100 kérdés 11-20

Sziasztok Lányok!

Ma jöjjön a 100 kérdésből egy újabb 10 kérdésre adott válasz :)


11. Hány gyermeket szeretnél, miért?

Kettőt mindenképpen. Nekem is van testvérem, és szeretném, ha az első szülött gyermekemnek is legyen testvére, hogy amikor én nem leszek tudjon kire támaszkodni az életben.
Remélem úgy alakul az életem, hogy tisztességesen fel fogjam őket tudni nevelni, illetve ez a szám ne egy hanem tényleg kettő legyen.

12. Szereted az állatokat?

Nagyon. Mindenféle állatot szeretek ami szőrös. Még a madárpókokat is *-* Van egy 5 és fél éves kis cucum (tengerimalacka) és két cicus, akik végül is fogadott cicák. Később még szeretnék kutyát - igaz félek tőlük többnyire, de attól még aranyosak - illetve törpe pónit, törpe nyulat, madarat, cicát, tengerimalacokat, hörcsögöt, delfint..stb :D.  És nagyon nagyon szeretnék egy madárpókot *-*
Mondjuk úgy szeretnék egy állatkertet.

13. Mi a szubjektív véleményed a Környezet szennyezésről?

Rettenetes dolognak tartom. Igyekszem odafigyelni arra, hogy óvjam a Földet, de szerintem túl kevés ember próbál tenni valamit a környezetszennyezés ellen, mindenki tudja, hogy nem jó irányba haladunk, de mintha "senkit" nem érdekelne. Sajnálom, mert egy csodálatos világban élünk és nagyon kevesen becsülik.

14. A világvége szerinted eljön?

Nem igazán értem a kérdést :) A Föld mint olyan előbb - utóbb meghal. Tudjuk, nagyjából 4-5 milliárd év múlva fog bekövetkezni, ha arra vonatkozik a kérdés, hogy az emberiség ki fog - e halni, meg van rá az esély. És ha a világot úgy értelmezzük mint az Univerzumot, akkor nem tudom, szerintem ha vége is lesz, valamilyen formában átalakul. Mert tudjuk az anyag nem vész el csak átalakul.

15. Van jogsid? Ha nincs, szeretnél? Mikor?


Nincs, és nem is lesz. Már pusztán az anyósülés gondolatától is kiráz a hideg, nemhogy a kormánytól.

16. Kit szeretsz a legjobban a világon, és miért? Van ilyen ember?

Szerintem egy embert lehetetlen kiemelni.

17. Gyerekkorodban gyűjtöttél valamit? Ha igen mit?

Kosaras kártyát, Turbó rágó papírt, matricát, Sailoor Moon-os kártyákat, tazó-t, Pupákot, szalvétát, zsebkendőt, amiket most is gyűjtök: Hello Kitty, Pony, Snoopy, SpongyaBob, maradjunk annyiban minden ami cuki (Nici) és rózsaszín, plüssöket, anime figurákat, gyertyákat, lakkokat, testápolót stb. Én gyűjtögető életmódot folytatok többnyire :)

18. Facebook avagy Tumblr? Miért?

Kizárásos alapon Facebook, mert fogalmam nincs mi az a Tumblr - most tuti elborzadtatok, látom ám :D!


19. Tégy úgy mintha egy állás interjún lennél, írd le hogy viselkednél, és egy párbeszédet. Milyen ruhában jelennél meg?

Egy párbeszédet nem fogok most lezavarni, mert ahány állás annyiféle interjú, és kérdeztek már tőlem elég furcsa dolgokat. Az biztos, hogy fekete nadrágba mennék, csinosabb cipővel, és fehér blúzban, vagy úgy hogy egy csinos konzervatív fekete felsőt vennék fel és az alá fehér blúzt, nem ünneplősen, hanem inkább elegánsan, de nem túl elegánsan. Mindig figyelek arra amit az HR-es (vagy igazgató) mond, illetve kérdez. Őőő-zés nélkül válaszolok, összetett, kerek mondatokban. Arra válaszolok amit kérdez, persze barátságosan, de határozottan, továbbá függ attól is milyen környezetben történik mindez és milyen munkáról van szó. Szeretek kérdezni is, ha valami érdekel rászoktam kérdezni.


20. Van olyan dolog amire büszke vagy? Mire?
 

Anyukámra és a Páromra mindenképpen, és a szűk családi körre. Elég nehéz időket éltem/éltünk meg amit más egy élet alatt nem, de ami nem öl meg az megerősít. Attól függetlenül, igyekszem pozitívan szemlélni a dolgokat, igaz nem mindig sikerül :) Néha büszke vagyok magamra is, de csak néha :)


Nektek mi a véleményetek? 
Legyen szép napotok!

 


22 megjegyzés

 1. Én sem tudom mi az a Tumblr...:DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megnyugodtam :D :D remélem más is jelentkezik, és akkor nem leszünk egyedül :D

   Törlés
 2. És én sem tudom, szóval nyugi :D Én is gondolkodtam már eme kérdéssor kitöltésén, ám valami mégis visszatart :| Én is gyűjtögető vagyok, mostanában kozmetikai cuccok terén... :D A madárpóknál meg pupilláztam egy sort, és kirázott a hideg :D Szívbajt kapok még egy piciny póktól is, nem hogy egy szőrös tenyérnyi félétől O.o :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D: D Na akkor üdv a klubban :D
   Szerintem jópofa TAG-szerűség ez, ami nem tetszik kérdés akár ki is lehet hagyni, volt amire én se válaszoltam :)
   Én nagyon szeretem a pókokat, persze volt hogy már megijedtem mert váratlanul bukkant fel. Pl a kaszás pókokat én se csípem amúgy, de a többivel nincs baj, szerintem fantasztikus állatkák:)

   Törlés
 3. Na ez a Tumblr akkor nagy kérdés :D Szerintem sokan gyűjtünk szelektíven, tényleg sokan, csak sok mindent nem, amit pedig lehetne. De nincs is rá lehetőségünk. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D ennyi: D Na igen, de kevés sajnos,hogy megóvjuk a Földet, hiába vannak elektromos autók,még mindig a benzinesek vannak a világon többségben, a gyárak is pöfékelnek, meg még kis millió dolog van amin kéne változtatni, hogy jó legyen. De legalább elindultunk a változás útján ^_^

   Törlés
 4. Válaszok
  1. :D Azért megnyugtat a tudat,hogy vagyunk jó páran akik az se tudják eszik vagy isszák: D

   Törlés
 5. a tumblr is egy amolyan blog, csak ezeken kizárólag képeket osztanak meg a bloggerek. :)
  pl.: http://eat-less-do-more.tumblr.com/
  lehet majd megcsinálom én is ezt a kis kérdéssort... :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, akkor ez lesz amit biztos nem fogok csinálni: D nekem az már túl sok lenne: ) de legalább már nem érzem magam hülyén ^_^ Az jó lenne,kíváncsi lennék a válaszaidra: )

   Törlés
 6. Nagyon jó kérdések, én is kitöltöttem.puszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Holnap reggel el is olvasom,nagyon kíváncsi vagyok ^_^ puszillak: )

   Törlés
 7. Te jó ég, te madárpókot szeretnél? :D Oké, hogy szőrös és hogy lehet simogatni, de akkor is... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D simogattam is már, szerintem nagyon cukik *-* kislánykori álmom egy madárpók *-* Egyszer lesz, bár K nem engedi,de majd megpuhítom: D

   Törlés
 8. Én is gyűjtögető életmódot folytatok, de igyekszem leszokni róla.. vagyis nem, mert a kozmetikai dolgokat továbbra is gyűjtöm, csak most már igyekszem megválni a nem használt dolgoktól (pl. odaadom valakinek aki használná).
  Már Megarea blogján is tetszettek a kérdések, lehet egyszer majd én is kitöltöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem tudok lemondani az aranyos dolgokról: D amúgy én is igyekszem a többi részét visszaszorítani, én is tovább adom az olyan terméket amit nem használok, és tudom hogy a másik örül neki vagy beválik: ) Örülnék ha kitöltenéd, amire meg úgy érzed nem kell válaszolni: )

   Törlés
 9. Ejha, már 5,5 éves a malackád? Hány évig élnek? Sajnos a hörcsögök 2-3 évig csak, pedig Boborján annyira, de annyira aranyos volt... :-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnos :( Hát olyan 6-8 évig én úgy olvastam, de ismerek olyat akinek már 9 éves a malackája. Úgyhogy elég stresszes vagyok mi van ha felkelek és már nem fog élni :(
   Igen a hörik sajnos még rövidebb ideig élnek. Volt hörcsögöd is?

   Törlés
  2. Igen, több is, de Boborján, az első törpehörim számomra A Hörcsög. :-)

   Törlés
  3. :) Na igen, mindig az első az ami talán közelebb áll az ember szívéhez. Azért sajnálom a höridet, bár gondolom nem mostanában távozott el szegényke :(

   Törlés
 10. Madárpók? Te aztán vagány csajszi vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodálom őket *-* köszönöm, jó érzés hogy ezt gondolod: )

   Törlés