Darabok belőlem IX.

Sziasztok Lányok!

Ma ismét egy ötös, hogy jobban megismerjetek.
 Igazából ezt nem én állítom magamról hanem a környezetem, számomra természetes, hogy lehet rám számítani. Bosszúból sem élek vissza a másik bizalmával, sose volt rá példa, hogy mondjuk neten irkáljak másokról csak azért mert mérges és bosszús vagyok a másikra. Illetve még soha senkit nem szúrtam hátba, és nem kavartam sz.rt, és nem hazudtam szándékosan a másikról semmit, csak azért hogy rossz színben tüntessem fel. Bennem akkor is lehet bízni, ha már nem tartom a kapcsolatot olyan személlyel vagy személyekkel. Elég sokan fordulnak hozzám, mert tudják hogy megőrzöm a titkukat bárhova is sodorjon az élet.

Ez nem andthatwhoiam-es kép, de ez abszolút jellemző rám, nagyon szeretek mások arcára mosolyt csalni, és még jobban szeretem ha nevetnek velem.

Magamról és másokról.

Imádom, már alig várom, hogy minden bolt karácsonyi kivilágításba és díszbe boruljon, itthon imádom nézni a feldíszített fát és az égősort.

Nem csak az apró dolgoknak tudok örülni, de én tényleg mindenben meglátom a szépet és mindenkiben. Szerintem nincs olyan hogy csak szép vagy csak csúnya, csak rossz vagy csak jó. Ezért szeretem ezt a világot, mert akármilyen romlott is vannak benne szép dolgok.

Rátok melyik igaz?
További szép napot!!!
15 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. Ennek örülök :) Katy neked mi a horoszkópod? :)

   Törlés
  2. Nyilas, a nyilas első napján születtem, az aszcendensem pedig ikrek, ha jól emlékszem :-)

   Törlés
  3. Ez klassz, a Párom is nyilas bika aszcendenssel :) És a legjobb barátom is nyilas :) Szeretem a nyilas jegyet, velük mindig jól kijövök :) mamám ikrek :) szuper :)

   Törlés
 2. Mind igaz rám is, különösen a karácsonyi égősoros :) az annyira szép, amikor kint hull a hó, bent meg ott van a feldiszitett fa.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj ne is mond, alig várom hogy az Andrássy út ki legyen világítva, plusz a sok kirakat, és a Vörösmarty tér, bár oda a tömeg és az árak miatt évek óta nem voltam..de idén kinézek :)

   Törlés
 3. Oh, azok a karácsonyi fények... bárcsak már ott tartanánk! Bár azért az őszt sem szeretném kihagyni, az is olyan szép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen tényleg szép évszak, de már tényleg várom a karácsonyt :D Nekem szeptemberben már kezdődik a vissza számlálás, kicsi koromban ilyenkor már karácsonyi zenéket hallgattam és karácsonyi kifestőket színeztem :D

   Törlés
 4. Amióta Nigella főzőműsorában láttam, hogy a konyhával egy helyiségben lévő konyhai könyvtárát 800 tonna izzóval díszítette fel, azóta én is ezzel kezdem az ünnepi készülődést: a konyhát és az étkezőt öltöztetem fel csodás fényfüzérekkel, egyszerűen imádom és igen, függő vagyok :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csinálj majd róla képet légyszi ha aktuális lesz, kíváncsi vagyok :)

   Törlés
 5. Az utolsó mindenféleképpen az...:)
  Meg a mosolygós...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök, akkor tuti veled is jót röhögnék :D

   Törlés
 6. Bosszúból én sem élek vissza Mások bizalmával, a karácsonyi kivilágításokat én is szeretem! Tök jó ez a poszt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy nem vagyok ezzel a bosszúálló dologgal egyedül, sose értettem miért nem lehet csak a jóra emlékezni, vagy ha már nem emlékszik rá az ember akkor minek kavar még utána, szerintem erről lesz majd egy poszt mert már érik bennem :)
   Elég sokan várjuk a karácsonyt :)
   Köszönöm, örülök hogy tetszett :)

   Törlés