kedvenc *-* GYÖNYÖRŰŰ!!! sok puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Golden Rose Holiday lakkjait ajánlom, ha lesz időd rendelni :)
   Nagyon köszönöm, aranyos vagy, puszillak ^^

   Törlés
 4. Ahh, istenien mutat Rajtad, örülök hogy ennyire bejön és hogy ennyire tartós is, wow! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Igen, nagyon szépen köszönöm Reni :) Rajtad is jól mutatna, hiszen lila :D

   Törlés
 5. Annyira jól néz ki! Nézegettem is a Nailland-ben, végül otthagytam, most már persze bánom :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nagyon jól sikerült kis kollekció ez, vagy inkább szett, lesz majd a kékről is szó, az állam is leesett mikor felkentem, remélem akciósan még hozzá tudsz majd jutni, mert nagyon szépek :)

   Törlés
 6. Mondjuk mikor beteg voltam, nem is nagyon csináltam semmi köröm erőltető munkát :D Szóval ennek is betudom a tartósságát, bár a rózsaszín is jól bírta, az meg se kopott mikor lemostam, ha jól emlékszem :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lakk, tetszik! :)

  VálaszTörlés
 8. Csodás lakk,pedig én nem vagyok egy lila rajongó.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) na igen, ez különleges lila: D

   Törlés