Darabok belőlem XI.

Sziasztok Lányok!

Ma ismét egy újabb ötös, hogy jobban megismerjetek.Költői kérdés: Van aki szeret? Nyilván ha veszítek a társasban nem ugrom ki az ablakon. Az életben nem szeretek veszíteni, mikor felbomlik egy közösség nagy érvágás tud lenni az ember életében, úgy éreztem akkor veszítettem magammal szemben.

Mondjuk úgy van időm gondolkodni ( bár mindig is volt), úgyhogy nagyon sok mindent túlaggódom. Eléggé aggódós típus vagyok, aggódok mindenkiért és mindenért.

Amióta elkezdtem tanulni ezt a tantárgyat azóta nem vagyunk jóba...


Sokszor tűnök erősnek, pedig belül darabokra hullott minden. Nem feltétlen szoktam megmutatni mi zajlik pontosan belül. De ami nem öl meg az megerősít.

Sose figyeltem arra mit gondolnak rólam az emberek, főleg az utcán, sose érdekelt, ha megbámultak azért ahogy kinéztem, illetve hogy kiben milyen gondolatok fogalmazódtak meg velem kapcsolatban.
Az már jobban izgat, ha valaki baromságot terjeszt rólam, bár az még hagyján lenne, de mikor az ember párjáról írogatnak meg mondogatnak hazug dolgokat azzal már foglalkozik az ember. Az fontos, hogy a barátaim mit gondolnak rólam, az őszinteséget el is várom.

Rátok igaz valamelyik?
Szép hetet!
4 megjegyzés

 1. A túlaggódás rám is teljesen igaz, meg a matek is :D :D
  Sajnos én azzal is sokat foglalkozom hogy mit gondolnak rólam :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D De jók lennénk együtt, mindenen problémáznánk :D
   Szerintem egy idegen gondoljon csak azt amit akar, úgyse lát többet :D Én így vagyok vele, szerintem erről le lehet szokni, legalábbis a gondolkodás módot átvariálni.

   Törlés
 2. Én és a matek? Az 2 külön dolog :P
  Ha lelkileg romokban vagyok, az abban nyilvánul meg, hogy nem beszélgetek és 0-24 zenét hallgatok fülhallgatóval. Na ilyenkor ne hozzon ki senki se a sodromból azzal, hogy mivanmárveledmondjadmááár, mert akkor égszakadás-földindulás :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így vagyok vele :D
   :D amúgy én is csendbe vagyok ha gond van :D

   Törlés