NYX Nude on Nude paletta - színminták

Sziasztok Lányok!

Itt az ideje, hogy beszámoljak Nektek egy palettáról amit még Reni kommentáros nyereményjátékán nyertem, decemberben kaptam meg Renitől, azóta szinte csak ehhez a palettához nyúlok, annyira a szívembe lopta magát.

A külsejéről ejtenék pár szót bevezetésképpen:

Egyébként egy masszív papírtasakban érkezik a termék, hátul leírással, hogy mi található a palettában, de a dobozt nem fotóztam le, csak magát a palettát. Fekete, fehér betűkkel, semmi csicsa, a szívecske nagyon tetszik rajta, talán emiatt nem lesz "hivatalos" a külseje a palettának. Könnyen zárható, nyitható.


Kinyitva így néz ki. Van benne tükör, 9 részes szemhéjpúder és alul van egy kis fiók amit ki kell húzni, ott az applikátor és a két szájfény. Mint látjátok a szájfénybe nem nyúltam még bele, arról nem is fogok tudni véleményt mondani, viszont látszik, hogy már volt párszor bevetésen ez a paletta.
1-2 éve igyekszem natúr sminkeket készíteni, ezzel a palettával tudtam még a legjobban megalkotni az elképzeléseimet, hiszen csodás színekből áll. Az árnyalatoknak én nem láttam elnevezést, úgyhogy azért nem írok.
Természetes fényben kicsit kéknek és lilának tűnik a szélső sor, a sötétebbik, de nem az mindjárt meglátjátok a színmintán, hogy is néznek ki pontosan:Mivel a kézfejem kisebb, és három sor van így nézzétek:
Első sor, a paletta első sora, ami középen lenne, de kilóg a sorból az a második sora a palettának, és a legutolsó sorban a kézfejemen ami legalul található, a legalsó sor értelemszerűen a legalsó sora a palettának, a színek balról jobbra vannak a kezemre felapplikálva.
Tetszik a palettában, hogy a bal oldalon a világos színeket találjuk meg, középen a közepesen élénk színekhez van szerencsénk, és a harmadik oszlopban pedig a sötét színekhez, így lehet soronként is haladni, illetve variálni  különböző lehetőségek után kutatva.
A kezemen már alappal láthatjátok, gyönyörűen pigmentált színek. Minimálisan porzik, és inkább krémesebb hatása van mint por állagú. Nagyon szépen terül el a szemhéjon, könnyen építhető és tényleg szép natúr füstös szemeket lehet varázsolni. Tartósságra sincsen panaszom, alappal majdnem egész nap  fent van gyűrődés nélkül (6-8 óra között), önmagában még nem használtam, arról nem tudok nyilatkozni, hány órát marad fent alap nélkül.
A kézfejemen egy húzást láthattok, így a szem sminkeléskor sem kell sokszor a palettába nyúlni, mert kevés púderrel is ilyen intenzív hatást érünk el.
Összességében egyik legjobb paletta amit eddig használtam. Szerintem ár/érték arányban bőven megéri, mert még annak idején a Szépségbolt oldalán láttam a NYX palettákról képeket és még lehet is vásárolni. Csak jókat tudok elmondani a márka ezen termékéről, pigmentált, tartós, egyszerű használni és még mutatós is a csomagolás - nekem tetszik.
Nagyon szépen köszönöm Reni, igaz már elmondtam személyesen is, de nagyon nagyon imádom ezt a palettát! <3

Nektek van NYX palettátok, vagy más terméketek a márkától? Ti milyen variációt tudtok ezzel a palettával ajánlani? Mely színeket használnátok?
Legyen kellemes hetetek!

19 megjegyzés

 1. Úgy örülök hogy ennyire bevált, én magam sem gondoltam volna :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legutóbbi talin (nem nem a tegnapin, akkor nagyon natúrba nyomtam :D), is ezt kaptam elő, imádom, tényleg. Mikor sminkelet 10/8 alkalommal ezzel teszem, a végén még elfogy :(
   Nagyon szépen köszönöm, annyira örülök neki <3

   Törlés
 2. Nagyon szép színek! Több NYX palettával szemeztem már, de még nem vettem. Viszont a szemöldökpúder készlet ami van nekem tőlük az szuper.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legszebb nude paletta amihez valaha közöm volt. Én is nézegettem őket mikor még nem kaptam meg Renitől :) Hm, ennek a szemöldökpúdernek utána nézek mert még nem láttam, mondjuk én nem festem a szemöldököm, de gondolkodtam rajta, hogy nem ártana :)

   Törlés
 3. Nagyon szépek ezek a színek tetszenek, szívesen látnék vele sminket, úgyis szépen süt mostanság a nap, és szép képeket lehet csinálni! puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Smink nem igen lesz mostanában, Párom fotóz ő meg csak sötétedésre ér haza, így hiába a szép idő hétköznap nem tudok képet készíteni: (

   Törlés
 4. Na, a spirállal ellentétben ez már döfi! :D Gyönyörű, muszáj sminket is csinálnod vele!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D na igen, egyet kell értsek: D lesz vele de biztos nem most, Reni meg Szilvi látott vele,szóval van tanúm rá: D

   Törlés
 5. Gyönyörű ez a paletta! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Nekem is top 3-ban van benne ^^

   Törlés
 6. Nagyon szép paletta, imádom az ilyen szineket :)

  VálaszTörlés
 7. Ezek aztán szép színek! Nem csodálom, hogy a szívedbe lopta magát :-)

  VálaszTörlés
 8. Válaszok
  1. Köszönöm: ) no majd ha lesz újra tali is jössz alkotok valamit,hogy lássátok: )

   Törlés
 9. Tényleg gyönyörű színei vannak, könnyen kihasználható paletta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen itt nincs olyan szín ami ne lenne használható: )

   Törlés
 10. Nagyon szép paletta!!
  tetszik!! sok puszi

  VálaszTörlés