100 kérdés: 61-70

Sziasztok Lányok!

Ma ismét egy újabb 10 kérdésre fogok válaszolni, kíváncsian várom Nektek mi a véleményetek egy-egy kérdésről!

61. Voltál már tengerparton?

Igen, kétszer is, mindkét alkalommal görög tengert láttam. Különböző részein voltunk már az országnak, de a gyönyörű tenger színét sose felejtem el, főleg Poszeidon templománál, ott volt a legcsodálatosabb kék. 


62. Szoktál alkoholt fogyasztani?


Szinte soha, utálom az alkohol ízét.

63. Szereted a körmöd festeni, amennyiben lány vagy? Esetleg mű köröm?

Igen, szeretem, de ezt tudjátok hiszen olvassátok a blogot :) Nagy körömlakk gyűjtő vagyok, de még a blog előtt is 50-60 körömlakk birtokosa voltam, de a blogok által ismertem meg más márkákat is, mert előtte csak azt  vettem meg amit a drogériákban láttam.
Műköröm is volt többször, főleg amiatt mert soha nem akartak megnőni a körmeim, és nagyon csúnya lemezes volt azóta mióta az eszemet tudom. Amióta ilyen hosszúak és egészségesek nem jut eszembe műkörmöt  csináltatni.

64. Régen, myvip vagy iwiw volt a kedvenced?

Iwiw, bár myvipen is fent voltam, csak azt nem tudom minek, mikor kb sose nézegettem.

65. Voltál már plátóilag szerelmes?

Számtalanszor :D Nem írok inkább névsort kikbe voltam plátóian szerelmes, inkább egy megjegyzést írnék, amit még a német tanárnőm mondott mikor 18 éves voltam:
"Eleni, neked hatalmas szíved van, ha ennyi embert tudsz szeretni." Igazából ezt nem oltásnak szánta, hanem komolyan is gondolta :) De csak rajongásilag tudok sok embert szeretni, de ha egy hűs vér van mellettem, akkor csak Ő létezik a világon nekem *-*

66. Szeretsz buliba járni? Vagy koncertekre?


Bulizni régen is utáltam, nem sokszor voltam, koncertekre szerettem járni, sőt arra talán még most is elmennék, idén két Japán banda is jön ami szívemnek kedves, az egyikre megpróbálok eljutni :) (AnCafe, Girugamesh)

67. Írd le, mit élsz át ha szerelmes vagy. Hogyan tudnád megfogalmazni hogy milyen érzés?

Hűha, így direktbe sose írtam le milyen ha szerelemes vagyok. Megosztom inkább egy versemet:

Ébren álmodom

Édes álom amit minden nap hozol,
Édes a kín mi tüzes vágyat ölt.
Gyönyörű szavak csodás ajkadról,
S igaz álmokról dalol.
Ébren álmodom, mikor velem vagy,
Szívemben örök boldogságot hagy,
Élesek a percek mikor nem vagy velem,
Forró ölelésedben otthonra lelek.
Nincs szó mivel tudtodra adhatnám,hogy Rád vágyom,
Te vagy a csodás éber álmom,
Lelkem s szívem szerelmes,
Ahány életét élek majd annyiszor Téged keres,
Veled való örök létét várom,
Szerelmem mikor itt vagy velem tudd:Ébren álmodom.

2012.12.21

68. Külföld vagy belföld? Miért?


Mindkettő. Itthon is szeretek lenni, annyi felfedezni való van csodás kis országunkban, külföld meg azért mert érdekel más emberek mentalitása, élete, életkörülménye.


69. Mondj 5 hibát magadról, ha van.

Túlságosan makacs vagyok. Meg lehet győzni a saját gondolatom ellentétéről, mert nem vagyok csőlátású, viszont ehhez, nagyon alapos érvek kellenek.

Szeretek birtokolni. Ezt nagyon nem szeretem magamban, bár úgy látom ebben is fejlődőképes vagyok, de nyilván nem tudom magamból kiölni azt ahogyan születtem, emellett még uralkodni is szeretek. Talán az uralkodást tényleg kinőttem, vagy átalakult mássá, de nem érzem, hogy most nagyon uralkodnék, de régen jobban jellemző volt, na mindegy, a birtoklási tulajdonságomat nem tudtam legyőzni, ami az enyém az az enyém, mondat vége. :)

Hibának lehet mondani a lustaságomat is, alapvetően lusta ember voltak kicsi koromól kezdve. Ez most nem az jelenti, hogy négy fal között élek egész nap, meg lusta vagyok akármit is megcsinálni, de ha nincs kedvem valamihez ahhoz nagyon nagyon nincs, és általában nem is csinálom meg.

Túlérzékeny vagyok én is sajnos, de annyira, hogy néha már magam sem bírom ki, és mindig elgondolkodok azon, hogy már lassan saját magam nem bírom elviselni nemhogy más. Sajnos mindig mindent a lelkemre veszek, sőt más baját is a lelkemre veszem, nem elég a saját bajom, még a másikét is képes vagyok magamra tenni, erről le kéne szoknom, meg arról is, hogy ne legyek ilyen kis mimóza. Például ha véletlenül megbántom a másikat, jobban ki bírok magamon borulni mint az adott illető.

Hirtelen haragú és meggondolatlan tudok lenni. Elég hamar felmegy bennem a pumpa az esetek 80%-ban, témától függően nyugszom le csak, van ami miatt napokig sőt hetekig olyan mérges tudok lenni, hogy csak na. Meggondolatlanságom is gyerekkori dolgom, régen is mondták, mindig számoljak el magamba háromszor mielőtt kimondok valamit. 25 éves koromra már kettőig el tudok magamba számolni, és csak utána mondom ki a hülyeségemet :D De tényleg, az a baj, hogy ami a szívemen az a számon típusú ember vagyok, és még őszinte is. Nyilván nem mindenkinek egyformán mondom meg a véleményemet, ma már addig redukálódott ez a tulajdonságom le, hogy csak azzal foglalkozom érdemben akinél van foganatja.
Viszont amennyire hátrány is ez a szókimondó énem, annyira előnyös is, de inkább azzal van bajom magammal, hogy túl hamar mondok ki dolgokat, és lehet nem kéne.

70. Milyen az önbizalmad? Van?

Az önbizalom nálam a béka feneke alatt leledzik. Bár attól függ vannak dolgok amikben van önbizalmam, de azokban a dolgokban amik már megszokottam, mert tudom mit, hogy kell csinálni. Külsőleg vagy ilyesmi, önbizalmam sose volt, feladatokban előfordul elég gyakran, főleg abban amiben jó is vagyok és értek hozzá.

Nektek mi a véleményetek? Valamiben egyezik?
Legyen kellemes keddi napotok!

10 megjegyzés

 1. A rossz tulajdonságok rám is illenek, lehet, hogy titokban bika vagyok én is? :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha megírod e-mailben hogy pontosan hánykor születtél és hol, megnézem a másod jegyed, K bika egyébként, és inkább bikás mint nyilas, szóval nincs kizárva .D vagy tudod mi az aszcendensed? :)

   Törlés
 2. Huu nem is tudtam, hogy verseket írsz! Gyönyörű lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De kedves vagy nagyon szépen köszönöm :)
   Írogattam minden félét, verset, regényt, novellát, montázsokat (egy perces), sajnos manapság elég ritkán, ez a vers is egy éves már :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm szépen, mondjuk tudtam régen jobbat is :D Na mindegy, nem születtem Adynak, de ahhoz képest meg vagyok néha magammal elégedve :)

   Törlés
 4. Kitöltöm én is csak nem ma, érdekes napom volt :) Én is hirtelen haragú vagyok, de könnyen megbocsátok.:D Érzékenység is igaz, de sajnos ez nem mindig jó sok ember vissza is él vele, én legalábbis magamon ezt tapasztaltam :) puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem úgy volt érdekes napod hogy jó volt:) kíváncsian várom a válaszaid, mindig elolvasom, ma jöttem rá, hogy likeolni is lehet: D na igen a kihasználással kapcsolatban sajnos nekem is van tapasztalatom, de a jó emberek mint Te mástól visszakapják azt a jót amit másnak adsz és nem értékelik: )

   Törlés
 5. nagyon jó verset írtál! tökre meglepődtem, ezt nem gondoltam volna :) én az irodalmat gimiben utáltam meg, amiben nagyon nagy része volt a magyar tanáromnak... meg annak, h csak az ő gondolatait lehetett neki visszamondani 1-1 költemény kapcsán...
  viszont mindig is értékeltem a szép verseket! ;)
  myvip meg iwiw... ó anyám :D milyen régen volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, vannak rejtett tartalékaim: D
   Én pont közép suliban szerettem meg az irodalmat nagyon jó tanárunk volt, hagyott minket kibontakozni: ) Na igen, a régi szép idők: D

   Törlés