Travalo

Sziasztok Lányok!

Tegnap kézhez kaptam a másik meglepetésemet Vattacukor- tól.
Régebben elég sok bejegyzést láttam róla, azt hiszem a Pixiboxban volt ez a fajta parfümtartó, vagy nem is tudom minek nevezzem.
Nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök neki, és külön örülök a Cindy Crawford parfüm mintának!!
Ez lenne a híres Travalo!
Képeken sokkal kisebbnek tűnik, mikor meg kibontottam a csomagot, meglepődtem, hogy milyen nagy a tenyeremben kényelmesen elfér.
Amúgy ez matrjoska babához tudnám hasonlítani az elvet, mer egy csodaszép műanyag tartóban van a lila (az enyém ilyen) színű parfüm tartó.
Viszont a megtöltése elég vicces művelet volt, ugyan is fél órán át nem sikerült bele semmit tölteni :D
Aztán megnéztünk egy youtube videot, ahol mutatta a lány, hogy kell feltölteni ez a kis fiolát.
 A parfümről levesszük a szórófejet, a Travalo alján van egy lyuk. A parfümöt stabilan elhelyezzük, majd a Travalo-t ráhelyezzük és elkezdjük lefelé nyomkondi, közben látjuk mennyi parfüm van a kis tartónkba.
Nagyon praktikus pár másodperc alatt megtöltődik a fiola és már rakhatjuk is el a táskába, nem kell 100 ml parfümös üveget magunkkal cipelni ami ráadásul dög nehéz néha :) Ez kis helyen is elfér, és a szórófej is nagyon jól működik, rendesen adagolja magunkra az illatot.
Nagyon örültem ennek a meglepetésnek, szerintem az egyik legpraktikusabb tárgy a világon, magamtól biztos nem vettem volna meg, bár nem tudom mennyibe kerülnek, de mikor láttam ezeket a dobozban, már akkor jó ötletnek tartottam.
Köszönöm szépen még egyszer Vattacukor, nagyon nagyon örülök neki!!!

Nektek van Travalotok?
Szép estét :) 


15 megjegyzés

 1. Van ám, a Pixiboxból lett meg életem első Travaloja és nagyon-nagyon szeretem, ráadásul a reptereken sem cicóznak vele sokat, mert ott már ismerik ezt a parfüm-transportert :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól emlékeztem hogy a Pixiben volt :) No ha valaha repülni fogok akkor bátran magammal viszem :D Amúgy nagyon praktikus kis jószág :)

   Törlés
 2. de ha másik parfümöt akarsz majd belerakni hogy mosod ki,hogy ne keveredjen az elôzôvel? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez volt a jó kérdés :D Én is gondolkodtam rajta, lehet pár napig nem kell beletölteni semmit, hogy valamennyire kimenjen az illata :D

   Törlés
 3. Milyen kis aranyos:) És praktikus is. Már egy ideje szemezgetek vele, de valamiért mindig elmaradt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, mert nem érzi az ember létszükségletnek, ha nem nyeretem volna biztos nem veszem meg, pedig praktikusnak találom én is :) Tényleg cuki :)

   Törlés
 4. De érdekes tartó nem láttam még ilyet, de praktikusnak néz ki kép alapján!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg az, zsebben is elfér. Páromnak is tetszett, mondta neki is kell egy ilyen :D

   Törlés
 5. tényleg nagyon praktikus! :) megkönnyíti a nők életét! :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Na igen :D Hétvégén viszem bevetésre :D

   Törlés
 6. Örülök hogy megérkezett épségben :) és annak is hogy sikerült megtöltened. Én mikor legutoljára próbáltam tölteni az enyém, folyt mellette végig az üvegen a parfüm...ugyan ment bele is (ez már fél siker nálam) azt hiszem megnézek még pár videót a töltésről, mert azért elpocsékolni sem szeretném a parfümöket! Használd egészséggel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon örülök neki :)
   Az elején nekem is kifolyt aztán sikerült belenyomni, és már nem folyt ki oldalt, bár gondolom ez függ a parfümnek a kis pöcökrészétől..én Yves Rocher parfümöt raktam bele :)

   Törlés
 7. Nekem is van ilyen kis csodám, bár nem ez a márka. Még Belgiumban vettem egy éve. Szeretem, de észrevettem, ha pár napig nem használom, akkor a benne lévő termék bizony hajlamos elillanni. :) De attól még LOVE :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg???? No erre kíváncsi leszek, mert még nem használtam csak próba képen :) A finom vaníliás parfümöm, akkor remélem úgy fog elillanni, hogy a szobában is érezzem :D

   Törlés
  2. :D majd szurkolok, hogy ne illanjon el, egyébként ez nem egyik pillanatról a másikra történik, azért napokig áll a parfüm a kis tartóban, mire kipárologna belőle...

   Törlés