Blogtalálkozó! Részletek

Sziasztok Lányok!

Katy blog és olvasó találkozós bejegyzését én is megosztom Veletek, amit majdhogy nem egy az egybe kimásoltam. :)Előzőleg említettem már a találkozót, és most szeretném megírni a részleteket, hogy minden tiszta legyen, és hátha akad, aki most látja meg a felhívást, és úgy dönt, szeretne ott lenni velünk.

Tehát a találkozó 2013. december 7-én 9:30-kor kezdődik az Árkádban. A gyülekezés 10-kor záródik, és utána a Naillanddel kezdve felderítünk néhány üzletet.

Ha már lejártuk a lábunkat, a Sugárban egy csendes zugot keresünk, és kis cserebere veszi kezdetét. Ha van olyan sminkcuccod vagy körömlakkod, amit nem használsz, hozd magaddal, és lehet, hogy valami kincsre bukkansz azok között, amiket a többiek hoznak.

A gyülekezés helye a Starbucks-nál lesz, én kb. 9-től várni fog titeket Katy (ha a MÁV nem szól közbe), Én pedig a Deákon várlak titeket 9.15 magasságában a narancssárga ülőhelyeknél a Újpest-központ felől érkező metró oldalán.


Aki nem tud időben odaérni, az legyen kedves írni nekem, és e-mailben leegyeztetjük a telefonszámcserét, hogy később is tudjon csatlakozni. Akkor is gyere, ha csak dél körül érsz oda, mi akkor is szeretettel várunk majd! Sajnos Reni is így tud majd csak jönni, mert közbeszólt a munkahelye.

Aki pedig nem tud most részt venni a találkozón, az ne csüggedjen, mert tervezünk még következőket. :-)

A mostani talira feliratkozni itt tudsz:
http://doodle.com/srmkn8pfi3p6cyf7


Kommentben ha kérdés van, vagy bármi, jelezzétek nyugodtan :) 
Legyen szépséges csütörtöki napotok, és már csak 2 nap!!!! :)

17 megjegyzés

 1. Oh de kár hogy nem tudok veletek lenni, szívesen találkoznék veled és a többiekkel :) puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sajnálom :( de ami késik nem múlik :) puszi

   Törlés
 2. Még mindig fájdogál a szívem, hogy nem tudok menni, de továbbra is jó szórakozást kívánok mindenkinek :) Igaz úgy alakult, hogy szombaton nem kell dolgoznom, de anyós szülinapját ünnepeljük, utána pedig Gödöllőre utazunk a nagymamámhoz. Azért gondolok majd rátok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh hát akkor igyse-úgyse jó :( hát sebaj, legközelebb úgy intézzük :) érezzétek ti is jól magatokat, Boldog Szülinapot az ünnepeltnek :)

   Törlés
 3. sajnos én sem tudok veletek tartani. :( munkahely közbeszól. a legközelebbin igyekszem ott lenni!

  VálaszTörlés
 4. Ooh :( sajnálom :( rendben akkor a következőn :)

  VálaszTörlés
 5. Lányok, úgy sajnáltam, hogy lemaradtam, de dolgoznom kellett :(

  VálaszTörlés
 6. Reméltem hogy nem történt baj, nagyon vártunk! Remélem legközelebb tudsz jönni, nagyon szeretném!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretném, de ez a december nekem nagyon elhavazott volt munka terén, amikor meg hazaértem, kb lefeküdtem aludni... :) De legközelebb mindenképpen el szeretnék jutni! :)

   Törlés
  2. Érthető, nem csodálom, ráadásul véletlen munkanapra szerveztük: ) remélem legközelebb tényleg jó lesz az idő pont: )

   Törlés
 7. Na én erről szépen lemaradtam, de remélem legközelebb el tudok menni Veletek! :) Láttam a beszámolókat, jó kis társaság, jó hangulat sminkekkel... nem kell ennél több. :) Majd szemfüles leszek ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már hiányoltalak, azt hittem eltűnték :( Naná, ha van kedved gyere! Mi szeretnénk ^^

   Törlés
  2. <3 Nagyon jó érzés, hogy még gondoltok rám, pedig meg sem érdemelném. :( Kevés szabadidőm ellenére megígérem, hogy a következő talira mindenképp szakítok időt, mert most már illene megismerni a budapesti kolleginákat is. :)

   Törlés
  3. Dehogynem érdemled meg :) Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk Rád! Január-februárrá tervezzük a következőt :)

   Törlés