Yves Rocher mono szemhéjpúderek-színminta

Sziasztok, Lányok!

Ma ismét a szemhéjpúdereké a főszerep, két mono-ról lesz szó, amit a címben említett szépségápolással foglalkozó boltban kaptam ajándékba, még novemberben, azóta várják, hogy bejegyzés készüljön róluk.

Az Europeum plázában van egy Yves Rocher bolt, és még karácsony előtt, egy másik üzlet helységbe költöztek, és nyitás alkalmából, lehetett választani két mono szemhéjpúdert a vásárlásunk mellé.
Nagyon örültem neki, mert Krémmánián elég sokat olvastam róluk, és dicsérték is őket, de nagyon drágának találtam, így sose vettem, csak nézegettem a festékeket.Egy kék és egy barna árnyalatot választottam egy-egy vásárlásom mellé. Nehezen tudtam dönteni, mert nagyon sokféle szemhéjpúder közül válogathattam, de nem állt mögöttem senki a sorban ezért sokáig tartott a döntés, de úgy gondolom két nagyon szép színt hoztam el.
A mono-k pontos megnevezése: Mono Coleur Poudre.
Ízléses fekete tokban, és átlátszó tetőben csücsülnek a szemhéjfestékek, nehéz kipattintani, úgyhogy elég jól zár. Applikátort is kapunk hozzá, de szerintem használhatatlan, pedig én még mindig applikátorral sminkelem magam.A barna árnyalat neve: 12-Brun Giroflée
A kék árnyalat neve:63-Bleu Volubilis
Avon alappal készítettem még a színmintát, viszont azon kevés szemhéjfestékekhez tartoznak, amik önmagukban is eléggé pigmentáltak.


Ezt az eredményt kétszeri áthúzással értem el.
Minimálisan porzik, nagyon könnyen el lehet dolgozni a szemhéjon, és építhetők is.
Megfelelő alappal a tartósságuk is jó, 5-6 órát fent vannak a szemen.Összességében meg vagyok elégedve velük, sikerült két nagyon jó színt választanom, de mono szemhéjfestékként sokkalom az árát, weboldalon, ha minden igaz 2290 huf ITT.  Ennyiért meg biztos nem venném meg, ha látjátok akciósan, vagy bármilyen akcióban érdemes megvenni, mert tényleg pigmentált és tartós is, de az eredeti ára miatt, van most egy keserű szájízem mikor írom ezt a bejegyzést.

Csomgolás:5/4
Hatás/pigmentáltság: 5/5
Tartósság:5/4/5

Nektek van Yves Rocher mono szemhéjfestéketek? A két szín közül melyik tetszik a legjobban?

Legyen napsütésben gazdag csütörtöki napotok :) 

20 megjegyzés

 1. Nagyon szépek, de ennyit én sem adnék ki egy mono szemfestékért, főleg ha azt vesszük, hogy az árából sleek palettát kaphatunk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, teljesen osztom a véleményed én is inkább egy Sleek palettát vennék: )

   Törlés
 2. Uh az a barna csodaszép, teljesen beleszerelmesedtem így a mintáid alapján! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Tényleg jó választás volt, voltak közép és még sötét barnák is: )

   Törlés
 3. Az a kék valami csodás! *.*

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűek de a barna legszebb :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű színek *-* Viszont a 2300 Ft-ot sajnálnám értük kiadni :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) ennyiért nem éri meg megvásárolni, kb gúgy érzem mintha luxus termék lenne, pedig vannak ugyanilyen jó monoim

   Törlés
 6. Húúú, mind a kettő szín nagyon szép, de én is a barnát választanám. :)
  Igaz, szerintem is drága .... :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, amúgy én is azt választottam elsőnek: ) borzalmas drága sajnos....

   Törlés
 7. Nagyon szép színük van. Nálunk ma nyílt az Yves Rocher, úgy örülök neki, vettem is 1-2 dolgot. Holnap tervezek róla egy posztot írni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) láttam facebookon hogy megnyílt, kíváncsi vagyok mit vasásároltál; )

   Törlés
 8. Mind a kettő csodaszép, de horror áron adják :( Ilyen minőséget azért olcsóbb márkáknál is talál az ember, de ettől függetlenül jól jártál velük, nekem a kék tetszik nagyon, jó drámai :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) képtelen lennék kiadni ennyit egy egyrészes festékért.:D pl az NYX monok jobbak és olcsóbb is...szóval ha csak monot vehetnék nem ezeket választanám akármilyen szépek, mert olcsóbb társaik tényleg lehetnek ugyanilyen jók.: )

   Törlés