China Glaze-Elfin' Around

Sziasztok, Lányok!

Nagyon régóta adós vagyok Nektek ezzel a lakkal, még drága Renitől kaptam karácsonykor, viszont szerintem nem tipikusan téli szín, hiszen napsütésben csodásan sziporkázik, szerencsére sikerült is megörökítenem, úgyhogy lássuk a képeket:
Az üveg hozza a szokásos China Glaze formát, úgyhogy róla nem írnék bővebben, 14 ml, vékony ecset, de jól kezelhető.


Már egy rétegben is tökéletesen fed a lakk, de megszokásból alkalmazom mindig a két réteget, emellett nagyon gyorsan szárad, bár én mindig rakok fedőlakkot a színre, de csak a tartósság miatt, hiszen önmagában is fényesre szárad, plusz a csillámok miatt kap egy kis plusz fényt.

Sokat gondolkodtam rajta milyen színe van, árnyékba kicsit rozsdabarna, napfényben pedig már tégla színű, lelakkozott tégla :). Az alapszínben millió arany és piros csillám szikrázik.
Abszolút egyedi ez a szín, szerintem emiatt megosztó is lehet, bár nekem nagyon tetszik, mikor felkentem úgy éreztem mintha nekem találták volna ki :)

Összességében meg vagyok elégedve a lakkal, mind a színével, mert nem mindennapi darabról van szó, gyorsan szárad, tökéletesen fed, a tartósságát átlagosnak mondanám 3. nap már elkezdett lepattogni egy-két körmömről.
Nagyon szépen köszönöm Renim <3

Nektek hogy tetszik?
Ti milyen évszakban hordanátok szívesen?

További kellemes hétvégét! :)

23 megjegyzés

 1. szép,nekem inkább olyan korallos-piros szín.
  én minden évszakban viselném,nagyon szuper :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen: ) hm a korallt nem látom benne, de valószínű telefonon mást látok, nagy monitoron nem néztem még meg, elég kis kaméleon a drága: D

   Törlés
 2. Én inkább ősszel venném fel, amikor már ilyen bordósak a falevelek is! De nem szoktam évszakhoz annyira kötni ezeket, inkább kedvhez és alkalomhoz mérten választok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is inkább őszi szín egyébként, bár attól függetlenül úgy vagyok vele mint Te, hogy egyik lakk se évszak függő, hanem kedv. Van hogy nyáron fekete körmökkel mászkálok: D

   Törlés
 3. De imádom az ilyen rezes árnyalatokat, eszméletlenül szép! A körmeid meg valami csodásak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De kis cuki vagy ^_^ nagyon köszönöm. Én is megkedveltem ezeket a színeket: )

   Törlés
 4. Én is korallosnak látom a sajátomat, de majd meglátjuk, hogyan mutat a bőrtónusom mellett. Bármikor viselném, mert csodás <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ági is korallt mondott, úgyhogy van ebben a korallban valami ami eddig nekem nem tűnt fel. Hű lakk tesók vagyunk ^_^. egyetértek: )

   Törlés
 5. Nálam rezes-téglás! :) Tényleg nagyon egyedi szín, viseld egészséggel! :D Apropó: Rea maci hogy van? :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is efféle a színre hajtok, de már kezdem látni a koralltis
   benne: ) Rea maci ölelgeti Nici maci testvérét, úgyhogy vigyáznak egymásra *-*

   Törlés
 6. egyszerűen nem tudom eldönteni, tetszik-e ez a lakk nekem, vagy sem :/ Hm....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég megosztó lakk, amúgy tipukusan az az eset, hogy muszáj felkenni, hogy eldönthessük kell-e vagy sem, de szerintem hozzád passzolna: )

   Törlés
 7. még akkor sikerült megvennem, amikor akciós volt év elején, de szerintem a teljes árat is simán megéri. tényleg fantasztikusan egyedi színe van. nekem fedőlakk nélkül jobban tetszik, az valahogy elnyomja szerintem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam akkor én is, hogy akciós, ha nem lett volna meg tuti megveszem annyira szép, legalábbis nekem tetszik, főleg felkenve a legszebb, ugyanis mint tudjuk vannak lakkok amik csak üvegben néznek ki jól: ) Na igen a fedőlakk használatát illetően igauad van, csak akkor nálam két napnál tovább nem bírta volna ez a szépség lepattogás nélkül, de én is utólag gondolkodtam raja hogy nem kellett volna rátenni, legközelebb nem fogok: )

   Törlés
  2. * a telefon elírt pár szót, vagy ahogy nézem nem érzékelte hogy mit nyomok éppen, bocsánat: )

   Törlés