Golden Rose, 3D Glaze-03

Sziasztok, Lányok!

Mai posztban ismét egy lakkot mutatok meg Nektek, ami a Golden Rose, 3D kollekciójának ékes darabja. Ezt még az első találkozón vásároltam, kicsivel több mint két hónap után próbáltam ki először, de ami késik nem múlik.

Mikor netről nézegettem a lakkokat egyáltalán nem volt kívánság listás darab egyik fólia hatású lakk se, de élőben elvarázsolt ez a rózsaszín lakk:Tipikus Golden Rose üveg-pár kollekciótól eltekintve-,10,7 ml, fémszínű kupak (ami elég könnyen sérül, mint látjátok), vastag ecset, kerekített véggel.
Mikor új fajtájú/márkájú lakkot próbálok ki mindig rózsaszínnel kezdek, ha beválik, akkor jöhet más árnyalatok levadászása.
Szóval a külseje teljesen rendben van, viszont számomra a látvány magáért beszél, hiszen gyönyörű, ahogy a fólia darabokon megcsillan a fény.


Egyszer kipróbáltam rózsaszín lakk fölé, de nem mutatott jól, úgyhogy mindenképpen fekete, vagy sötét lakkokhoz ajánlom, mert így mutatja meg a valódi énjét.
Az ecset elég mennyiségű pelyheket, fólia darabokat vesz fel, bár a mutató ujjamnál trükközni kellett, mert oda pont nem akart egyetlen egy kis fólia se kerülni. A lakk elég sűrűnek mondható, úgyhogy nehezebben terül, és nehéz eltalálni az arányt, hogy megfelelő rétegben vigyük fel a körmünkre, de  vastagabb réteg ellenére is, gyorsan szárad.
Összességében meg vagyok elégedve ezzel a lakkal (is), egyszerű, de nagyszerű végeredményt kapunk miután használtuk.
Természetesen ez is Nailland zsákmány, 690 huf-os áron tudjátok megvásárolni a szokásos helyen/webshopban.
Ti próbáltátok már a 3D Glaze kollekció valamelyik darabját?
Hogy tetszenek a fóliás manikűrök?
További szép estét!

14 megjegyzés

 1. Nekem egyszer volt műkörmöm,és az is hasonló volt: sötét alapon voltak benne fólia darabok- és hasonlóan nézett ki (: Nagyon szép (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is volt ilyesmi, a kagylónak van hasonló hatása kinézetre, nekem volt olyan is:) Köszönöm :)

   Törlés
 2. Húha milyen jól mutat ezzel a sötét alappal! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) meg fogom mutatni majd később világos alapon, hogy mégis milyen, mert rózsaszínen nem nyerte el a tetszésemet. Viszont sötét lakkokon tényleg nagyon klasszul mutat :)

   Törlés
 3. Nagyon jól néz ki ezzel az alappal! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Jah igen, amúgy a Lovely fekete lakkjára kentem fel :)

   Törlés
 4. Nagyon dögös, uhhh tetszik! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Tényleg az, kipróbálom még más alapokon is: )

   Törlés
 5. Rózsaszín lakkal kezdesz és ha bevált, jöhet a többi...kicsit mintha magamra ismertem volna ebben a mondatban: új étteremben járván mindig bolognai spagettit rendelek. Ha azt nem rontják el, jöhet a továbbiakban a többi fogás :DDD
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D volt ahol rossz bolognait ettél? Azt még én se tudom elrontani :D

   Törlés
 6. Jaj de nagyon gyönyörű, imádom az ilyen fedőket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Mondjuk van még egy hasonló lakkom az Essence nigth is vegas lakkja amit sajnos már kivontak, de az közel sem ilyen vegyes, azt is nagyon szeretem: )

   Törlés
 7. Nagyon szép szine van :) Sajnálom, hogy a rózsaszines része kevésbé érvényesül, de feketén jól néz ki.

  VálaszTörlés