Models Own-Strawberry Tart/China Glaze-Your Present Required

Sziasztok, Lányok!

Ez az egyik kívánságlistás lakkom volt, de első körben nem lehetett már kapni a Nailland-nél, úgyhogy második körben hoztam el, mert minden vágyam volt egy tökéletes pasztell rózsaszín lakk. Sokáig vártam a kipróbálásával, nos a tegnapi nap folyamán (második neki futásra), végre bevetésre küldtem, és hogy teljesítette az elvárásaimat a bejegyzésből kiderül. :)

Nem önmagában használtam, hanem egy China Glaze topperrel, amiről majd később ejtek szót.
Sok képet hoztam a maniról, íme az első:
Álmaim teljesültek ezzel a lakkal, de ez csak színére vonatkozik.
Ez az egyik legdrágább lakk a készletemben, úgyhogy elég magasak voltak az elvárásaim.
Az üvege nagyon aranyos, kerek, bohókás, pasztelles :) A kiszerelése 14 ml. Az ecsete közepesen vastag.
Egy illatos lakkról van szó, aminek száradás után lehet érezni az eper illatát, és most leírtam az összes jó tulajdonságot a lakkról.
A lakk állagát gumisnak tudnám nevezni, mikor először próbáltam, sehogy se akart terülni, foltos maradt és társai. Lemostam, majd pár héttel később újra megpróbáltam betörni ezt a lakkot (tegnap kentem fel másodjára).
Igénybe vette a drágaság a türelmemet, de megküzdöttem vele, és sikerült majdnem tökéletesen felkennem.Lefekvéskor is éreztem a gumiszerű hatást, mintha még nem száradt volna kopogósra (pedig eltelt 4 óra a lakkozás után), szóval úgy feküdtem le, hogy a kezeim szabadon voltak, véletlen se legyen lenyomatos. Nos reggel felkeltem és kisebb sokkot kaptam, csupa párnalenyomat volt rajta, és a mutatóujjamon olyan bemélyedések voltak, hogy csak pislogtam. Úgyhogy még egy réteg BTGN-nel indítottam a napot kávézás után, nos akkor hajlandó volt megszáradni rendesen, és a bemélyedések is nagyjából eltűntek, de a mutatóujjamon még mindig lehet látni a hibát, ha jól megfigyelitek.
Nem szeretem, ha csúnya a manikűröm, ezért ma lemostam, és meglepődve tapasztaltam, hogy két réteg alaplakkon kifogott, ugyanis durván beszínezte a körmeimet!

A Models Own lakkal ellentétben a China Glaze topperjéről csak ódákat tudok zengeni!
Az üveg a szokásos 14 ml kiszerelésben érkezik, telis-tele kerek, színes glitterekkel.

Egy rétegben kentem fel a Strawberry Tart-ra, és ilyen intenzív csillogást lehet vele elérni. Pont elegendő mennyiség tapad az ecsetre használat előtt, ezáltal nem kell glittert halászni, jut a körömre bőségesen minden színből és méretből.
Nagyon jól mutathat ez a fedőlakk mindenféle színű lakkon, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy  fogjátok viszont látni még a blogon :).

Nos senkit nem akarok se lebeszélni, se rábeszélni a lakk megvételével kapcsolatban, nem tartom kizártnak, hogy nekem sikerült egy hibás darabot kifogni, vagy csak a rózsaszín pasztell működik így.
Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul teljesített nálam, viszont a színe ennek ellenére valamennyire kárpótol, úgyhogy fogom még használni, mert az egyik legszebb lakk a világon.
Felhígítom majd, és meglátjuk akkor milyen lesz, remélem legalább a gumi állagán javít majd valamit.
A China Glaze topperen nincs mit ragoznom, nagyon jól mutat szerintem ezzel a lakkal, őt csillagos ötösre értékelem.

Nektek, hogy tetszik? Tapasztaltátok már ezt a jelenséget a Models Own lakkoknál, vagy én voltam ilyen peches? :)

Legyen kellemes hetetek!

47 megjegyzés

 1. Hát ez tényleg nagyon kiábrándító :-( Pedig valami eszméletlen jól áll a színe Neked! A topper pedig nálam is kedvenc :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) megdöbbentem rajta teljesen, mondjuk kárba nem vész, kihozom belőle a legjobbat: ) a fedőlakk meg nagyon wow!:)

   Törlés
 2. kár ezért a models own-ért, mert nagyon jól áll a színe :/ :) képzeld el még lebarnulsz kicsit, és milyen jól fog vakítani :D
  sajnos nálam is volt már olyan, hogy drágább lakk nem szerepelt túl jól. a flormarokkal összességében elégedett vagyok, ezeket bátran is merem ajánlani, mert még egyikkel sem volt rossz viszonyom tartósság tekintetében, és könnyen használhatóak is.
  sajnos a rózsaszín tényleg olyan dolog, hogy nehéz jól fedőt találni... :/ nekem is emiatt van sok rózsaszínem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszönöm: ) Eddig három Flormar lakkom van, ugye egyet Tőled zsákmányoltam: ) Egyébként tényleg szuper lakkok, de valamiért nem vettem, mert más márka lakkjai előrébb voltak, idáig, onnan is vannak felírt darabok: ) Nem értem, hogy drágább lakkok miért selejtesek néha, ha még nem száradna hagyján de fog is és az állaga se jó.

   Törlés
  2. Jaj azt elfelejtettem, hogy én is azon gondolkodtam,hogy nyáron ha barnább leszek nem csak az én retinámat égeti ki, de másét is: D

   Törlés
 3. De kár hogy ekkora szívás, Models Own lakkoknál nálam van olyan ami abszolút kedvenc és csak áradozni tudok róla meg van olyan ( a Splash kollekcióból ) ami konkrétan egy rémálom...Akkor te is kifogtad ezzel az eperillatú bitanggal. De persze ennivalóan édes szín, azt meg kell hagyni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sajnáltam, de ezek szerint nem csak én futottam ebbe bele a márkánál, sok jót olvastam róla, ezért bátorkodtam megvenni, bár színre a kedvencem marad, meg használni is fogom, ahhoz túl szép, hogy ne: )

   Törlés
 4. Ó yeah! :( Nekem a smaragdzöld glitteres csoda képtelen megszáradni, a kesze-kusza ecset még csak hagyján, de a koppra száradt lakkozás is csúnyán elkenődött, vérzik érte a szívem :(
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy Te is belefutottál, de Hajni is írta, hogy neki is van ilyen darabja. Mondjuk nem adhatjuk fel a használatukat: D Majd kicsit megpróbálok a gumi állagon javítani, akkor már csak félig leszek vele elégedetlen: D

   Törlés
 5. Nekem nagyon tetszik a színe , de kár érte :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) jobbat vártam az igaz, de fogom még használni, csak korán kell felkelni és 6 réteg alapot alákenni: D

   Törlés
 6. :( Kár a Models Own lakkért. Azért ennyi pénzért nem ezt várná az ember. :( Pedig a színe gyönyörű! A CG mesés *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Na igen, engem is az ára zavar, bár 300 forintos lakkra is mérges lennék, ha az álom színemmel rukkolna elő, és ezt csinálná :D

   Törlés
 7. Sajnos még nem volt a márkával dolgom, sajnálom, hogy ennyire rosszul teljesített, viszont a színe gondolom azért kárpótol valamennyire, mert az valami csodálatos *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Biztos vannak jó darabja a lakknak, valakinek más színben bevált a pasztell lakkok más színben, szóval kicsit értetlenül állok a dolgok előtt: ) de abszolút, a színe az szerelem, és fogom használni: )

   Törlés
 8. Nekem sajnos több lakknál is előfordult már, hogy órák után is nagyon gumiszerűek voltak, és mindenféle lenyomatosak lettek. Lassan kezdem azt hinni, hogy a körmeimmel van a baj :D
  A színe amúgy valóban nagyon szép, kár érte. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van még egy lakkom ami kicsit gumis, de ott szerencsém volt mert délelőtt kentem fel, és estére fedőlakkal megszáradt...lehet ha higítok rajta akkor sok mindenben javul...de most parkoló pályára teszem egy kicsit. Köszönöm: ) lehet a Te ilyen lakkjaidat is higítani kéne és talán jobbak lesznek: )

   Törlés
 9. kár érte, pedig gyönyörű színe van. A gumis állagán egy kis lakkhígító nem segítene? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) írtam a bejegyzés végén, hogy megpróbálom később higítani, de akkor jó ha Neked is ez jutott az eszedbe, mert ha többen gondoljuk ugyanazt még használhat is ^_^

   Törlés
 10. Válaszok
  1. Köszönöm: ) Szerintem is, de nem adom fel, még biztosan használni fogom: )

   Törlés
 11. Ez egy igazi körömlakkhorror :D
  egyébként lehet hogy egy kis hígító sok problémát megoldana... Párnanyomatok... PÁRNANYOMATOK! Már csak egy kis bubi hiányzik nem? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Fogom higítani következő használat előtt, annak hatnia kell rá: D tényleg már csak egy kis bubi hiányzott volna, de szerencsére az nem volt. Ám ragadt rá a szösz amitől idegrohamot kapok és mindig le kellett mosni egy ujjam mire készlettem: D

   Törlés
 12. Kár érte hogy .... és még a körmeidet is befogta..... ohh te szegénykém, a színe nagyon szép. puszi neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) na igen, komolyan meglepődtem hogy foltokban halvány rózsaszín maradt a körmöm: ) sok sok puszi:*

   Törlés
 13. Nagyon tetszik a színe, de a gumis állag nekem nagyon riasztó... :/ Ettől függetlenül a mani jól néz ki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Én is csodálkoztam, de gondoltam két rétegben tuti jól fed, és tényleg: D szóval annyira nem lenne baj,hogy sűrű de ez már nehezen kezelhető sűrű.

   Törlés
 14. Nagyon jó lett a végeredmény, de magában nekem nem nagyon tetszik a models own ...(mondjuk lehet azért, mert hozzátettem a minőségét is...üvegben olyan jól néz ki...)
  Viszont az összhatás nagyon jó, és annyira illik hozzád, hogy szerintem még a szenvedést is megérte...vagyis a képeket elnézve, nyilván te, mint "áldozat" ezt nem így gondolod, de a végeredmény nagyon tetszik...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D jól látod mert ennek ellenére tényleg megérte a szenvedést, mert nem tudok lemondani erről a lakkról, sőt a márkáról sem, általában egy rossz dolog nem befolyásola folytatás miatt, bár ha 3/3 rossz max akkor vásárolok az adott márkából, ha szinte ingyen adják: ) Nekem álom lakkok voltak, sőt még pár darab abszolút az, csak pasztell lakkal nem próbálkozom többet: D

   Törlés
 15. De kár érte! Sajnálom :( Nekem megvan a lila és a kék is ebből a sorozatból, és tökéletesen működnek, kb. fél-negyedóra alatt készre száradnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, te jókat írtál, ezért vagyok úgy vele,hog, vagy ez a hibás darab, vagy maga a rózsaszín pasztellekkel van baj,mert a többi működhet.:)

   Törlés
  2. Pedig én is a rózsaszint akartam következőnek megvenni, de most elbizonytalanitottál.

   Törlés
  3. Az a baj, hogy én se tudok mit mondani, mert lehet hogy csak szokás szerint én voltam béna: D Más blogokon mit írnak? Mert én csak szímintát néztem, de tesztet nem olvastam: )

   Törlés
 16. tanulságos poszt volt, nagyra értékelem az őszinteségedet, így legalább kevésbé fáj a szívem ezután a szépség után :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Hát nem tudnék tanácsot adni senkinek ha megkérdezné megvegye-e, mert még mindig nem tudom,hogy ez az egy darab selejt vagy a szín többi databja is. Bár ettől függetlenül még mindig tetszik a színe, és fogom még sokszor használni: )

   Törlés
 17. Válaszok
  1. Én is az voltam, de a színe miatt nem tudok rá haragudni: )

   Törlés
 18. nagyon szép színe van :) nekem is volt már ilyen,hogy megfogta a lakk a körmöm.
  szerintem ez sok dologtól is függ,pl milyen alaplakkot használsz...stb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) nagyon régen futottam abba bele,hogy egy lakk fogjon, meg ami eddig fogott az most az alaplakk miatt nem szokott fogni, ezért is lepődtem meg, bár még mindig nrm fekete vagy kék borzalom: D

   Törlés
 19. Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ilyen pórul jártál vele :( Pedig jól áll rajtad ez az eperfagyi szín, kár, hogy ennyit kell szenvedni vele.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Igaz, bár annyira szeretem a színét, hogy mindenképpen fogom még használni ilyen-olyan formában, mert a sok rossz ellenére azért valahogy ki lehet belőle hozni a még jobbat, de második neki futása ez lett, de majd higítom, meg reggel kenem majd fel, és remélem estig megszárad: D

   Törlés
 20. Kár érte, a szín mesés :(
  Szerintem ezen a lakkhígító sem fog segíteni.
  Nekem egy Barry M Gelly lakkom van, ami hasonló minőségű, nagyon szép a szín de túl vastag és soha nem szárad meg, bármennyit is várok :(
  Sokat nézegettem én is ezt a kollekciót de végül soha nem jutottam el addig, h vásároljak is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A színébe még mindig szerelmes vagyok, úgyhogy megpróbálom túl tenni magam azon, hogy milyen rossz lakkot sikerült kifogni.
   Uh ezt viszont nem olvasom örömmel, mert tényleg a higítás maradt az egyetlen reményem :(

   Törlés
 21. Jujj de durva, pedig annyira szép! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, sajnos elég kiábrándító volt :(

   Törlés