Darabok belőlem VIII

Sziasztok Lányok,

megint más síkban élek, hétfőn kellett volna, de ma hozom a megszokott 5-öst :)Nekem is viszonylag hosszú a hajam, már lassan a hátam közepéig ér. Szeretem másokon is, ha hosszú a hajuk, főleg ha az a vastag fényes hajzuhatag omlik a válluk alá. Van egy barátnőm akinek, ha jól tudom már térdéig ér a haja, és annyira szép fényes és sok haja van, hogy öröm nézni. Én csak derékig érő hajat szeretnék, nagyjából 10 centi, remélem jövő nyáron már olyan hosszú lesz. A rövid hajat is szeretem másokon, főleg ha jól áll nekik.Bár így lenne :D Ám valamelyik nap egy ilyen egyszarvúval álmodtam, annyira jó érzés volt, kár hogy felkeltem -.-"

Hiszem, hogy még történnek csodák, és néha-néha a környezetemben is előfordul, hogy látok csodálatos dolgokat. Illetve tényleg hiszek egy csodás/csodálatos világban is.

Utálok a jövőre gondolni, annyira kilátástalan a helyzet. Félek, hogy mi lesz, és utálom, ha valami nem úgy alakul ahogy elképzelem. Nekem különösen fontos, mert mindig szeretek előre gondolkodni pár évvel, és hiába nézek előre, nem érzek stabilnak semmit.

Viszont ami a jelenbe történik minden apró dolognak tudok örülni. Alig várom, hogy megpillantsam az első falevelet, az első színes falevelet, alig várom, hogy lehulljon az első hó, és alig várom, hogy újra és újra megöleljem a Párom. Minden egyes apró momentumnak tudok örülni és meg is becsülöm azt.

Rátok igaz valamelyik?
További szép napot!


11 megjegyzés

 1. A hosszú hajat én is támogatnám, és ha sikerült újra születnem nagy hajzuhataggal, meg is növesztem majd. De mivel most csumpi, sajnos marad a max. vállig érő haj :-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is csumpi a hajad!!! Amúgy volt már hosszú neked? Mármint lapockáig érő mondjuk?

   Törlés
  2. Ó, dehogynem :-D Volt, még 14 éves koromban, le is lapult totálisan. :-)

   Törlés
 2. Több alkalommal próbáltam megnöveszteni a hajamat, de az utolsó pár centi elérése előtt fogtam és levágattam. Nagyon durván megkönnyebbült a fejem, nem volt már meg az a húzóerő, amiről addig nem is tudtam. A fodrásztól kijőve tisztára mintha dacoltam volna a gravitációval :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt az érzést én is átélem, pedig amúgy semmi súlya nincs a hajamnak, annyira kis pihe-puha :-)

   Törlés
  2. Én is képtelen voltam egy időben megnöveszteni a hajam, mindig vállig ért, aztán 20 éves korom környékén rászántam magam a növesztésre, igaz akkor még hidrogén szőke volt a hajam, akkor azért nem nőtt :D Most volt májusban megint vállig levágva, mert annyira el volt száradva a vége, most nőtt vissza az eredeti kiinduló pontra, még 10 centi és meg leszek magammal elégedve, vagyis a hajammal :)

   Törlés
 3. Most először van hosszú hajam és imádom! :) Korábban sosem bírtam megnöveszteni, max kicsivel váll alattig. Most viszont már kezd túlságosan is hosszú lenni, hátul már jócskán hátközép alatt van, úgyhogy ideje lesz vágatnom...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, akkor neked pont olyan hosszú a hajad amilyet szeretnék én is magamnak :) Igen, időközönként nem árt vágni a hajat, meg tényleg amit Reni írt, hogy a feje az embernek pár centitől is könnyebb lesz és fellélegzik :)

   Törlés
 4. Én is növesztem a hajam, de extra lassan nő, haragszom is ezért :D bezzeg a körmeim olyan erősek és úgy nőnek, hogy csak na!
  Tetszik, amit az utolsó kép alá írtál! Úgy szeretem, hogy ilyen vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is megnő lapocka alá, aztán onnan csókolom :D Nem nagyon akar nőni, bár most lekopogom, hogy nem vagyok brutál szőke így mintha nőne is normál ütemben :)
   Jaj ez nagyon kedves Tőled, zavarba is jöttem :$ :*
   Nem jött még meg neked a meglepi????

   Törlés
  2. De-de megjött, írtam is e-mailt, remélem megkaptad! :)

   Törlés