Essence Show Your Feet lábkrém- teszt

Sziasztok Lányok!

Télvíz idején egy nyári lábkrém tesztjével jelentkezem. Az augusztusi Szépségboxban lapult a mai tesztalany. Nem tudtam nyáron kipróbálni, mert más lábápolót használtam és én nem szeretem váltogatni a krémeket, mindig egy félét használok, így október elején került bevetésre az Essence lábkréme.
Külsejét tekintve semmi extrát nem látok benne, harmonikus színek és egy tűsarkakba bújtatott lábikót láthatunk.
A kiszelés tubusos, az alján a kupak könnyen záródik.
125 ml-es.
A krém tele van ezüst  meg arany csillámokkal, ez nyilván nyáron szépen mutat, de én minden évszakban zárt cipőt hordok, úgyhogy nem tudom Nektek azt mondani örömmel tölt el a csillogás, mert igazából ez a része hidegen hagy, egyébként a kezemen maradnak a csillámok, nem is annyira a lábfejemen.
A krém színét törtfehérnek mondanám, gondolom a csillámok miatt látom annak, de elfelejtettem fotót csinálni a kinyomott krémről, ne haragudjatok, manapság meg a fényviszony miatt édes mindegy volt, hogy befotózom -e vagy sem.
A hatása nagyon jó. Ez az egyik legjobb ápoló amit használtam, hamar beszívódik nem kell belőle sok egy-két borsónyit szétkenek a lábfejemen- ez azt írja hogy lábszárra is lehet kenni, de oda nem szoktam- és pillanatok alatt beszívódik a krém a lábamba, és amit még egyik lábápolónál se éreztem 5-10 perc múlva már érzem is a simaságot, és azt is, hogy teljesen puha a lábfejem és a talpam is, a sarkak ápolásában is jól teljesít, teljesen elmúlt a szárazságom.
Az illata is nagyon finom édesen citromosnak mondanám és lehet érezni benne a mentát is.
Szerencsére nem olyan durván hűsít, télen is lehet használni én ebben az időben délutánig érzem, hogy friss érzete van a lábfejemnek.
Összességében egy nagyon jó terméknek gondolom, tavasszal újra fogom vásárolni.

Ti próbáltátok már?
Legyen szép napotok!

6 megjegyzés

 1. No, én meg azt hittem, lábfejre majd nem lesz jó. Köszi a tesztet, így már várom, hogy kipróbáljam :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jah én egyből odakentem :D Tényleg jóféle krém ez, pedig nem vártam tőle sokat :)

   Törlés
 2. Jó lett ez a teszt! meggyőztél!! Lehet megvásárolom... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha úgy döntesz megveszed kíváncsi vagyok, hogy teljesít nálad :)

   Törlés
 3. Már nagyon vártam ezt a tesztet, és örülök, hogy ilyen jól szuperált nálad. Amint beköszönt a jó idő, én is beszerzem magamnak, mert én viszont hordok nyáron sarut, szandált és jól fog mutatni, ha csillog-villog a lábam :D Mert biztos mindenki pont azt fogja nézni XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lelkesen kentem magam, érted bármit :D
   Nagyon jó tényleg csak ajánlani tudom, főleg ha sarus vagy, akkor neked még ez a diszkrét csillám jót fog tenni :) Sőt lábszárra is kenhető, így egységes lesz az egész, de oda nem kentem fel, külön testápolózás miatt nem láttam értelmét :D Majd csillogsz mint a modern vámpírok :D

   Törlés