Astor monok- swatch

Sziasztok Lányok!

Remélem nektek jól telt a hétvége én sem panaszkodom, főleg a pénteki napom sikerült jó.
Ma két mono-t mutatok meg Nektek.


Ha választanom kéne a monok és a paletták között a palettára esne a választásom, viszont én úgy látom mintha a mono púderekből több lenne a választék és sokkal több egyedi megoldást alkalmaznak a gyártók mint a palettáknál. És kisebb helyen is elfér mint egy paletta.Ma erről a két Astor monoról lesz szó, a bal oldali kék árnyalat neve Caribean Sea, a barnás-bronzosé pedig Inca Gold néven kapható.
Csomagolásról annyit, masszív fekete dobozkában található aminek igen jól zár a teteje, és adnak hozzá mini applikátort is.
Zsákmányos bejegyzés róluk ITT

Elsőként a Inca Gold szemhéjpúdert mutatom be Nektek:

A bal oldalon alappal jobb oldalon alap nélkül láthatjátok. Nagyon természetes árnyalat, szerintem építeni jól lehet, illetve ha nincs sok időnk (vagy kedvünk) pepecselni magunknak nagyon szép natúr sminket lehet vele készíteni. Minimálisan porzik.Caribean Sea. Karib-tengernek nem mondanám, de meg kell mondjam alappal nagyon szép kéket kapunk. Bal oldalon alappal jobb anélkül láthatjátok.
Elég erőteljes a színe, nappal nem biztos, hogy viselném, de estére tökéletes választás lehet, vagy aki szereti nappal a színes sminkeket ez a mono jó választásnak tűnhet. Ez kicsit jobban porzik mint a fent említett társa.  Tartósságukról annyit tudnék írni, hogy egy jó alappal 6-7 órát simán kibírnak. Egyszerű őket használni, és szépen mutatnak a szemhéjon.
Akciósan vettem max 500 forint volt egy Astor mono, de ha emlékeim nem csalnak ennél jóval kevesebb volt, más színben nem találtam mert biztos, hogy vettem volna még.
Összességében megéri egy-két monora befektetni és az Astor neve nem cseng rosszul és a teljesítményével is meg vagyok elégedve.

Csomagolás: 5/5
Pigmentáltság 5/4

Ti szeretitek a mono szemhéjpúdereket?
Szép hétfőt Lányok!

8 megjegyzés

 1. Én teljes áron vettem kettőt, az ára nagyon nem reális, pofátlanság ennyit el kérni tőle. Nem mondanám, hogy annyival jobb, mint a fele ennyibe kerülő társai. Többet nem veszek, az biztos, max ha én is belefutok egy ilyen akcióba. Az Inca Goldnak viszont nagyon szép színe van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mennyibe került? Én akciósan vettem a kosárból...

   Törlés
 2. Az egyik új Avon palettában az Inca Gold-hoz hasonló szín található, bár talán a kéknek is van párja ott... Na, majd a tesztekből kiderül :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No most már én is kíváncsi lettem :D Néztem a tesztedet a blogodon, hát tényleg nem lett sokkal jobb ezeknek a palettáknak a minősége, még jó hogy nem ruháztam be rá, pedig elgondolkodtam rajta...

   Törlés
 3. Kék nagyon tetszik, a sárga sem rossz az olyan őszi szín, de nem a kedvenceim közé tartozik a sárga szín!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szeretem a sárgát :) Főleg a kicsit sötétebbet :)

   Törlés
 4. Nagyon szép az arany. Van valami hasonlóm valahol, talán az picit barnásabb. Én egy ideje már úgy vagyok, hogy inkább a palettákhoz vagy a minimum 3 ágyas szemhéjpúderekhez húz a szívem. De egy-egy ilyen darabra mindig vevő vagyok, ha akciós. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   :D én is így vagyok vele, akció=kosárba rakás :D
   Teljes árat sajnálok kiadni egy monoért :)

   Törlés