Katytól kapott karácsonyi meglepetések

Sziasztok Lányok!

Ma nagy öröm ért, hiszen megkaptam Katytól a karácsonyi csomagot. Tegnap adta fel és ma ide is ért hozzám ez a sok gyönyörűség!

Elhalmozott mindenféle csudi jó dologgal :)Az első fele az ajándékoknak:
Egy elf bronzosító és pirosító duo, egy rúzs tartó, egy csodaszép rózsaszín Aden lakk, és egy télapós jegyzettömb, ki is raktam a hűtőre már. :)A kedvenc Avonos testpermetemet kaptam, évekig ezt használtam egyébként, nagyon finom vanília illata van, próbáljátok ki Ti is, és az illata is tartós. Planet Spa Bali Botanica nevű testolaját is a csomagban találtam. Nagyon régóta ki akartam már próbálni, nagyon szeretem az olajos testápolókat :)


Katy nagyon kedves gondolt arra, hogy nem mindent kenhetek a kezemre, ezzel a shea vajas Planet Spa kézkrémmel gondoskodott a bőrproblémám megelőzőséről, kaptam egy lakkhígítót, nagyon örülök neki, mert van pár lakkom ami elkezdett besűrűsödni, és egy mennyei illatú Bomb Cosmetics gyertyát Vanilla Honey néven. Szeretem a BC termékeket tavaly nagyon sok mindent kipróbáltam a márkától.
Nagyon szépen köszönöm Katym! Eszméletlen ajándékokkal halmoztál el! Úgy örülök.
Annyira jó hogy így hárman meg tudtuk egymást lepni karácsonyra, úgyhogy Szilvi, Reni Nektek is köszönöm szépen a meglepetéseket, teljesen elkényeztettetek az utóbbi időben! <3 Nagy becsben fogom tartani az ajándékaitokat!:*

Miről olvasnátok részletesen?
Legyen szép estétek!

29 megjegyzés

 1. Fú, de jó dolga van itt valakinek :) Az ELF duót én minden nap használom, és imádom! Szuper dolgaid vannak, de az olajos testápoló kifejezetten érdekelne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Na igen nem panaszkodom, pont jókor jött a meglepetés is, mert nagyon nem vagyok jó passzban, de ez ugye nem blogtéma. Annyira rendesek velem a Lányok, hogy hihetetlen.
   Nem volt szívem belenyúlni az elf termékbe, pedig nézegettem nagyon :D na alig várom hogy kipróbáljam :) Testápolóról a bejegyzést meg hozom hamarosan :)

   Törlés
 2. Nagyon szívesen, Eleni! Remélem, az ELF duót Te is annyira szereted majd, amennyire én megkedveltem, nálam is csak a Naked Flushed tudta letaszítani a trónról :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. <3 :)
   Biztos fogom, már most látom rajta :D most már el tudok képzelni, itt nyitogatom :D :D Nagyon szép színe van, már alig várom hogy kipróbáljam :) Nagyon köszönök mindent!!!!

   Törlés
 3. Micsoda csomag!:D:) Én az ELF duóról szeretnék!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon Elenis lett :)
   Mindenképpen hozok róla, ha minden jól megy hétvégén már be is tudom fotózni ^^

   Törlés
 4. Nagyon jó csomagot kaptál Katytól! Elf bronzosítóról szívesen olvasnék! sok puszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) remélem hétvégén már tudok posztot írni róla: )

   Törlés
 5. Ohh, mennyi szépség ismét :) Az ELF duo érdekel nagyon nagyon, várom a posztot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos Katy nagyon :) sietek a poszttal,hnap ki is próbálom: ) és akkor véleményt is tudok írni: )

   Törlés
 6. nagyon jókat kaptál!!! :) jó dolog, ha az embernek sok barátja van, akik még azt is tudják, hogy minek örülnél igazán ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Katy is elkényeztet: ) Na igen, úgy érzem sokszor nekem vannak a világ legjobb barátai, és még úgy érzem lesznek újak; )

   Törlés
 7. Azt az Avon testpermetet én is nagyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szomorú voltam mikor egy darabig nem lehetett kapni: )

   Törlés
 8. Szupi dolgokat kaptál. :) Az Avonos testpermetet én is használtam egy időben, de olyan sokáig állt, hogy szerintem már megromlott, mert elég csípős illata (inkább szaga volt) ezért kénytelen voltam tőle megválni. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) uh az elég gáz azt hittem ezek nem romlanak meg hamar,én még így nem jártam. Szegény: ( sajnállak, mert jó kis permet ez. :)

   Törlés
 9. Wow, micsoda kincsek! :) Katy nagyon tündér volt, hogy enni szépséggel meglepett. Én még nem tudom mi lapul a csomagomban, pedig már megérkezett, csak anyuméknál van, így holnapig várnom kell :( De már nagyon izgulok mi lesz benne ^^ Engem is érdekelne az Elf duó, de a kézkrém is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor már biztos,hogy a duot hozom elsőnek: ) Én is kíváncsi vagyok mit kaptál: ) vagyis hogy mit fogsz hozzá szólni: )

   Törlés
 10. Mennyi szuper ajándék, örülök a meglepiknek, halványan irigy vagyok picit :DDD
  Nagyon-nagyon szívesen, használd egészséggel őket, én is rettentően örültem minden, Tőled kapott ajcsinak! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 11. Ó, szuper dolgok!! Én nagyon szívesen olvasnék az elf duóról! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Hétvégén megírom róla a posztot, én is kíváncsi vagyok: )

   Törlés
 12. Ja, és nagyon tetszik az új design ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, jól esik,hogy ezt írod: )

   Törlés
 13. De szépek! Én is nagyon szeretem a vaniliás dolgokat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) A vanília az egyik legjobb illat a világon: )

   Törlés