100 kérdés: 91-100

Sziasztok, Lányok!

Elérkeztünk a kérdések végére, nagyon élveztem a töltögetést, köszönöm Szilvinek még egyszer, és remélem minél többen belevágtok ebbe a sorozatba. :)

91. Szoktál egy-egy dal felcsendülésekor pár könnycseppet megejteni, mert eszedbe jut egy nagyon szép korszak, mikor ez a dal ment?

Puskás Peti - Csillagok
Ezen mindig elbőgöm magam, egy korszakát jelenti az életemnek, ami nem volt felhőtlen, elég sokat szenvedtem, és minden egyes sorával tudok azonosulni. Fantasztikus a dal és az előadó is.
zene

Nox - Hol volt, hol nem
Ezen a dalon is mindig elsírom magam, még  legjobb jókedvemet is pillanatok alatt szétrombolja, ha meghallgatom, érdemes a szöveget figyelni itt is, egyébként nem tudom ebben, amúgy mi a karácsonyi dal. Nagyon nagy hatással van rám még mindig ez a dal.
zene

Kéne valami pozitív dalt is vadásznom, ami egy boldog korszakát jelöli az életemnek, mert ez volt a kérdés, és én egészen másra válaszoltam, de ezeken a dalokon sírok na :D. Ezen erősen gondolkodnom kell....Talán a régi Disney mesék, mikor még gyerek voltam, azok jó érzéssel szoktak eltölteni :) De nem sírok rajtuk, hogy hú de jó volt gyereknek lenni, vagy ilyesmi. Igazából én mindig a mélyen rossz dolgokhoz kötök dalokat és jutnak eszembe, a jó dolgokra én máshogy emlékszem, mást kötök hozzájuk és nem dalokat, amin sírni lehet :)


92. Milyen memóriád van? Mindent megjegyzel, vagy fel kell írnod magadnak?


Attól függ miről van szó, ami nagyon fontos általában meg szoktam jegyezni, de inkább felírok magamnak "mindent", nehogy véletlenül elfelejtsem.
93. Ha kiderülne hogy holnap megy hozzád egy rég nem látott ismerősöd, mivel várnád?

Szeretettel, és csinálnék valamit, nálunk elég sok minden van, ami alapanyag, szóval éhen nem halna, és teáznánk a hidegre való tekintettel.

94. Szereted a kínai kaját?

Egyik kedvencem :) Szeretem

95. Mit csinálsz, mikor otthon vagy betegen?

Olvasok, és fekszem, néha laptopon megnézek valami filmet, és alig várom már, hogy elmúljon a betegség. Én kb 4 évente vagyok csak lázas, suliba se nagyon hiányoztam, sőt közép suliba egyszer sikerült csak lebetegednem lázasra. Szóval szerencsés vagyok.


96. Mire gyűjtöd jelenleg a pénzedet?


Őőőő...kicsi dolgokban vagy nagy dolgokban gondolkodunk? Erre inkább nem válaszolok, mert most egy nagyobb összeget kell kiadni egy szükséges rosszra, hogy utána jobb legyen :) De nyilván vannak dolgok amikben a pénz nem számít, hogy mennyi, csak minden jó legyen, és ez az eset is pont az.

97. Melyik a kedvenc nasid?

Mindegy csak édesség legyen :D De a sós dolgokat se vetem meg.


98. Te vagy a kezdeményező egy veszekedés után, amikor békülésre kerül a sor, vagy büszke vagy?

98%-ban mindig én megyek oda a másikhoz, még akkor is, ha nem én vagyok a hibás. A maradék 2%-ban meg kb egyszerre történik a bocsánatkérés :) Abszolút én vagyok minden esetben aki a békülést kezdeményezi.

99. Félsz a villámlástól?

Nem, se a dörgéstől, se a villámlástól nem félek.

100. A 100. napon próbáld meg megfogalmazni, hogy miért jó ilyent készíteni. Vajon, miért szeretjük mi ezeket a kis feladatokat annyira? :)

Én másokét azért szeretem olvasni, mert nagyon sok érdekességet tudhatunk meg a másikról. Nem feltétlen jutna eszembe azt megkérdezni, hogy, mit gondolsz a prostikról? Szeretek másokat megismerni, nekem ez fontos, és gondolkodni a személyiségén.
Magam részéről pedig azért, mert egy nagyon klassz kis önismeret, ha tetszenek a kérdések, és elgondolkodtatóak, akkor elég mélyre tudok ásni magamba, és jó érzés az, hogy valaki hasonlóan gondolkodik mint én az élet dolgairól.

Köszönöm, hogy olvastátok! További szépséges szerdát :)
 


12 megjegyzés

 1. Már egy ideje fontolgatjuk, hogy mi is megcsináljuk ezt a kérdéssort :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam ám :) el is olvasom mindjárt :) örülök hogy belevágtatok :)

   Törlés
 2. Izgalmas volt olvasni a válaszaidat és nagyon tetszett amiket írtál, hivatalosan megállapítom hogy jóarc vagy! Alapvetően valaki, aki kedveli a japán metált a kínai kaját és közben Hellokittys cuccokat gyűjt mindenképpen figyelemreméltó jelenség:))) Persze nem kizárólag ezek alapján állapítottam meg a jóarcságot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Tiéd is nagyon izgalmas, örülök neki, hogy belevágtál, nekem is nagyon szimpatikus vagy :)
   Mondták már, hogy furcsa vagyok :D Tényleg érdekes jelenség lehetek kívülről :) Viszont ez hatalmas bók számomra :)
   De úgy örülök neki, hogy így gondolod; nagyon szépen köszönöm ^^

   Törlés
 3. Szerintem is jóarc vagy, vár már a kérdéssor előtt is tudtam :-D

  VálaszTörlés
 4. abszolút egyetértek és olyan jó volt olvasni a válaszaidat! :) a betegség meg engem is elkerül, szerencsére, még nagyobb bajom sosem volt :) alig várom, hogy találkozzunk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is várom, hogy olvashassam a további válaszod :) Szerencsések vagyunk, mondjuk én utálok lázas lenni, szóval nem is baj :D
   Én is már nagyon nagyon várom *-*

   Törlés
 5. Kitöltöm én is holnap, imádod az édességet köszi a tippet! :) :*

  VálaszTörlés
 6. Puskás Peti ♥
  Köszi,hogy megismerhettünk egy picit jobban! :)

  VálaszTörlés
 7. Megasztárban is neki drukkoltam: ) Én köszönöm hogy elolvastad,sokat jelent nekem:)

  VálaszTörlés