33DC-Texture, avagy China Glaze-Seahorsin' Around

Sziasztok, Lányok!

Három kihívásból kimaradtam, de most igyekszem visszarázódni a kerékvágásba, és befejezni amibe belevágtam.
Remélem Thimmyke kihívására is tudok majd hétvégén készülni, de egyenlőre a 33DC van soron, sokat gondolkodtam, hogy különleges manit készítsek vagy sem, aztán inkább úgy döntöttem hozok egy különleges színű lakkot, ami a China Glaze, Sea Goddess szett utolsó darabja.
A legeslegeslegszebb kék sand lakk amit valaha láttam *-*
Üvegben nem tartottam különösen szépnek, aztán felkentem az első réteget, és majdnem kinyomtam a Párom szemét, hogy nézze már meg milyen gyönyörű-neki is tetszett-még most is a hatása alatt vagyok ennek a kékségnek, hiába a rózsaszín mánia.A különleges színe, és a homok textúrája miatt döntöttem úgy, hogy ebbe a kihívásba beleillik ez a manikűr.Görögországi nyaralásomat juttatja eszembe-ami 10 éve volt már-, mikor megláttam a legszebb kék színt ami a világon létezik: a tengert.
Emlékszem Poszeidón templománál álltunk, mikor lenéztem a tengerre, pontosan ilyen színe volt mint a lakknak. Sose gondoltam volna, hogy valaha azt a kékséget a körmömön fogom viszont látni. Egyébként a lakk ugyanazokkal a jó tulajdonságokkal rendelkezik mint a többi Sea Goddess szettben fellelhető lakk. Extra gyors száradás, tartós, és érdes felület.
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm Reni, csodás ajándékok *-*

Nézzétek meg a többiek munkáit is:


Melyik a kedvenc színű lakkotok a Sea Goddess kollekcióból?


24 megjegyzés

 1. Bár nem szívem csücske a kék szín ez valóban szemet gyönyörködtető szín! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A rózsaszín után a kék lakkok vannak nálam többségben, én nagyon kedvelem a kék árnyalatait, bár érdekes színt mint olyat nem feltétlen kedvelem, csak lakkban :D
   Köszönöm :)

   Törlés
 2. Ez a lakk csodálatos :) Ez a CG kollekció úgy tökéletes ahogy van. Kicsit sajnálom, hogy a többi szint nem hozták be, mert a fehéret még megvettem volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Nem láttam a fehéret, de utána nézek, bár fehér homokból van kettő is, úgyhogy egy harmadik nem kellett volna, főleg hogy 14 ml :D

   Törlés
 3. Hú! Én attól félnék, hogy kiszaggatja a harisnyám, vagy bármilyen más kényesebb dolgot. Érdesebbnek tűnik, a legtöbb sand lakknál, jól látom, ugye? :) Nekem eddig csak 2 ilyen hatású lakkom van, bár még tervezek 1-2-t megvenni, remélem hogy eljutok arra a szintre, hogy még magaménak tudjak 1-1 különlegesebb színt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, valamivel érdesebb sand mint mondjuk a Lovely átlagos homokjai, mondjuk a Rionál nem érdesebb. Bár én fedőlakkot nem szeretek sandekre használni, de gondolom ebben az esetben sokat javíthat az érdességen. A homoklakkokra rákap az embert aztán nincs menekvés :D Én már megszámolni se merem mennyi van, bár nem olyan sok szerintem mint topperből. vagy krém finisű lakkokból.

   Törlés
 4. nagyon szép, az meg külön plusz, hogy ilyen szép emlékeket idéz!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) No igen, így lett igazán ez a lakk is a szívem csücske, meg egyébként is brutál szép :)

   Törlés
 5. Gyönyörű ez a szín is, és de jó hogy egy emlék jut eszedbe róla! puszikállak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Igen, tényleg jó érzés :) Puszillak

   Törlés
 6. Hát ha ilyen szép élményekhez tudod kötni ezt a lakkot, akkor örök kedvenc lesz ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan :) Annyira jó ránézni, meseszép lakk ez :)

   Törlés
 7. Megint egy gyönyörűt mutatsz...már a lilánál is fájt a szívem :D Ennél azzal áltatom magam, hogy olyan, mint a Moyra... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Bocsánat :D Egyébként hasonlít, pl a rózsaszín is nagyon hasonló, bár ha jól láttam 990 hufért vesztegetik őket most a Naillandben :)

   Törlés
 8. Tényleg gyönyörű ez a lakk!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nekem is nagyon tetszetős O.O

   Törlés
 9. Ez a lakk valami csodaszép! Egy álom ez a szín :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, köszönöm szépen ^_^ kedvenc kék lakkom lett: )

   Törlés
 10. Hű, de gyönyörű, igazi karibi kék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) bár eljutnék egyszer oda: )

   Törlés