Libster VI.

Sziasztok Lányok!

Ismét kaptam egy díjat, aminek nagyon nagyon örülök, tényleg zavarba hoz, hogy ennyien megjutalmazták már a blogom :) Köszönöm szépen, ezúttal bree-től kaptam.

11  dolog rólam:

- 3 általános suliba jártam, megszűnt az első és el kellett menni egy másikba, de az nem vált be, így kerültem 4. osztályos koromra 13. kerületi suliba
- gyűjtöm a gyertyákat
- gyűjtöm az öngyújtókat is
- nem sok kötelező olvasmányt olvastam ki, csak a Pál utcai fiúkat és a Vuk-ot
- precíz vagyok, mindennek ugyan ugyanúgy kell állnia ahogy levettem, és ha lehet egyenes vonalban húzódjanak a dolgaim (pl lakk, könyvek, dobozok, mind mindegy egyforma egyenesen kell állniuk)
- kicsit hipochonder vagyok
- sokszor mosok kezet (többet mint átlag emberek)
- a macskák óta még jobban figyelek a tisztaságra
- egy-másfél éve ismerem a Páromat
- nem szeretem a diós, lekváros, étcsokis dolgokat ( zserbó, ishler, linzer....)
- fél évig kubai salsa-ztam

Bree kérdései:

Melyik a kedvenc süteményed?
Zene, ami a pillanatnyi hangulatodat tükrözi?
Mit tartasz a legnagyobb hibádnak?
Mi az, ami a legjobban fel tud idegesíteni?
Azt csinálod, vagy annak tanulsz, amit szeretnél dolgozni?
Humán vagy reál beállítottságú vagy inkább?
Kispárnával alszol vagy nélküle?
A legunalmasabb film, amit valaha láttál?
Mi az a dolog, amit ki szeretnél próbálni, de valami miatt nem lehet?
Melyik a kedvenc ünneped?
Milyen színű a szobád fala?


1. Jó kérdés volt :D Szinte minden sütit imádok, mondjuk nagymamám almás krémesét szeretem meg a Párom anyukájának a túró tortáját (bár igazából mindent jól süt, és amit eddig ettem az mind a kedvencem)
2. Deluhi- Hybrid Truth- nem linkelem be mert soha nem néztek vissza a blogomra :D maradjunk annyiban, hogy metááááál :)
3. Túl empatikus vagyok, és nagyon sok embernek hagyom, hogy azt csináljon velem amit akar, aztán egy idő után megunom és a tettek mezejére lépek, én nem fenyegetőzöm valaki nagyon szívózik, akkor elérem a módját, hogy ő koppanjon nagyobbat, bár tény ezt sem szeretem magamban mikor ezt kihozzák belőlem, de nyilván nem tűrhet el az ember mindent.
4. Az emberi butaság, mondjuk elején viccesnek gondolom aztán, jól felidegesítem magam. Illetve az ilyen netes elektronikus butaságok, pl megcsináltam a facebook profilját a blognak, de jelenleg nem tudom megmutatni mert nem tudom, hogy kell oldalsávba rakni, hiába nézegetem már a bloggert ősidők óta, tegnap is olyan ideges lettem, hogy 1 óráig be nem állt a szám...itt most mindenki képzelje el miket mondogattam :D
5. Nem
6. Humán abszolút, nem érek a matekhoz :D
7. Most már kispárna nélkül alszom mert a Páromnak adtam, de nekem csak arra szolgált, hogy éjszaka tudjak valamit ölelgetni, amúgy nagy párnát favorizálom.
8. Volt egy pár: Mártírok, Ópium, Kocka? (azt hiszem ez a címe) és van ami olyan rossz, hogy kikapcsolom :D Amúgy elég sok van még amin szétuntam magam, de ezek jutottak az eszembe.
9. Bal csuklóm ízületi sérves, illetve a hasfalam el van vékonyodva több helyen, így elég sok mindent amihez kell fizikum nem tudok kipróbálni, ha nem akarok magamnak bajt :)
10. Karácsony, én már szeptember óta karácsony lázban égek, és számolom vissza a napokat *-*
11. Fehér, de ki van festve anime figurákkal meg egyéb nonfi dolgokkal, úgyhogy színes :D még 17 évesen festegettem a falra, de le kéne festeni mert már "meguntam" ami a falon van, és szeretnék valami nagyobb dolgot ráfesteni a falra, ami tényleg engem tükröz.
Ha érdekel valakit a szoba fala lefotózom.

Köszönöm szépen Bree a díjat, nagyon örülök neki!!!!


8 megjegyzés

 1. gratula nagyon jó válaszok, némelyiknél úgy röhögtem, olyan jól írsz :D :D (k)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^ Jaj ennek meg örülök, igyekszem átadni a stílusom :D (K)

   Törlés
 2. örülök, hogy örülsz, tetszettek a válaszok! : ) van köztünk hasonlóság : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a díjat ^^ No, ezt örömmel hallom, tudtam én :D

   Törlés