100 kérdés - 1-10

Sziasztok Lányok!

Korábban jeleztem már Szilvinek, hogy lopom az általa posztolt kérdéseket, úgyhogy bele is vágnék, Ő meg nemsokára végez vele, nagyon hasonló a gondolkodás módunk, nem tudom mennyi újat fogok tudni mondani :), de a blogján megtaláljátok az Ő válaszait is.

 1. Mik azok a dolgok amik motiválnak?


Jó a kérdés. Igazából sok minden motivál engem is mint ahogy másokat. Egy konkrét példát nem tudnék említeni, de talán ahogy Szilvi is írta, ha valakinek sikerül nekem is sikerülhet, ez motiváló hatással tud lenni a céljaim elérésében.

2. Milyen telefonod van? Miért azt választottad?


Sony Xperia Tipo, ha jól tudom :) A régi telefonomat ellopták, vagy elhagytam, ezért kellett venni egy másikat, alapból Sony mániás vagyok (mikor még Ericsson volt akkor kezdődött), egy éve a Tipo volt a legolcsóbb telefon az "okosok" közül, így ezért ezt vettem meg.

3. Kik azok az emberek, akik az agyadra mennek, és miért?


Elég sok embertípus az agyamra tud menni. A butaságot nem szeretem, nyilván én is tudok buta lenni, de tudjátok az a tipikus butulat, mikor a szemén látszik valakinek, hogy semmi önálló sőt leutánzott gondolata nincsen. Ilyennek is kell lenni a világban nem mondom, ettől még lehet valaki kedves és aranyos, attól függetlenül akkor sem tudom elviselni az emberi butaságot.
Azokat sem szeretem akik nincsenek tekintettel másokra, se az érzéseire se semmire, akikben hiányzik az empátia készsége, egyszerűen az ilyen emberekkel nem lehet dűlőre jutni, és feleslegesen gerjesztik a konfliktust az önzőségük miatt.
Továbbá nem szeretem azokat az embereket sem akik nagyon rosszindulatúak, irigyek mások sikerére, gonoszak, és még képesek a barátaik alá is tenni, ha már nekik rossz akkor a másiknak is az legyen, ahelyett, hogy örülne és támogatna a barátját, ismerősét. Szerintem az ilyen emberek lelkileg nagyon egysíkúak, és nem hiszem, hogy gonoszságuk nagyon jó hatással lenne majd a későbbi életükre.
Nem értem miért jó fájdalmat okozni másoknak, pláne annak akire azt mondják, hogy szeretik.
Nem csípem azt se mikor valakit ki akarnak fúrni, és az undorító módon teszik, ez lehet akár munkahelyen is, vagy egy szimplán irigy barát, ismerős.
A hazug embereket se kedvelem, mert nyilván átlátszó a történet, te meg vágjál jó pofát a dologhoz mikor nyilván tudod, hogy a csillagot is éppen lehazudja a szemedbe, de azért mellé még úgy csinál mintha nagyon őszinte lenne. Nem lesz valaki attól menőbb mert az hazudja, hogy BMW-vel jár mikor autójuk sincs, meg XY sztárt ismeri, mikor tudjuk és nyilvánvaló, hogy nem. Sok ilyenbe akadtam.
Tudnék még sorolni ide típusokat, de így is hosszúra sikerült a válasz.

4. Milyen nyelven tanulsz? Miért pont ezt választottad?


Németet tanultam annak idején. Engem másodikban alsóban átraktak a németes csoportba azzal a címszóval, hogy túl sok az angolos, szóval nem magam választottam ezt a nyelvet. Igazából nincs vele bajom, de ma már megszólalni se tudnék németül szerintem, pedig 13-14 évig tanultam.


 5. Mi volt az oviban a jeled?

Tulipán :) Azóta is a kedvenc virágom :)


6. Mit gondolsz a prostituáltakról?

Szerintem sokkal gázabb és erkölcstelenebb az aki nem pénzért csinálja ugyanezt a "mesterséget". Nyilván nem ítélem el őket, mert van akinek tényleg ez volt a szükséges rossz, hogy ilyen döntést hozzon, mert 50 milliós hitelt nyilván nem Tesco-s kasszás fizetésből fog valaki kifizetni x időn belül. Szerintem kevés olyan ember van akit ne lehetne elítélni, és tudjátok: "Nem vagyok Isten, hogy ítélkezzek valaki felett."- tartja a mondás. Persze nem a legjobb megoldás arra, hogy így keressen az ember pénzt, mindenesetre annyit tudok, hogy nagyon nem szeretném, hogy odáig fajulna az életem, hogy ilyen helyzetbe kerüljek.

7. Hány évesen vesztetted el az ártatlanságod?

Erre a kérdésre nem válaszolnék. Nem beszélek ilyen dolgokról, főleg nem nyilvánosan.

8. Hány évesen voltál először szerelmes? (nem plátói) 

Jó a kérdés. Én úgy érzem minden szerelem más és más, főleg más korokban, 25 felett is más és 17 évesen is más volt. Szerintem most vagyok igazán szerelmes úgy, hogy tisztán és önzetlenül szeretek, mélyen ahogy eddig még soha.

9. Mit gondolsz, hol tartasz 10 év múlva?

Egy diplomát jó lenne szerezni. Szeretnék gyereket, vagy gyerekeket. Boldog családot, ahol tényleg a tiszta szeretetet lehet érzeni. Hiszek abban, hogy ez megfelelő partner segítségével elérhető álom.

10. Melyiket választanád? Karrier vagy család? Miért?

Család egyértelműen. Nem szeretnék semmilyen eszményi szöveget leírni, ezért nem igazán fejteném ki az álláspontomat részletesen. A gyereket fel kell nevelni, a karriernek úgyis vége lesz, de a gyerek az akkor is a gyerekem marad és ha minden jól megy a férjem is. Szerintem fontos, hogy egy családban legyen háttér, egy erős háttér.Nektek mi a véleményetek?
Legyen szép napotok!

 


23 megjegyzés

 1. Annyira jól átjön a személyiséged a válaszaidon! <3 Ezeket a kérdéseket akár át is beszélhetnénk egy kávé/tea mellett valamikor, szerintem jó buli lenne :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. <3 :) Köszönöm :)
   Ezt nagyon jó ötlet, amúgy is kíváncsi vagyok a véleményedre, tudod már írtam, tetszik, hogy határozott és alátámasztott gondolataid vannak :) Úgyhogy én benne vagyok ^^

   Törlés
 2. Ez nagyon szuper! Szeretem az ilyen személyesebb hangvételű bejegyzéseket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Remélem kitöltöd Te is, nagyon érdekelnek a válaszaid:)

   Törlés
  2. Még nem tudom, lehet hogy később lesz rá időm, de most elég sok időm megy el tanulásra :)

   Törlés
  3. Jól van, én is lementettem a kérdéseket :) Remélem azért majd időd fogja engedni, kíváncsi vagyok :)

   Törlés
  4. Én is remélem, már úgy hiányzik az, hogy a bloggal foglalkozhassak :)

   Törlés
 3. Sok mindenben egyet értünk!:) Jó volt olvasni a válaszaid.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó érzés, hogy hasonlóan gondolkodsz :) Remélem egyszer személyesen is lesz részem beszélgetni Veled :)

   Törlés
  2. Ebben én is reménykedem! Nagyon mérges is voltam hogy a decemberi találkozót ki kellett hagynom:(

   Törlés
  3. Sebaj, legközelebb úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen, ne munkanapra időzítsük a talit :D

   Törlés
 4. Jó kis válaszaid vannak, sok közös van amiben egyet értünk puszi :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon tetszettek a válaszaid és teljes mértékben egyetértek veled! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Ez jó olvasni, hogy ennyi mindenben hasonlítunk :) Örülök neki, mert így sokatokhoz közelebb kerülök napról napra :) Téged meg tudod, hogy nagyon kedvellek, tényleg bánom, hogy nem beszélgettem veled sokat a talin, de ezt a hiányosságomat pótolni fogom :)

   Törlés
  2. lesz még rá lehetőséged ;) éppen azon gondolkozom, hogy mikor kéne talizni, vagy blogos találkozót összehozni :)

   Törlés
  3. Ha máshogy nem én egy kettes taliban is benne vagyok: ) Ha neked jó: ) max e-mailben megbeszéljük a részleteket: )

   Törlés
  4. rendben ;) jelentkezem hamarosan

   Törlés
 6. Nagyon örülök, hogy te is elkezdted kitölteni, tényleg teljes egészében átjön a válaszaidból a jellemed :) Nagyon várom a többit is ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm hogy megosztottad velünk :) Örülök hogy így gondolod :)

   Törlés