15 napos kihívás

Sziasztok Lányok!

Eltelt két nap, így új téma kerül terítékre a kihívás keretein belül. A téma nem más mint a Superhero/es.

Sokat gondolkodtam mi legyen ki legyen, talán a klasszikus Marvel vagy DC hősök?
Semmiképpen sem akartam ezt, mert nem szeretem az amerikai hősöket (kivéve Vasembert, de Robert Downey Jr miatt), bár megnézem, de nem állnak közel hozzám, így anime hős után néztem, mert abban a világban találom meg azokat a dolgokat amiket szeretek.
Az én hősöm nem más mint:

A Sailor Moon-ból Mars tündér, alias Ré. Meghatározó volt az életembenTriton és a Dragon Ball anime, és a Sailor Moon se kivétel ez alól.
Még most is szeretem a sorozatot, végre láthatom vágatlanul eredeti nyelven. Egészen más lesz a tartalma az animének mint ahogy mi láttuk.

Sokak kedvence Usagi (Bunny), én utáltam :D Nem igazán szeretem a sorozatokban a főhősöket (kivéve a One Piece-ből Luffy-t, bár ott nincs kedvenc karakterem, mert mindegyiket egyformán szeretem),
Szóval nekem Mars tündér volt a megtestesült példaképem tizenéves koromban. Szerintem neki volta legjobb ereje, és lehet, hogy néha gonosz volt, de legalább őszinte, és akit megkedvelt azzal mindig kedves volt és segítette őt ahol tudta. A középső ujjamon az ő jelét lehet látni, mikor átalakulnak. A manin látható színek az ő színei, legalábbis a ruháján a piros szín dominál. A gyűrűs ujjamon pedig az ő uniformisa (részlete) látható.

Használt lakkok:
Maybelline 51
Lovely lekopott a szám :D
Manhattan Shades Of Orchid
Essence Tattoo pen

Többiek munkái:
Ciska
Mesy, Detti

Nektek ki volt a kedvenc Sailor Moon hősötök?
További szép napot! :)


20 megjegyzés

 1. Tök jó lett! Tetszik hogy nem a tipikus hősöket formáltad meg. Már sokat agyaltam én is animés körmön, de még nem sikerült témát választanom. Végre elkezdtük nézni a One Piece-t mi is, nagyon imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, direkt nem akartam tipikus amerikai hőst, a Japánoknál is van :D
   One Piece a legjobb, nálam minden addigi kedvenc animémet letarolt :D

   Törlés
 2. Ré legalább 10 éves koromig volt a példaképem! :D Egyébként a főhősökkel én is így vagyok, hogy biztos nem lesz a kedvencem. De együttesekkel is így vagyok. Csak azért sem a front emberért "rajongok" hanem a dobosokért! :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Nálam is ritka ha a front emberért rajongok :D
   Általában a gonoszkásabb, de mérhetetlen jó indulatú karaktereket kedvelem, akiknél a zord külső érző szívet takar :)

   Törlés
 3. ÚRISTENÚRISTEN, én is Sailor Moon-függő voltam!!!!! De annyira, hogy az osztályomból az összes lányt behelyettesítettem a rajzolt karakterek helyébe és konkrétan megvolt a csapat, Sailor Plutoval együtt!!!!! :))))))))))))))))))
  Ray-t én is a vagánysága miatt imádtam :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Én még most is függök :D
   Nálunk is ez volt, én játszottam vagy Ré-t vagy pedig Merkúr tündért :D Bár Vénuszt is szeretettem, meg Plutot :D Mars tündér a legjobb *-*

   Törlés
 4. De jóóóó....
  Nekem Vénusz volt a kedvencem azt hiszem, de nem igazán emlékszem már az egész mesére, pedig imádtam *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :)
   No igen, nem tegnap volt sajnos a tévében :D
   Matilda volt Vénusz tündér, ő volt a második kedvencem :D

   Törlés
 5. Hát ez baromi jó :D Nagyon tetszik :D:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon örülök neki ^^

   Törlés
 6. ÓÓ egyre több vonás, vagy kedvenc dolog derül ki Azrail :) én is imádtam a Sailr moont és a Vénusz tündér Matilda volt a kedvencem meg a kis rózsaszín hajú tündér, a kamilla a magyar neve :) http://sailorteam.mindenkilapja.hu/html/18170498/render/ki-kicsoda
  Nagyon klassz lett ez a manikűr :) (k)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Köszönöm szépen, újabb felfedezésnek meg külön örülök :D
   Jaj Kamilla, engem néha idegesített, aztán a végére egészen jó arc lett, főleg miután kiderült, hogy Bunny az anyukája.

   Törlés
 7. Jaaaj! Sailor Moon - tiszta gyerekkor! :D Most mondjam én is, hogy imádtam ezt az animét? Nagyon szép lett ez a lakkozás. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem tudom egyáltalán van e olyan aki nem szerette :D A legeslegjobb volt :) Mondjuk nem tudom melyik a jobb Dragon Ball vagy SM, mindenesetre korszakalkotó animék az biztos :)
   Ám nagyon szépen köszönöm ^^

   Törlés
 8. Nagyon jó lett ez a mani! ^^ Tudom beszélgettünk róla, de én azért szeretem Bunny-t, főleg mikor tündérként érettebben, bölcsebben viselkedik. Az elején sokáig tényleg nyavalygó bőgőmasina, de én azért szerettem, már csak a Rák-szolidaritás miatt is :P Egyébként meg Olivia volt a kedvenc (Szaturnusz tündér), meg Jupiter (Marcy). Mars tündérrel az volt az egyetlen bajom, hogy nem szeretem a cinikus embereket, de ettől még tényleg jó karakter volt. Valahogy az egész csapat olyan harmonikusan lett összeválogatva, mindenkinek meg van a saját kis személyisége, ami kell a csapatba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) No igen, az utolsó pár évadban Usagi se volt már olyan esetlen, az igaz :) Ő is aranyos volt, nem mondom, kellett bele az ő karaktere is, mert ahogy írod tényleg jól voltak összeválogatva, egyedül Jupiter tündér nem váltott ki belőlem érzelmet, de még így felnőtt fejjel sem :D Pluto tündér volt az újabb tündérek közül a kedvencem :)

   Törlés
 9. Jaj, és elfelejtettem említeni, hogy én is imádtam az Umi no Triton-t :D Most meg is néztem az intro-ját, jaj de jó kis nosztalgia :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is pár héttel ezelőtt hallgattam meg :D Belegondolva az is jó durva mese, lehet nem gyereknek való :D

   Törlés
 10. Awwww nagyon jól néz ki! Én is imádtam/imádom a sailor moont :D még nyáron elkezdtem újra nézni, de aztán ahogy elindult a suli el is felejtkeztem róla :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy köszönöm szépen :) Igen, én se fejeztem be, talán az első 2-3 évadot láttam, meg nem volt mindegyikhez felirat, aztán arra várok már évek óta :D

   Törlés