Sleek Bad Girl- swatch

Sziasztok Lányok!

Sminket ugyan még nem hoztam ezzel a palettával, de a swatch-okat igen, ha esetleg valakinek nincs meg vagy rászánná magát, hogy megvegye nagyjából tudja mire számítson a Sleek Bad Girl palettájától.Elsőként ezzel a nagyon elegáns és letisztult külsejű palettával kezdeném a bejegyzést.
Ilyen szépen "becsomagolt" palettát meg nem igen láttam, tetszik, hogy matt fekete és fényesen kivillan belőle a Sleek felirat, annak idején kilóra megvettek ezzel a tokkal.
A belbecs is irtó cuki, engem a vízfestékre emlékeztet :D Mint látjátok eddig csak két színt használtam fel belőle, úgyhogy a festékek 90%-a érintetlen volt, egészen a swatch-ig.
Kipróbáltam az applikátort, de valami borzalom, úgyhogy szerintem nem fogom használni.

Ezek a felső sorból a szemhéjpúderek, Avon alappal, balról jobbra a nevük:
Innocence, Gullible, Blade, Gun Metal, Underground, Noir
Nekem a felső sorból a Blade és a Gun Metal az abszolút favorit, cseles mert a fény viszonyok miatt a legszélső Noir barnának tűnik, mikor az fekete. Úgyhogy elnézéseteket kérem, az az egy szín tényleg nem felel meg a valóságnak. Nagyon nagyon sok képet csináltam, hogy minél hitelesebb legyen a palettáról a véleményem, de sajnos ez lett a legűbb kép. A többi szín tényleg olyan mint amilyen élőben.

Alsó sor:
Intoxicated, Envy, Obnoxious, Abyss, Twilight, Rebel 
Az alsó sor jobban tetszik mint a felső, ezek közül a Rebelt és a Abyss színeket tudnám kiemelni.
Annyi negatívumot tudnék írni, hogy kissé porzik, én nem számítottam rá, hogy ennyit kell "takarítanom" utána, de 2500 forintért ár érték arányban bőven megéri. Én ki fogom tudni használni ezt a palettát, szeretem a sötét színeket, vagy az erős kontrasztot.
Az biztos, hogy nem ez volt az utolsó palettám a Sleektől már ki is néztem magamnak melyikeket szeretném, remélem a "Jézuska lesz olyan kedves és meg lep egy palettával".
Összességében mindenkinek ajánlom, hogy legalább egy Sleek palettát birtokoljon.

Csomagolás: 5/5
Pigmentáltság: 5/5

Nektek milyen paletták vannak? Ez a paletta mennyire nyerte el a tetszéseteket?
További szép vasárnap délelőttöt!

16 megjegyzés

 1. Én is régóta szeretnék már egy Sleek palettát, én még nem hallottam más szemhéjpúderről, ami ebben az árkategóriában annyira jól pigmentált és tartós lenne mint a Sleek. 2500 Ft nevetségesen alacsony ár érte, csak a postaköltséget sajnálom rá, úgyhogy addig ki kell bírnom amíg valami mást is rendelni akarok.
  Gyönyörűek ezek a színek, nekem a kékek tetszenek nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No igen a postaköltség szívás benne tényleg, én is ezért rendeltem még hozzá, hogy akkor már megérje, bár ezt úgy érdemes csinálni, hogy többen összedobjátok a pénzt rá. Én is akartam, de barátnőm nem szólt hogy rendelt :D úgyhogy így kellett külön.
   Szerintem a Sleek függőséget okoz, de komolyan, nagyon nehéz megállni, hogy ne rendeljek belőle még egy-két hónapig :D
   Ha a paletta tudna válaszolni most tuti hízna a mája :D

   Törlés
 2. Ó, nagyon jól áll neki, hogy sima, a sötét színeknél valahogy furán hatott a gofrisság. Nekem még a gofris van meg, és télen nagyon sokat használom :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hm, élőben még nem láttam, fényképek alapján meg eddig elkerülte a figyelmem :D de most hogy mondod :)

   Törlés
 3. csodálatos színek! tetszik!!imádom!

  VálaszTörlés
 4. Nekem 6 vagy 7 palettám van tőlük, így nyugodtan állíthatom, hogy függő vagyok. :D Ez mondjuk pont nincs meg, de nem is érzem szükségét. Melyiket nézted ki még? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy melyiket fogod megvenni? :D És készíts majd sminket is, nem úszod meg! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jesszus :D Tényleg rá lehet kapni a Sleek ízére :)
   Amit még mindenképpen beszerzek még idén, az a Au Naturel, Original és ha még lehet kapni akkor a Candy-t, bár még az Ultra Matte Darks V2 is rabul ejtett. Ezek közül meg van valamelyik, ha igen melyiket ajánlod? Kettőt mindenképp beszerzek belőle.
   Nem fogom ezt a sminkes dolgot megúszni úgy látom :D Valamit tényleg alkotok :)

   Törlés
  2. A felsoroltjaid közül a Candyn kívül mindegyik megvan. Az Au Naturelle-ben a taupe elképesztően gyönyörű, de inkább satírozó színek vannak benne, az UMD V2 szerintem jobban kihasználható, mert önmagukban is használhatók a színek meg satírozásra is, szóval e kettő közül az utóbbit választanám. Az Original meg jó választás, ha egy kicsit színesebb sminket akarsz és én általában pont a V2-vel szoktam kombinálni. :) A Candyről annyit, hogy engem nem fogott meg anno, ránézésre egyáltalán nem villanyoz fel, de hát ízlések és pofonok. :D

   Törlés
  3. Köszönöm a tippeket, akkor Candy marad :D mondjuk gondolkodtam rajta hogy lehetne kihasználni, de tetszenek a színei :D Szeretem a színes dolgokat.
   UMD lesz a következő zsákmányom :)

   Törlés
 5. De szép szinei vannak! Nekem nincs Sleek palettám, de nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes belőle venni egy- két alap darabot, imádnád te is :)

   Törlés
 6. Nagyon szép! :)
  Azt nem értem, hogy én egyszer már feliratkoztam Hozzád, most meg mégse voltam feliratkozva, szóval újra megtettem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Észrevettem pár hete, hogy egy olvasómmal kevesebb van, néztem is hogy ki lehet, és most hogy írod tényleg nem voltál meg...én esküszöm nem csináltam semmit, bár egy- két nap volt mire kihevertem a leiratkozást :D Ezek szerinte a blogger űzött velem tréfát, meg veled is, örülök hogy újra itt vagy :)
   Köszönöm szépen

   Törlés
 7. Imádom én is a Sleek palettákat, a lehető legjobbak, de tényleg. Nekem az Oh so special van meg, amit imádok, és most rendeltem meg a legújabbat, a Vintage romance-t. Tényleg csak ajánlani tudom őket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, én is szemeztem ezekkel a palettákkal, ám még a Originalt és a V2-őt néztem ki :) Ár érték arányban bőven jó termékek :)

   Törlés