Libster díj II

Sziasztok Lányok!

Ma reggel az az öröm ért, hogy kaptam még egy díjat mégpedig Black Fairy- től! Akinek nagyon szépen köszönöm a díjat, meg amit hozzáfűzött a nevem mellék, hogy én ezt miért is érdemlem meg.
A szabályok ugyanazok mint eddig. :) • Írj 11 dolgot magadról!
 • Válaszolj 11 kérdésre!
 • Írj 11 kérdést!
 • Küldd tovább 11 embernek!
11 dolog rólam:

- nem alszom úgy hogy a gombos vége van a takarónak a fejemnél
- beszélek álmomban
- általános iskolában röplabdáztam
- tanultam táncolni is, kubai salsát
- megvizslatom az ételt a kezemben, minden harapás előtt (csak azt amit kézzel eszem, pl péksüti, erre a Párom hívta fel a figyelmem mert amúgy fel sem tűnt, hogy mindig nézegetem az ételt :D)
- mindig lekopogom a rossz dolgokat
- imádom, ha simogatnak, ha kell ha nem akkor is azt akarom hogy a Párom simogassa a hátamat, de ha éppen nem akarja, akkor bármelyik testrészemmel kiegyezem, csak simogasson valahol :D
- a fülem mögött szeretem a legjobban a simit ( de kiskorom óta, anyuék már azt hitték kutya vagyok:D)
- betegesen félek a darazsaktól, látok egyet a lakásban, az biztos, hogy majdnem elbőgöm magam, és meg kell valakinek mentenie
- blogolás óta elkezdtem gyűjteni a körömlakkokat is
- máshogy kötöm be a cipőfűzőt mint a többség, én két nyuszifület csinálok, és úgy dugom át

Válaszok a kérdésre:

 Ki az a blogger, akit szeretnél élőben is megismerni?
Veled is szívesen találkoznék, aztán Katy-val, meg igazából nagyon sok blogger van akit személyesen is megismernék, de a többségük távol van, mint például Gabica, vele is már nagyon szeretnék találkozni.
Nem nagyon merek neveket sorolni mert tuti valakit kihagyok még a felsorolásból, de igazából akiknek fel vagyok iratkozva a bloggjára 90 százalékukra kíváncsi is vagyok milyenek élőben.

Milyen állat lennél, és miért? (alig sablon kérdés..xD)
Élő vagy legendás vagy kihalt? :D Mert akkor sárkány. Repülnek, tekintélyük van és emellett akiket megkedvelnek azokat megvédik, határozottak. A kínai horoszkópom is sárkány, és nagyon szeretem azt a mítoszt ami körül veszi őket, ha tényleg léteztek a világ legcsodálatosabb teremtményei lehettek.

Ha csak egy sminkterméket választhatnál, melyik lenne az? (elég a kategória is, nem kell konkrét termék)
 Szempillaspirál.

Melyik volt a mumus tárgyad általánosban, és melyik középiskolában? (az emberek általában megváltoznak ilyen téren is ennyi idő alatt)
 Matek és matek :D 

Mi az, amit szívesen megtanulnál, de úgy érzed, hogy soha az életben nem sikerülne úgyse?
Szívesen lennék orvos, de hát szerintem ezt bővebben nem is kell kifejteni miért lenne lehetetlen, hogy az legyek :D

Melyik magyar celeb irritál a legjobban azok közül, akik még mindig rontják a magyar média színvonalát? (szerepelnek a tv-ben)
Hát egyet se tudnék kiemelni, gyorsan el is kapcsolom a tévét, ha bármelyik ilyet meglátom.

Ha visszamehetnél az időben, melyik korszakba mennél, és miért?
Talán az ókorba, vagy még kicsivel előtte, szerintem tisztább volt a világ.

Mi volt a gyerekkori álmod? (még akkor is, ha megvalósíthatatlan...mit tudom én...hercegnő akarsz lenni, sárkányt lovagolni, repülni, bármilyen őrültség/hülyeség jöhet, cuki gyermeteg gondolatok, stb...:D)
Színésznő vagy énekesnő akartam lenni :D De ilyen fura dolgaim nem voltak, hogy sárkánylovaglás meg ilyesmi :) Talán egy fura dolog volt, hogy szívesen lettem volna valamelyik mesében, mese figuraként :)

Mi az, amit megbántál az életedben? (lehet ez egy rossz ruhaválasztás is akár, nem kell egyből teljesen depressziós megváltoztathatatlan dolgokra gondolni)
Pár ruhadarabot megbántam már amit megvettem, most egy ilyen lóg a szekrényben, amit nem vettem fel, pedig 5 éve meg van, csak nincs kinek elajándékoznom. Általában nem bánok meg vásárlást, nagyon ritkán.
Bántam már meg azt, hogy nem mondtam el a véleményem egyes embereknek, amit tényleg igazából gondolok róluk, ez lehet negatív és pozitív is.

Szeretsz kreatívkodni? Ha igen mit csinálsz szívesen? (fűzés/rajzolás/festés/barkácsolás/zenélés/bármi a blogon kívül - és a sminkelésen/körmön kívül)
Igen, festeni, rajzolni és írni szeretek, bár írni inkább azt mondom, hogy újra szeretnék, egy- egy vers már azért összejött mostanában. Régebben hímeztem is, mostanában gondolkodom rajta, hogy újra kéne, sőt horgolni is tudtam, de ezeket már elfelejtettem, igazából mindennel elmolyolgatok, de a fő hobbim a festés.

Van olyan posztotok, amit visszanézve nem nagyon találtok értelmesnek, és jókat nevettek rajta? :D (szerintem ez ilyen lesz, ugyanis már hulla fáradt vagyok...xD)
Azon szoktam nevetni, ha olvasok vissza posztot, hiába nézem át 5ször mindig találok benne vagy fogalmazási vagy helyesírási hibát, ezeken elnevetem magam aztán kijavítom, már ha nem felejtem el.

11. kérdés - ez maradna a múltkori, de Judit válaszolt még rá egyenlőre rá, amit köszönök Neki, tehát a kérdés adott, kommentben amelyik szimpatikus szeretném, ha válaszolnátok (persze aki akar) :)

- Mi a kedvenc autómárkád?
- Mi az a termék ami a szíved vágya, de még nem vetted/kaptad meg?
- Mit szeretnél elérni az életed során?
- Hova utaznál el most szívesen?
- Kedvenc közlekedési eszközöd? ( autó, repülő, vonat stb)
- Mi az a termék amit nagyon utálsz, és soha nem vennéd újra?
- Kontaklencse vagy szemüveg?
- Mi az eredeti hajszíned (ha fested a hajad)?
- Gyűjtesz valamit? ( Pl. Hello Kitty-s cuccok)
- Mi szerettél volna lenni gyerek korodban?
- Hova valósi vagy? ( város, falu, község stb.)
 
És még mindig nem tudok 11 blogot felsorolni, meg már egyre nehezebb különbséget tenni blog és blog között úgyhogy minden blognak adnám ahova fel vagyok iratkozva!
 
Köszönöm szépen még egyszer a díjat, nagyon boldog lettem tőle! ^^
 
 

2 megjegyzés

 1. Örülök, hogy feldobtam egy kicsit a napodat...Egyébként a színész-énekes dolog még nem is annyira megvalósíthatatlan...:)
  Amúgy tök jó kérdések, én is válaszolgatok neked...

  1.Na ez pont nincs mondjuk...inkább a motorokat szeretem...xD
  2.Egy fekete lime crime rúzs...olyan gyönyörűek...:)
  3.Ezt még nem tudom, de szeretnék megélni valahogy mindenféleképpen, és úgy szeretnék élni, hogy visszagondolva azt mondjam: IGEN! jól csináltam...:)
  4.Írországban...szeretem a manókat/tündéreket...Országon belül pedig Budapestre, ugyanis ott sokkal több dolgot be lehet szerezni, mint itt...
  5.Autó...imádok autókázni...(ha anya vezet...apa néha ijesztően dinamikus...)
  6.Bármelyik Oriflame-s termék, konkrét példa az Oriflame rúzs...ajándékba kaptam, de ilyenre valaki pénzt ad ki?! O.o
  7.Kontaktlencsét szeretnék, de a szemüveg olcsóbb, praktikusabb, és gyakorlatlanok számára könnyebben kezelhető...:)
  8.Sötét seszínű...(érdekes átmenet a sötét barnás szürkésből a feketés szürkébe...ezért festem)
  9.Rúzsokat, és körömlakkokat...meg koncert jegyeket/karszalagokat stb...
  10. Elsős koromban íratták le velem általánosban, akkor azt írtam: "Óvónő, mert anya is az"...Igazából fogalmam se volt akkor se (és sajnos most sincs sok), viszont apa villanyszerelő, és az nem akartam lenni, az biztos...(pedig az elektromosságtan érdekel is, de a matek, meg a fizika többi része...bleeh...)
  11.Miskolc...Showder klubot idézve: Az még nem Szlovákia, de már majdnem...P-mobilt idézve pedig az Acélvárosban lakom, amit Pataky elhagyott az EDDA Művekkel együtt...sose szerettem őket mondjuk, de ez inkább a zenéjük miatt volt, nem a város elhagyása miatt...xD

  VálaszTörlés
 2. Írországot én is megnézném O.O Menjünk együtt :D
  Autókázni csak a hátsó ülésen szeretek, előre semmi pénzért nem ülök.
  Koncertjegyet meg animecon jegyet én is gyűjtök :)
  Az utolsó válaszodon szétröhögtem magam :D :D :D

  VálaszTörlés