Blogger találkozó, beszámoló

Sziasztok Lányok!

Egy csudi klassz szombati napról szeretnék beszámolni, akik olvasnak biztos tudják, hogy szombaton egy fél napot más kolleginákkal töltöttünk együtt, zsákmányoltunk, beszélgettünk és cserélgettünk.
Rengeteg képpel!

Mielőtt még belevágnék, először is meg kell említenem LakkMatt blog íróját. Történt ugyanis, hogy nála láttam először a Pixibox tartalmát, ezt még nem említettem, de imádom Lady Gagát, és amióta kint van a parfümje a polcokon azóta áhítozom rá, de elég magas az ára, úgyhogy maradt plátói a dolog, múlthétig, ugyanis LakkMatt (nem tudom elárulhatom -e az igazi nevét, nem kérdeztem meg, úgyhogy egyenlőre használom azt a nevet amivel posztol), felajánlotta, hogy nekem adja a parfümöt. El se hittem mikor jött az e-mail, totál zavarba jöttem, de nagyon nagyon örültem neki, mert régóta dédelgetett vágyam teljesült általa, úgyhogy innen is köszönöm szépen még egyszer a parfümöt!


Ő lenne az, nem csak az énekesnő számai jók, de parfümje is pont olyan amilyennek képzeltem *-*
Az üveg is nagyon tetszik, igaz még akkora becsben tartom, hogy egy cseppjét se pazaroltam még magamra, de karácsonykor felavatom :)
Minden nap leveszem a polcról és szagolgatom...
No mielőtt belevágnék, felsorolom, hogy mely blog írói jöttek el a találkozóra, elég sokan voltunk azt kell mondjam :)

Katy, Reni, Erika, Dóri, Réka, Fairyland, Panna, Lilla, Ági, Zsuzsi, Betty (ő később érkezett) Viki
Remélem nem hagytam ki senkit, 15 perce ezen gondolkodom, pedig jó a név és az arcmemóriám :)
Négyen taliztunk Deákon, Fairyland, Réka, Zsuzsi és én, aztán nagy nehezen megtaláltuk a Starbucks-ot, ahol várt már Katy, Panna, Ági, Lilla és Erika.
Miután vártunk még befutókra legalább fél órát, de úgy látszott végleges a felállás, elindultunk a Nailland felé.
Eléggé elszaladt velem a ló....
Balról jobbra:
Golden Rose Paris 314
Golden Rose matte velvet, bejegyzés ITT.
Golden Rose Jolly Jewels 119
Golden Rose Holiday 57
China Glaze ajándék lakk
Models Own Strawberry tart
Seche Vite mini fedő lakk


No az a China Glaze lakk a Travel in Colour ajándékba járt egy bizonyos összeg felett, úgyhogy külön megörültem hogy lett még egy China Glaze lakkom, ugyanis nem apróztam el az első CG lakk vásárlásomat, ime:

Mikor kijött az őszi kollekció tudtam, hogy kell nekem, de mikor először voltunk Árkádban, már nem lehetett kapni, most 7-én ott állt a szett teljes valójában és elkápráztató színeiben.
Mikor fizettem sóhajtottam egy nagyot és szóltam Annának, hogy lesz ez a szett is, tudtam, ha otthagyom bánni fogom, bár biztos a második körben elhozom, hiszen a cserebere után visszatértünk a Naillandhez -hiba volt :D- és még vettem két lakkot a fent említett Golden Rose JJ-t és a Paris kollekcióból egyet. Volt még pár lakk amit nem fényképeztem be, mert ajándékba vettem :) Alig várom, hogy kipróbáljam a CG lakkokat, egyenlőre még original állapotban van, nem bontottam még ki se :D Így gyönyörködöm benne nap mint nap :) Anna nagyon kedves és segítőkész volt mindvégig velünk, pedig voltunk egy páran, mégis mindenkire tudott figyelni, úgyhogy le a kalappal a Nailland eladólánya előtt!
Miután kivásárolta itt mindenki magát, elmentünk az Yves Rocherba, ahol végül Katy meg én maradtunk :D, de üres kézzel távoztam, aztán beültünk enni valamit, miközben végig beszélgettünk és sokat röhögtünk :D
De tényleg már fájt a hasam, kár hogy nem tudom a blogon visszaadni a mondatokat, meg a reakciókat.
Aztán ebéd után befutott Reni, utána átmentünk a Sugárba ahol kerestünk helyet, hogy kirakhassuk portékánkat. No azt hittem végre megkopasztottam a lakkjaim számát, erre kétszer annyival jöttem haza mint amit vittem a Nailland-es zsákmánnyal együtt.Arctalan voltam (pofátlan), és ennyi lakkal távoztam, de mielőtt valami megtetszett azért megkérdeztem a többieket is, hogy kell -e nekik. Mondtam, hogy ami megmarad rózsaszín azt nyugodtan passzolják majd át (hosszú asztalnál ültünk nem mindent értem el :D), és Panna tök aranyos volt (élőben még aranyosabb és szebb mint a képeken), hogy van itt még pár rózsaszín lakk, és oda is adta nekem, Rékával együtt, azt hiszem Réka ült mellette, de ha nem javítsatok ki :D Úgyhogy a maradék rózsaszín felhozatalt is magaménak tudhattam, jó nagy kupac zsákmánnyal ültem, már szégyelltem is magam :)Ezek a nem lakkos cuccok.
Van ott egy testápoló is, meg egy sminklemosó. Lesz majd róluk bejegyzés, kíváncsi vagyok nekem hogy válik be az ami másnak nem :DÉs baromi nagy szerencse ért, nyertem Fairyland és Reni játékán is, sőt azon a héten kaptam egy e-mailt a Frizuraszépség -től hogy nyertem egy Ziaja kakaóvajas csomagot, úgyhogy amint ideér azt is befotózom és neki állok a tesztelésnek.Ezt nyertem Fairyland-től, nagyon nagyon nagyon örültem neki, a paletta Japánból van, alig várom, hogy mindent kipróbáljak, kaviárom még nincsen, és ilyen kis díszítő fioláim sincsenek, de most már vannak :)
Nagyon szépen köszönöm még egyszer!

Ezt a csoda palettát Reni kommentáros játékán nyertem, úgy örültem neki, nagyon szerettem volna egy NYX palettát, még ezt se avattam fel, még sajnálok belenyúlni :D Viszont karácsonykor biztos ezzel készítem el a sminkemet :)
Nagyon köszönöm Reni még egyszer!És itt még nincs vége a sornak, Katy-tól és Renitől várt meglepetés, megajándékoztuk egymást pár aprósággal, míg én tényleg apróságot adtam, ők elhalmoztak minden jóval....O.O


Ezeket a gyönyörűségeket Katy-tól kaptam. A kis Aden lakkot mindenki kapott aki megjelent, húzni kellett, úgy örültem neki, nincs még ilyen lakkom, de még hasonló se.
Azt hiszem most már fel vagyok szerelkezve ecsettel és ez Hello Kitty-s! :)
Majd hozok róluk posztot, mert már tudok mit mivel összehasonlítani. :)
Katy nagyon szépen köszönöm, tényleg nagyon nagyon örülök neki!
Ezt a kis csomagot meg Rentiől kaptam.
Kár, hogy nem lehet rendesen befotózni ezt a tusfürdőt, de talin mindenki a csodájára járt :D Nagyon gyönyörű selyemrózsaszín apró csillámokkal, és egy kívánságlistás H&M lakkot is kaptam, pedig meg se beszéltük, hogy én ezt a lakkot nagyon, de nagyon szeretném :D
Köszönöm szépen Reni, imádom őket nagyon!A mikulás hozott két lakkot, egy Rimmel Space Dust-ot a Páromtól és a legjobb barátnőm egy CR lakkal lepett meg, nagyon szép színe van, meg fogom mutatni majd itt is a blogon. :)


Ezek szerint nagyon jó kislány lehettem, mert a Párom anyukája meglepett ezzel a Hello Kitty-s kézmosó szappannal O.O Már évek óta vágytam egy ilyenre, de magamnak nem szoktam Kitty-s holmit venni, általában kapom őket, úgy örültem neki, 3 napja szorongatom :D
És kaptam még Páromtól két pónit O.O


És akkor jöjjön pár kép a találkozóról amit Katy és Zsuzsi készítettek:


Csoportos manik :D


Réka és AnnaReni és én zsákmány mutogatás közben :D
Katy és én :)


Dóri és Lilla a közös cserebere zsákmányok felett, és Erika látszik még egy kicsit :DA válogatás, Katy, Réka, Panna, és Reni és Erika hátulról :)
A lányokról még annyit, mindenki nagyon nagyon kedves volt, jó humorral! Annyit röhögtünk, hogy nekem még a hasam is belefájdult, annyira jól éreztem magam, beszéltük, hogy rendszeressé próbáljuk tenni a találkozókat, és remélem az itt megjelentek tényleg el fognak tudni jönni a következő összeröffenésre is, és remélem azok is eljönnek akik most nem tudtak! Egyik legjobb napom volt, köszönöm szépen, hogy eljöttetek, és remélem hamarosan ott folytatjuk ahol abbahagytuk! És Imádlak Titeket! <3
Panna a pónis sapkád élőben még jobb :D

Mit szeretnétek a blogon látni?
Legyen szép napotok!

55 megjegyzés

 1. <3 Milyen szuper lakkokat vettél, várom nagyon a teszteket :) A China Glaze lakkokra vagyok nagyon kíváncsi, hogy teljesítenek. A hello Kittys kézmosó valami eszméletlen, na meg a rózsaszín tusi...efölött még mindig nem tudok napirendre térni....:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Ez a sok blog olvasás hatása :D
   Én is, nagy reményeket fűzöm hozzájuk, bár előtte néztem róluk képeket, sajnos meggyőztek :D
   :D Én is forgatom a kezembe a Renitől kapott tusit, dísze a polcnak, és akkor legyen szívem elhasználni...ááá :)
   Na igen, Kitty :D Szerencsére újra lehet tölteni :D

   Törlés
 2. Kár hogy nem lehet szagolni neten keresztül...:(
  Amúgy nagyon jó cuccokat szereztél, az a szempillaspirál nekem is megvan, és imádom (hétköznapra, mert amúgy semmi extra, de épp ezért szeretem, hogy olyan "sima"...)
  És látom itt is, hogy jó hangulatban telt a napotok! Örülök neki, a vidám képek kicsit feldobtak engem is! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom hogy nem lehettél ott amúgy, biztos veled is tök jól elviccelődtünk volna, eszembe is jutottál a talin :)
   No most már nagyon kíváncsi vagyok a spirálra, mert még nem próbáltam.
   :D Nagyon nagyon jó volt, tényleg annyit röhögtünk :D

   Törlés
  2. Én is szívesen mentem volna...csak hát messze van, és amúgy is betegen nyomtam az ágyat, még most is...szóval így nem jött volna össze sehogy. :/

   Törlés
  3. Akkor lehet így még jobb, gondold el jöttél volna azt mégse tudsz :(
   Gyógyulj meg! Innen is sok sok gyógypuszit küldök!

   Törlés
 3. annyira kár, hogy nem tudtam menni, a képeket látva pedig biztos nagyon jó volt. :) jó lett volna már végre élőben is megismerni titeket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, pedig már beleéltem magam .( Remélem a következőre el tudtok jönni ^^ Tuti jól éreznénk újra magunkat ^^

   Törlés
  2. Így nem is tudtam a lakkod oda adni :( Remélem a következőre el tudsz jönni!! :))

   Törlés
 4. Látom, nagyon jól sikerült! :D A Lady Gagás parfüm tök jó, nekem csak másolat van meg belőle, de szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eszméletlen volt :D
   Jaj az a parfüm abszolút a kedvenc illatom :) A lényeg, hogy az illat egyforma legyen :D

   Törlés
 5. nagyon jól éreztem magam, bár sajnálom, hogy kicsit korábban el kellett mennem, de remélem legközelebb hosszabban is tudok veletek beszélgetni/vásárolni/stb :)
  a china glaze red-y and willing-et szeretném nagyon úgyhogy amint lesz megint darabosban, úgy lecsapok rá. (remélhetőleg még a héten) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon jól éreztem magam, szeretném ha jönnél, hogy jobban megismerjelek :) Sikerült anyukátoknak lakkot venni ? Elfelejtettem a te blogodon megkérdezni....:D
   Nem is figyeltem, hogy csak a szettben volt..mondjuk ezt pont nem írtam fel de ebből három listán volt, igazából az egész kollekció nagyon tetszik, de főleg ez a színvilág, remélem sikerül a lakkot megvenned!

   Törlés
  2. köszönöm! :) igen, sikerült! remélem tetszeni fog neki és tartós is lesz. bízom benne, hogy lecsaphatok rá. megint megnéztem róla a neten a képeket, és most már menthetetlen a helyzet. pláne, hogy lesz fizu is, úgyh megvehetem :D

   Törlés
  3. Kíváncsi lettem, remélem majd megmutatod mégis melyik lakk az :D Pláne ha anyud majd kifesti vele a körmét :)
   Akkor muszáj lesz megvenni, kíváncsi leszek mit fogsz róla írni. Milyen rossz mikor menthetetlenül kell valami az embernek :D Én is így voltam a Models Own lakkal, aztán egy hónap múlva lett is, stresszeltem hogy nem lesz :D

   Törlés
  4. kicsit én is parázok. sajnos a szettre nincs keret, de egyedüliben kell. majd karácsony után mutatok képet anyu lakkjáról, ha kifesti vele a körmeit és gépközelben lesz :) de psszt! :)

   Törlés
  5. Lehet faceen kéne érdeklődni, hátha tudnak segíteni, hogy mikor lesz pontosan :) no, kíváncsian várom :)

   Törlés
  6. a honlapon van egy kapcsolat fül, írtam is nekik :)

   Törlés
 6. Jézi, azok a gyűjtögetős ponik? *-* Aaa, olyan puhik lehetnek! Köszönöm szépen a kedves szavakat!♥
  Én is annyira jól éreztem magam, hogy az hihetetlen :D Légyszi légyszi először azt az illatos Models Own lakkot mutii, bezsongtam rá! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Igen azok, 5 darab van belőle, de majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében, és szerzek neked is egy ilyen pónit :) Minden póni fanatikus lánynak kell hogy legyen egy a polcán :D
   Rendben, akkor hétvégén azt fotózom be, remélem jók lesznek a fényviszonyok, nagy vágyam volt ez a lakk, de mikor először mentünk nem volt, pedig már akkor meg akartam venni :D Én meg várom az A-England lakkod O.O

   Törlés
  2. Aaa akkor legközelebb én is viszek Neked egy olyan ponit amit én gyűjtök, csak hogy ne szendedj pónikból hiányt haha :D
   Még nem mertem felkenni, egyenlőre csak gyönyörködöm benne♥

   Törlés
  3. No póni csere :-D ezek ilyen zsákbamacskás pónik amúgy, úgyhogy remélem jót választok :) én is csak a matte velvetet mertem felkenni :-D

   Törlés
  4. Mármint amit én gyűjtők póni, az zsákbamacskás :) két felé van megnézem milyenek és majd válassz és olyat viszek Neked :)

   Törlés
  5. Póni csere ez de jó! :D jujj, majd az enyém az meglepi lesz! :*

   Törlés
  6. No akkor ezt lezsíroztuk :D :* Póni lányok vagyunk :D

   Törlés
  7. Bizony bizony! Mikor lesz a következő tali? :DD

   Törlés
  8. :-D Január- február körül :) Legalábbis úgy tervezzük :-D

   Törlés
 7. Ohh te jó ég! Mennyi csodás cucc. Alig tudom eldönteni, hogy melyik teszik jobban a másiknál, de abszolút kedvenc az NYX paletta és a rózsaszín tusfürdő! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, napok óta itt pakolgatom meg nézegetem a szépségeket :-D a palettáról lesz swatch :)

   Törlés
 8. Húúha a lakkokról várom én is a tesztet!!! :) Szép lakkokat vettél, szép gyűjteményed lett!! Az ajándékok amiket kaptál mind elfogadnám, főleg a hello kitti ecseteket, hello kitty szappan adagoló, és a csillogós testápoló amit Renitől kaptál :) Sok puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nem férnek el a polcon :-D hozom őketvan amire én is kíváncsi vagyok :) tudtam hogy Kitty tetszeni fog :-D sok puszi neked is :*

   Törlés
 9. Atyaúristen mennyi lakkod lett :D
  A közös képed Katy-val pedig annyira, de annyira imádni való ^^ Olyanok vagytok így együtt, mint egy nagy család :) Legközelebb remélem már én is közétek tolakodhatok :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük, lett sok nővérem meg két hugom :-D el is várom hogy elgyere!!!!:-D hiányoztál ám onnan :) hnap részletes leszek levélkében ;)

   Törlés
 10. Ó, az a Hello Kitty-s kézmosó :) Nekem egy tusim van hasonló üvegben, évek óta nagy becsben őrzöm :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is vannak még fel nem avatott Kitty-D cuccaim. Gondolkodom egy ideje egy Kitty-D bejegyzésen :) Tusim meg testápolóm nekem is volt, a flakont azért megtartottam :)

   Törlés
 11. A kézmosó valami csúcs! A CR lakk színe brutális, az érdekel nagyon a kezeden is, meg a CG szett. Mert az ugyebár nálam is szerelem :-) És szerintem is szuper találkozó volt, már alig várom a következőt :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon durván szép amúgy, mikor megkaptam felkentem :D A szettet is lassan de biztosan megbontom, de olyan jól néznek ki így együtt, érintetlenül :D Annyira vettem ki, hogy megforgassam az üveget mert nem egységesen voltak elrendezve benne...:D Én is nagyon várom a következőt:)

   Törlés
 12. Azta mennyi gyönyörűség:)
  Nem szeretem Hello Kittyt, de ilyen szappant szereznem kell:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sikerült jól bezsákmányolni :D
   No, Kitty ilyen hatással van mindenkire aki nem szereti :D

   Törlés
 13. Hihetetlenül szuper találkozó volt - ugyan csak félig-meddig tudtam bekapcsolódni, de mindenki olyan cuki és mosolygós volt, szerintem már kezdhetnénk is szervezni a januári/februári talit! :D
  És így van, eskü hogy fogalmam sem volt róla hogy H&M lakkod van kívánságlistán, örülök hogy sikerült beletrafálnom :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is lassan neki foghatnánk :D De olyan napot válasszunk mikor tuti nem dolgozik aznap senki :D
   Na igen, ez a hullámhossz :D

   Törlés
  2. Reni, Te nekem is olyat vettél, ami kívánságlistás volt a H&M-ből, szóval van érzéked :-)

   Törlés
 14. Szerintem összesen nincs ennyi lakkom, mint amit te itt bemutattál :D Fantasztikus *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh és még itt van egy halom a polcon mögöttem, nem fér már el az új szerzemény, most éppen azon gondolkodom, hogy megint hova költöztessem őket, hogy mind egy helyen legyen :D
   Köszönöm :)

   Törlés
  2. Szívesen elfogadok egy párat, ha már neked nem kellenek :3 *.*

   Törlés
  3. :D No majd ha pakolászok meg átnézem megint, akkor ami nem kell gondolok rád és dobok egy mailt ^^

   Törlés
  4. Juuuuuuuujj :D Esküszöm várom azt a mail-t :D :D :D Köszönöm előre is :D

   Törlés
 15. Nagyon jó volt a találkozó, remélem lesz még hasonló a jövőben :)
  De szép lakkok :D Ezt a china glaze csomagot én sem tudtam otthagyni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom használhatom e az igazi neved, de mivel nem voltam benne biztos maradtam a blogosnál :) Nem baj? :)
   A te lakkjaid is nagyon szépek :D meg a közös kis szettünk :D

   Törlés
 16. De aranyos vagy! :) Szerintem én csak helyreállítottam a világ rendjét, mert teljesen nyilvánvaló hogy az a parfüm hozzád kellett hogy kerüljön :))
  Szuper lakkokat vettél, a Renitől nyert paletta is csúcs! A képek meg nagyon jók lettek :)

  nyugodtanirhatodhogyhajnivagyok.hu dealakkmattisjo.com

  :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D De kedves vagy, köszönöm szépen a sorokat :) Nekem ezzel a parfümmel tényleg kicsiny világomat váltottam meg...annyira örülök neki! O.O
   Köszönöm szépen, no igen, a múlthetem Veled együtt úgy ámblokk hihetetlen volt, a sok nyeremény, tőled a meglepetés, és elvileg szerdán jön egy másik kedves bloggertől poszt, minden háttérrel, mert sajnos nem úgy sült el a dolog ahogy szegény szerette volna, történt egy kis galiba a postán, de ezen kívül tényleg szerencsésnek mondhatom magam. :D :D :D Akkor Hajni, köszönöm szépen ^^

   Törlés
 17. Én is megírom már :3 Amúgy nekem se kevesebb a zsákmányom :$ :D de nagyon jóóó volt :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D :D Éljen, akkor megnyugodtam, mert tényleg lelkiismeret-furdalásom volt :D Nagyon nagyon, remélem máskor is eljössz ^^ várom a posztod ám!

   Törlés
 18. Ez micsoda buli volt! Úgy mentem volna én is! Na nem baj, majd legközelebb! :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó volt, Te is hiányoztál onnan! Remélem tényleg úgy alakul hogy tudsz jönni :)

   Törlés