100 kérdés: 21-30

Sziasztok Lányok!

Ma ismét újabb kérdésekre adok válaszokat :) Plusz két kis állatka ^-^21. Van olyan dolog amit megbántál? Ha igen miért, ha nincs miért?

 Van egy pár dolog amit megbántam, én is hibázok, emberből vagyok. De szerencsére tanultam a hibáimból, bár azóta új elvet követek: "Az az okos ember aki nem a saját, hanem mások hibájából tanul" - ezt még egy görög rokonom mondta nekem 10 éve kb, azóta igyekszem így élni.

22. Humán vagy reál beállítottságú vagy?

Abszolút humán.

23. Jártál zene iskolába? Milyen hangszeren szeretnél játszani?

Akartak minket zene iskolába járatni, de maradjunk annyiban, hogy nem volt rá lehetőség. Egyébként zongorán, gitáron, csellón jó lett volna megtanulni játszani.

24. Mi az a 10 dolog, amit mindennap megteszel, az alap dolgokon kívül?

Igyekszem Ishidával minél több időt tölteni, megsimogatom, szeretgetem, beszélek hozzá.
Megetetem a cicákat és simizem őket.
Igyekszem napi egy bejegyzést a blogra tenni
Szeretek teázni
Ha van kedvem olvasok, filmet, vagy animét nézek, esetleg sorozatot
Rendbe rakom a lakkos illetve a testápolási polcaimat
Minden nap megnézegetem a körömlakkokat
Mostanában játszom a gépen is egy-egy órát
Igyekszem megoldani a bennem felgyülemlett problémákat
K- val lefekvéskor minden este egy-két órát beszélgetünk ( szoktunk napközbe is, de este az ő hangjára szeretek elaludni)

Ishidáról sztárfotó :) Imádom a kis Mutyikámat!

 Ő meg Lady cica, róla még nem volt kép, mindig beleteszi a mancsát az ember tenyerébe. :)
25. Hol tartanád álmaid esküvőjét? Hova szeretnél nászútra menni?

Na ez nem az én kérdésem :D Én úgy képzelem el az esküvőmet, hogy anyakönyvvezetőhöz be, aztán ki és mindenki megy a maga dolgára, esetleg valahol egy ebédet elfogyasztani, de ehhez sem ragaszkodom, majd ahogy mi akarjuk úgy lesz, ha lesz. Úgyhogy nincs álomhelyem, nekem már nincsenek ilyen elvárásaim, vágyaim. Nászút, mindenképpen külföld, szívem szerint Japánba mennék, de mindegy lenne igazából.

26. Ha 1 napig azt tehetnéd, amit akarnál/szeretnél, mi lenne az?

Párommal szokatlan dolgokat csinálni. Amit szeretnénk mind ketten, de anyagi vagy egyéb nehézségek miatt kivitelezhetetlen.

27. Kinek a bőrébe bújnál szívesen? (híresség)

Hm, szerintem Catherine Zeta - Jones bőrébe belebújnék, nekem Ő a nőideálom úgymond, mármint szerintem Ő az egyik legszebb nő a világon, illetve a Amanda Seyfried bőrébe is belebújnék, Ő a másik kedvenc színésznőm, ha férfi lehetnék Johnny Depp, vagy Robert Downey Jr esetleg Kenichi Matsutyama.


 Egyik kedvenc színészem: Kenichi Matsuyama
forrás

 28. Mi szerettél volna lenni kiskorodban?

Mikor mi :D Énekesnő, zenész, színésznő, író, régész, királylány.

29. Mi a véleményed a drogokról?

Felesleges dolognak tartom őket, attól úgyse lesz jobb mert valaki ilyen szeretek használ, én a józan életet becsülöm és szeretem.

30. Mit gondolsz a bántalmazásokról?
 

Az emberiség egyik legszörnyűbb dolgának tartom. Nem értem miért jó fájdalmat okozni másnak, legyen fizikai vagy lelki terror. Mélységesen elítélem az ilyet, főleg ha erősebb bánt gyengébbet.

Nektek mi a véleményetek?
Végre péntek :)
 
 

10 megjegyzés

 1. Nagyon édesek a kedvenckéid, ennivalóak!!!!!

  VálaszTörlés
 2. ismét nagyon tetszenek a válaszaid, egyre inkább meggyőzöl, hogy én is megírjam a válaszaimat, de megvárom amíg teljes lesz a kérdéssor :)

  VálaszTörlés
 3. Ez a japán srác nagyon kis aranyos ^^ Az esküvős részen meg kicsit meglepődtem, de mikor jobban belegondoltam, hogy mi illik hozzád, végül rájöttem, hogy pontosan az, amit leírtál :)

  VálaszTörlés
 4. Kenichi nagy ideálom *-* Hát tudod mikor a másodikon gondolkodik az ember akkor nem feltétlen az számít, hogy nagy horderejű legyen a dolog. Már tudom mi számít, és nem az,hogy minél többen legyenek ott és nagy legyen a felhajtás, nem már nem számít. De ezt levélben kifejtem Neked, mert hosszú, meg nem minden való érzelmileg a blogra: ) De amúgy igazad van, ez való már hozzám, hiszen sokat változott a gondolkodás módom a témában: ) Szeretném, ha bensőséges és meghitt lenne K-val a dolog, feltéve ha eljutunk odáig: )

  VálaszTörlés
 5. Én is válaszoltam rájuk, érdekes kérdések voltak, ki is fejtettem egy párnál a véleményem, ha gondolod olvasd el! puszika

  VálaszTörlés
 6. A malackád egy igazi Quincy :) Nagyon aranyos a drága. Nekem egy teljesen fekete malackám volt. Olyan aranyosak, és hihetetlenül nagy szeretetet képesek adni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Már csak az hiányzik hogy valami fényes lövedéket lövöldözzön: D jaj biztos nagyon cuki volt *-* hihetetlen milyen okosak, meg lelkisek, nem gondoltam volna annak idején. Nagyon szeretem a kis cucum: )

   Törlés