100 kérdés: 51 - 60

Sziasztok Lányok!

Már a felénél tartunk a kérdéseknek, hamarosan vége ennek is, remélem minél többen belevágtok :)


51. Gondolkoztál már öngyilkosságon illetve öncsonkításon?


Ez is egy olyan kérdés amit túl személyes. Nem szeretnék rá válaszolni, ez olyan téma ami szűk körre tartozik, akár a véleményem vagy akármi más :)

52. Mik borítanak ki téged?

Elég sok minden ki tud borítani: tömegnyomor, tömegnyomor a bkv-n, lassú emberek, lassú emberek akik elfoglalnak egy egész járdát, a külföldiek akik képtelenek arrébb mozdulni a járdán, a magyarok akik képtelenek arrébb mozdulni a járdán, de ma már nem érdekel, akin nem látom a hajlandóságot, hogy arrébb akarna menni, levállalom, és én se mozdulok meg, a hazug emberektől, akik mindenféle idiótaságot terjesztenek másokról és beállítják magukat mártírnak pluszban, aki túlságosan okoskodik az is kiborít, mikor utánam fütyül a majom az utcán, sőt ha más után az is kiborít, ne legyünk már férfiak ennyire primitívek könyörgöm!, jah igen a primitívség is kiborít, ha nincs itthon édesség, és általában nem szokott lenni :(, mikor belenyúlok a lakkozásba, ha nem jön össze az aznap eltervezett sminkem, ha valami nem úgy alakul ahogy szeretném. Elég kiborulós fajta vagyok, ha éppen nincs türelmem semmihez. Jah igen, kiborít ha leszakad a fiók, és nem bírom visszarakni a helyére. És még tudnék írni egy kisregényt...

53. Számodra fontos embereket vesztettél el?

Sajnos igen, és nem is egyet, én ezt a kérdést úgy értelmezem, hogy meghalt -e valaki fontos számomra.

54. Mik azok a célok, amiket 2 éven belül szeretnél elérni?

Hm, ennyire közel nem gondolkodtam még a jövőmön, én vagy nagyon messze látok, vagy a múltban élek. Remélem addigra minden rendeződni fog körülöttem, és végre lesz egy nyugodt évem mikor nem kell valamin görcsölnöm.

55. Használtál már ki valakit? És miért?

Nem, soha, nem tudnék ilyesmire vetemedni.

56. Rossz embernek tartod magad?

Szeretném hinni, hogy jó ember vagyok és nem rossz, de ez majd egyszer valahol valamikor biztos kiderül milyen ember voltam ebben az életben :)

57. Szüleiddel milyen viszonyban vagy?

Nekem "csak" anyukám van, szerencsére jó viszonyban vagyunk :)

58. Szeretsz iskolába járni?

Már rég nem járok sajnos, de voltak szakképzések és iskolák ahova szerettem járni, volt ahová utáltam.

59. Mit gondolsz a nyitott kapcsolatokról?

Ezeket nem tudom kapcsolatnak minősíteni, viszont ha valaki ilyenben akarja leélni az életét lelke rajta, írtam már korábban nem ítélkezem senki felett, csak vannak emberek akik nincsenek egymással egy szinten.

60. Milyen nyelveken szeretnél megtanulni?
 

Japán, görög, spanyol, kínai, koreai, olasz, angol és rendesen németül.

Nektek mi a véleményetek? További szép napot :)   

   
16 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. Szerintem is, már évek óta akarok tanulni, de magamtól nem tudom, elég nehéz nyelv.

   Törlés
 2. A nyitott kapcsolat szerintem sem kapcsolat, max. úgy lehetne fogalmazni, hogy van egy állandó lakótársad, akivel szexelsz is, de sok más szexpartnered is van. Legyünk már emberek, nem ösztönlények, és ha egy embert választunk, akkor tartsunk ki mellette. Arról nem beszélve, hogy egy emberrel is lehet elég sokoldalú a kapcsolat ahhoz, hogy ne kelljen máshol keresgélni...

  A kiborulós rész pedig rám is igaz :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Adom az eszmefuttatásod Katy :)

   Törlés
  2. Én is osztom a véleményed, ez a pontos meghatározás. Én nem értem ez másoknak miért jó, az ha megengedünk a párunknak valamit nem feltétlen marad velünk...

   Törlés
 3. Japánul elég menő lenne tudni, szerintem is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még a blogot is úgy írnám :D

   Törlés
  2. Nyugodtan szolhatsz ha kell segitseg :))
   Tetszik ez a kerdessor, nem a szokvanyos kerdesek vannak benne :)

   Törlés
  3. Mekkora cuki vagy O.O Lehet kérném majd a segítségedet pár írás jellel kapcsolatban, meg most kitaláltam valamit :) Majd írok e-mailt :)
   Kitöltöd te is ? :)

   Törlés
  4. Oké, nyugodtan irj, szivesen segitek :))
   Nem tudom, hogy kitöltöm-e. Maga a kérdéssor tetszik, de nekem is van benne 1-2 kérdés amire nem szivesen válaszolok. Még átgondolom :)

   Törlés
  5. Én se mindenre válaszoltam: ) Ami nekem kényes téma vagy szimplán megtartom magamnak az infót azt mev is tartom: ) vannak benne jó önismereti dolgok; )

   Törlés
 4. nagyon tetszik, hogy ez a kérdéssor nem csak felületesen érint témákat, de rákérdez olyan dolgokra is, amiket ha csak a blogot olvasom, nem valószínű, hogy megtudnám a válaszokat. mindenképpen kitöltöm én is ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nekem is azért tetszik, bár attól függetlenül vannak kérdések amiket nem válaszoltam meg, nem azért mert érdekelne mások véleménye, bár nyilván blogot írok érdekel, de vannak dolgok amik szerintem nem nyilvánosság elé tartoznak, amiket az ember a barátaival családjával beszél meg. De ez csak az én nézőpontom :) Van ami érzékenyen érint :)

   Törlés
  2. érthető! nekem is lesz olyan, amire nem fogok válaszolni :)

   Törlés
 5. Tényleg olyan érzésem van, miközben olvasom a válaszaidat, mintha magamat olvasnám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy eszembe hutottt,hogy kb tényleg kimásolhatnám a válaszaid: D örülök hogy sok mindenben hasonlítunk ezért tudsz könnyen megnyugtatni: )

   Törlés