100 kérdés: 31 - 40

Sziasztok Lányok!

Ma ismét személyes vizekre evezünk, jöjjenek az újabb kérdések. :)

31. Melyik álmod vált valóra?

Hm, tárgyi dolgokból elég sok minden valóra vált már. Érzelmi szempontból, az, hogy K velem van, nehéz út áll előttem és Ő előtte is, és szerencsésnek érzem magam, hogy viszonylag korán egymásra találtunk ( itt az éveink számát értem), olyan ember van mellettem akivel tényleg szeretjük egymást, és ő az én másik felem. Ez volt talán eddigi életem legnagyobb álma ami megvalósult.

32. Milyen zenei műfajt szeretsz, és miért?

Többnyire metált hallgatok, de attól függetlenül mindenevő vagyok, mert ha Britney Spears jó dallal jön ki azt igen is szeretni fogom, vagy akár Eminem, de még sorolhatnék ide kismillió előadót, vagy zenekart. De a track listám többségén metál zene található.

33. Mi a márkás dolgokról a véleményed? Te is vásárló vagy, vagy beéred az olcsó dolgokkal?

Olcsó kategóriájú termékekkel is beérem, bár a blog által talán több márkás terméket próbáltam már ki mint blog nélkül tettem volna. Egyetlen egy dologba számít nálam a márka, az pedig a sportcipő, lehet sznobul hangzik, de Adidasnál lejjebb nem adom. Egyébként közel sem vagyok sznob, sőt én többnyire úgy vásárolok, hogy minél olcsóbbat és minél hatékonyabbat, a high end termékek nem szoktak lázba hozni, többnyire.

34. Pesszimista vagy optimista vagy?

Realista, bár sokak szerint pesszimista vagyok, de most miért mondjam valamire azt, hogy jó persze nem fog megtörténni mikor úgyis megtörténik az ellenkezője? Szerintem elég reálisan látom a dolgokat, föld jegy vagyok, ez a része teljesen jellemző rám, hogy két lábbal állok a földön.

35. Mi a legnagyobb félelmed? Fejtsd ki!

Mostanában elég sok félelmem van, félek, hogy elveszítem a szeretteimet, bár ettől nyilván mindenki fél.
Kisebb félelmeim vannak még, de a legnagyobb félelmem az ez, hogy idő előtt veszítek el olyat vagy olyan embereket akiket nagyon nagyon szeretek.

36. Jelentkeznél valóság showba? Miért?


Én nem jelentkeznék, bár annak idején a Survivort elég értelmes műsornak tartottam a valóság show-k közül. Egy részt néztem meg a mostani Való Világ szériából, mert érdekel, hogy 10 év alatt mennyit romlott a 20 évesek színvonala, nem írom le, mert nem lehet minősíteni a különbséget, katasztrófa, hogy hova fajul a világ.

37. Említs 5 embert aki fontos számodra, és mond el miért?


Uh nekem azért több fontos ember van az életembe ötnél. Na mindegy megpróbálkozom vele. És nem feltétlen sorrendben jönnek majd, az az öt ember nagyon fontos résztét képezi az életemnek.
Anyukám nagyon fontos személy az életemben, ha egyszer anya leszek remélem fele olyan jó leszek mint ő, és fele olyan jó ember is. Szerintem az egyik legerősebb nő anyukám a világon, és nem tudom elképzelni az életem nélküle, nagyon nagyon szeretem őt, le se tudom írni mennyire fontos a számomra.
Párom, Ő hozott vissza olyan mélységesen rossz dologból, hogy bárhogy dönt is élete során, mindig köszönettel fogok neki tartozni azért amit értem tett, és tesz a mai napig, ha Ő nem lenne, nem tudnám, hol a helyem a világban. Ő az akivel teljesen kiegészülök, aki a támaszom, a levegőm, a szívdobbanásom. Ő az én egyik Angyalom. Bármikor és bármit megtennék érte.
A család többi része, pedig a tesóm és a nagymamám. Mi így alkotunk egy családot, nagyon szeretem őket, és különleges helyet foglalnak el a szívemben, értük is bármit megtennék.
Itt most két ember jön, mert ők nagyon fontosak számomra, és egy szinten vannak, a legeslegjobb barátaim: Encsi és Tomi. Nagyon szeretem őket, Tomival már általános iskolába is együtt jártam, köztünk különleges kapcsolat van, számíthatunk a másikra, Encsi meg Encsi <3 Ő egy olyan barátnőm aki tényleg teljesen önzetlenül viselkedett velem, soha semmivel nem ártott, neki is csak hálával tartozom, hogy velem van. Nagyon remek barátaim vannak. Szerencsésnek érzem magam.
Ötödik helyre, tudom ilyet senki nem csinált, de a barátaimat írom. Mert mindenki ugyanolyan fontos nekem. Félek neveket írni, mert attól tartok valakit kihagyok, de ők nagyon fontosak nekem, szerintem tudják, ha olvassák tudják, hogy rájuk is gondolok ebben a bejegyzésben.

38. Tél vagy nyár?


Tél, nem szeretem a nyarat, főleg amióta olyan meleg van, hogy semmilyen pózban és semmilyen ruhában nem lehet megmaradni. A 10 évvel ezelőtti nyarat akarom mikor még délben nem éreztem azt, hogy elájulok már ettől a nagy melegtől. Szóval tél <3


39. Vallásos vagy?

Ez már megint egy olyan kérdés amire nem tudom válaszoljak -e vagy sem. Van hitem, legyen ennyi elég.


40. Egyenes vagy göndör haj?

Hm, magamon egyenes, amúgy nagyon oda vagyok a göndör hajért, bár mindegy végül is, mert kinek mi áll jól :)

Nektek mi a véleményetek? Legyen szép hétvégétek! 
 

12 megjegyzés

 1. Világéletemben göndör fürtökre vágytam én, a szögegyenes hajú :DDD Bár a fizimiskámhoz ha elképzelem ezt a hajzatot, már megtorpanással fogadom :P
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Magamnak nem akartam göndör hajat, eredetileg hullámos, és úgy nézek ki mint egy spániel olyankor :D
   Neked így jó a hajad ahogy van, el nem tudnálak képzelni göndörnek:D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. ,I,,I - rock villa :D
   Gondoltam abból, hogy te is metálszívű vagy mikor írtad, hogy feketébe jársz :D

   Törlés
 3. :) nekem alapból egyenes a hajam, bár van az a hossz, amikor már bele tudok feküdni kis "hullámokat" (nem is tudom, lehet-e ennek nevezni). egyszer megnézném, h milyen lenne a hajam, ha hullámokat varázsolhatnék bele, de sajnos az én hajam kilógja magát, nem marad meg benne. :/ na, tényleg összegyűjtöm ezeket a kérdéseket, és neki is állok megválaszolni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne tudd meg az én hajam is ilyen, kiszárítom, reggel felkelek és van benne pár hullám :D de ha hullámos akkor meg szög egyenesre ugrik ki, szóval ismerős a helyzet :) Viszont ha kivasalom hullámos lesz...mert eredetileg hullámos hajam van, de ahogy Reninek is említettem, olyan vagyok mint egy spániel olyankor, úgyhogy csak egyenesre szárítom inkább :)

   Törlés
 4. Imádlak, Eleni! Nekem kissé hullámos a hajam amúgy, és mostanra eljutottam oda, hogy megszerettem, főleg, hogy egészségesebb, mint valaha, mivel nem járok fodrászhoz. Azért ez durva, nem? :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is Imádlak Katy! ^^
   Fodrász ezer éve nem nyúlt a hajamhoz, lehet az enyém is azért néz ki valahogy :D Igaz valami formát kéne vágni neki, mert idegesít, hogy van, majd tépettre vágatom, mindig olyan a séróm :D
   Neked nagyon jól áll a hullámos haj, mondjuk megnézném kivasalva :)

   Törlés
 5. Ez is kitöltöm! :) köszi! puszi

  VálaszTörlés
 6. Drága Judit, 100-ig meg se állunk :D Puszillak :)

  VálaszTörlés
 7. 32-es kérdésre nagy-nagy bólogatós egyetértés :)
  a 38-asért meg küldtem neked egy pacsit :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D kevés a metálos lány: ) élőben bepótoljuk: )

   Törlés