Darabok belőlem X. + TAG

Sziasztok Lányok!

Múlt héten elmaradt ez a bejegyzés sajnálatos módon, de ma még a szokásos mellé jövök egy TAG-gel is amit Vikinél olvashattatok először.Egy testvérem van, egy bátyám, akit mindennél jobban szeretek, és tudom, hogy a világban tényleg valakire számíthatok akkor az Ő. Örülök, hogy olyan életbe csöppentem ahol van egy bátyám :)

Nagyon szeretek meglepit adni és kapni is :) Mondjuk főleg adni, mert olyan jó érzés látni a másik arcán az örömöt. Mikor csináltam a nyereményjátékot szerintem jobban izgultam mint az aki nyert :D És kézzel készíteni is szeretek meglepetéseket, abba tényleg beleadom szívem-lelkem.

Szerintem aki jól ismer az jobban alá tudja ezt támasztani, de sajnos tényleg így van :D Én ilyen mimóza lelkületű lány vagyok, minden érzékenyen érint, és sokkal jobban megvisel akármi mint bárki mást. No de valakinek ilyennek is kell lenni :) Amennyire előny annyira hátrány is ez a tulajdonságom.
Nagyon hálás vagyok nekik, mert olyan dolgokban segítettek át, amik alapból kevés emberrel történnek meg, és mindig velem voltak, úgyhogy köszönök mindent Nektek innen is! És azoknak a barátaimnak is köszönöm akikkel már nem tartom valamiért a kapcsolatot, mert akármi is történt nem felejtettem el a sok jót amit kaptam.

Hello Kitty, Póni, Snoopy, cuki rózsaszín dolgok, szeretek ebben a világomban élni, főleg akkor, ha nagyon nyomaszt a kinti a valóság. Elég sokat időzök a saját világomban. Viszont az érzékenységem miatt kell egy hely ahova elvonulhatok és magam lehetek.

Most jöjjön a fent említett TAG

Milyen indíttatásból kezdtél el blogolni?

Több éve rendszeresen olvasok blogokat, és féltem belevágni, aztán emlékszem, hogy írtam Aninak levelet, ahol kérdeztem tőle valamit, aztán mondtam úgy tetszenek ezek a blogos dolgok és ő volt az első aki bátorított, hogy kezdjem el, aztán volt egy blog amit ketten csináltunk (nagyon nehezen vettem rá magam, hogy újra elkezdjek írni, de a blogtársam hatására sikerült), de az megszűnt, és maradtam olvasó nagyon sokáig, aztán idén nyáron úgy döntöttem mégis folytatom a blogolást mert nagyon szerettem csinálni.


Milyen hobbid van még?

Szeretek festeni, olvasni, rajzolni, írni pár soros szösszeneteket. Bármilyen kreatív dolgot szeretek, és az edzést is valamiféle-forma hobbinak tartom.

Mi volt a bloggal kapcsolatos legjobb pillanatod?

Huh, ez nagyon nehéz kérdés. Talán mikor egyre több feliratkozót látok, az olvasóknak és más bloggerek kommentjeinek mindig nagyon örülök, szóval ezt állandó legjobb pillanatnak tartom a blogomban.
Találkozások más bloggerekkel, illetve barátságok kialakulása.
Viszont az aktuális legjobb pillanat az volt, mikor a Szépségbolt kirakta a hivatalos facebook oldalára a szeptemberi szépségdoboz bemutatómnak a linkjét. Azon nagyon meglepődtem, nálam igazi mérföldkőnek számít, és még most is nagy örömmel tölt el, ha rágondolok és visszanézem az oldalukat. :)

Ha tehetnéd, feladnád a munkádat, hogy csakis a blognak élhess?

Ez attól függ mit dolgozom, ha tényleg az álom munkámat tudnám csinálni, akkor a kettőt együtt csinálnám, viszont, ha bármi más adódik és a blogolásból meg lehetne élni akkor nyilván a blogolást választanám.

Szerinted mik azok a tulajdonságok, amik segítik egy blognak a fejlődését?

Szerintem az, mikor egy blog aktuális és rendszeres, illetve folyamatosan tartja az olvasóival illetve más bloggerekkel a kontaktot és mindig friss, képes a megújulásra. Kiemelném még azt, hogy egy blogger legyen megközelíthető, ne játssza el azt, hogy Ő mekkora nagyágyú és elérhetetlen, miközben ugyanolyan ember mint akárki más.

Kik a példaképeid?

Anyukám. Bloggerek között nincs példaképem. Bár vannak akiket nagyon nagyra becsülök és felnézek rájuk.

Mit olvasol szívesen más blogon?

Zsákmányos bejegyzések, tesztek, havi kedvencek. Bár akihez fel vagyok iratkozva azoktól minden bejegyzést elolvasok bármiről is szól, még ha nem kommentelek akkor is. Nem vagyok válogatós ilyen téren :)

Átlag mennyi idődet veszi el a blog egy nap?

Ez attól függ, általában 1-2 óra, de volt arra is példa hogy egy fél délelőttöm lazán elment.

Van külön blogfüzeted, amibe az ötleteidet írod?

Nincsen, nem tartom szükségesnek.

Általában hány poszt van előre megírva?

Hm, jó rég nem írtam bejegyzést előre, nem szoktam előre dolgozni a gépen.

Honnan jött a blogod neve?

Nekem nincs semmi extra a blogom nevében, igazából ez a művésznevem (is). Azrail egy angyalnak a neve.

Előfordul, hogy több hétre előre meg van tervezve, hogy miről szeretnél írni?

Igen, nagyjából tudom a héten is mik azok a posztok amiket szeretnék közzétenni. Bár mint tudjuk ember tervez Isten végez :)

Mi volt az első sminkeléssel kapcsolatos terméked?

Jó a kérdés. Én először mindent a nagymamámtól kaptam, mivel ő is sminkelte magát, és én is 2 évesen elkezdtem magam kimaszkírozni az ő drága smink cuccaival :D Gondolhatjátok mennyire örült mikor meglátta a mázolmányt a képemen :D Talán egy szemcerka amit már "önállóan" kaptam.

Mit dolgozol civilben?

Mikor mit:)

Kedvenc sminkmárka?

Ez kicsit gondolkodóba ejtett, igazából nincs kedvenc sminkmárkám :D Egyet se tudnék kiemelni, hogy na akkor csak az. Catrice, Estée Lauder, Maybelline, L'oreal, egy paletta után ki merem jelenteni, hogy a Sleek :)

Van bennünk valami közös?
Kellemes hetet Lányok!
6 megjegyzés

 1. Nekem is van egy bátyám és nagyon közel állunk egymáshoz szerencsére. :) Olyan jó neked, hogy tudsz kézzel készíteni dolgokat, az ilyen művészi dolgokat, mint a festést meg írást is mindig irigylem, bárcsak én is jó lennék valamelyikben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor biztos nektek is olyan jó a kapcsolatotok mint nekünk :) Szerintem a festés például tök egyedi dolog, mert én spec nem szeretem Picassot mert 3 vonal az egész amit csinál, mégis híres festő :D Szerintem kipróbálhatnál, mert nagyon jó színérzéked van. Én se vagyok egy Madarász Viktor (sajnos:D), de szeretek elfestegetni, azt mondják jól csinálom, szerintem bőven van hova fejlődni, majd ha megközelítem az emberi alakokat úgy mint Boris Vallejo akkor már elértem valamit :D Szerintem mindenkinek van tehetsége valamihez, csak sok mindent kell kipróbálni míg az ember megtalálja azt a művészi hobbit ami kétkezi. Bár én a profi sminkelést is művészetnek tartom, és te abba nagyon jó vagy, pedig esküszöm úgy sminkelsz mintha tanultad volna.

   Törlés
 2. nagyon jó poszt lett!! tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy :) Nagyon szépen köszönöm ^^

   Törlés
 3. Jó dolog, ha az embernek van bátyja, és én kettőt is kaptam a sorstól. Jó pár évvel idősebbek, mégis eléggé közel állunk egymáshoz, ami jó dolog. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, két fiú tesó :D Akkor biztos jól be lettél védve, és óvtak Téged :)
   Biztos nagyon jó érzés mikor összejön a család :)

   Törlés