Zsákmány

Sziasztok Lányok!

Pénteken úgy döntött a smink tárolós neszeszerm, hogy feladja a szolgálatot -tönkre ment a zipzáros része- így kénytelen voltam körbe nézni kis "táska" ügyileg, de szerencsére a Rossmannban találtam is egyet nagyon jó áron.
Ezt a rózsaszín gyönyörűséget hoztam el 1099 hufért, ez volt az utolsó darab, nagyobb is mint az előző neszeszerem amiben a smink termékeimet tároltam.
Nagyjából 15x20 centis lehet, kidobtam már a bilétáját így szemmértékre ekkorának tűnik. És a jatt pedig az, hogy rózsaszín! :)


A belső kialakítása nagyon tetszik, van benne tükör is, az ecseteknek külön fakk tetején, plusz még egy zseb, alul is vannak külön fakkok jobb oldalt, oda a spiráljaimat illetve a szemceruzákat raktam bele, és bal oldalt is van még egy zseb, oda a rúzsomat és a szájfényeimet, továbbá az applikátoros szemhéjfestékeket.
Alulra a palettákat és a monokat valamint a krémes szemhéjfestékeket pakoltam, és még nagyon sok hely maradt az új szépségeknek.

Vásároltam még a neszeszer mellé pár apróságot, ha már a Rossmannban voltunk:

Szokásos waxot a Páromnak, valamint 350 forintos Essence termékeket vettem, egy köröm ápolót, mert sok jót hallottam róla és még volt belőle, valamint 4 db pigmentet. Nem tudom nálatok, hogy volt de mikor elkezdték kiárusítani az Essence termékeket pl a nude lakkokat és a pigmenteket teljes áron adták, azon kívül a többi más leárazott termékeket 350 forintos áron. Ilyen pigmentekre már régóta vágytam, és most megtaláltam őket az akciós kosárban, úgyhogy mindegyikből elhoztam egy színt. Életem végéig elég lesz ez a kis porocska.
Balról jobbra a nevek: my little dragon, dory in love, my brightmaid, safety first.


Vettem még két Astor monot. A barna 850-es Inca Gold nevet kapta a kék pedig 540 Caribean Sea.
Még nem próbáltam őket, láthatjátok, hogy a fólia is rajta van, de ha jól emlékszem 500 hufos körüli áron adják (ezeket régebben vettem, nem a tegnapi nap folyamán).
Valamelyiket próbáltátok már? Az Essence pigmenteket ti mire használtátok fel?
További szép napot!

19 megjegyzés

 1. A pigmentek nagyon tetszenek. Én akárhányszor kerestem őket már kifosztott volt az a rész :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagy szerencsém volt mert mindegyik színből még legalább volt 3db, ezért is hoztam el ezeket. Remélem még találsz valahol valami kisebb Rossmannban, szerintem ott még fellelhetőek :)

   Törlés
 2. A körömápolóra nagyon kíváncsi lennék, mert lassan elfogy az avonos és a moyrás körömerősítőm és kipróbálnék valami újat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig egyszer próbáltam, és tényleg nagyon jó, finom az illata, és puhít is, persze még ki akarom tapasztalni jobban de az első benyomások jók róla :)

   Törlés
 3. A körömápolót én is nemrég szereztem be, írtam is róla, nagyon nagyon bevált. Egyszerűen imádom, szerintem te is szeretni fogod! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen olvastam, a te hatásodra is vettem meg többek között :)
   Meggyőző így elsőre :)

   Törlés
 4. Nekem is a pigmentek tetszenek a legjobban, nagyon kíváncsi vagyok a színükre. Lesz belőlük teszt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Írhatok róla, mondjuk még nem tudom minek használjam fel őket :D Letesztelem minden lehetséges módon, kivéve szájfényként, mivel nem használok feleslegesnek gondolom.

   Törlés
 5. Ooo, nem is tudtam, hogy le voltak árazva a pigmentek. Bár még nem mentem haza, de vetettem volna a barátnőmmel :)
  Az a kis táska is nagyon cuki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem még be lehet a pigmentből is szerezni, nálunk sokáig teljes áron adták hiába volt kifutó darab.
   Köszönöm :)

   Törlés
 6. A pigmentekre és a szemhéjfestékekre kíváncsi lennék :)

  VálaszTörlés
 7. Most már bánom, hogy nem vettem pigmenteket amikor otthon voltam. Pirosítót nem sikerült találni? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem beválnak ezek a pigmentek, bár jókat olvastam róluk. Nem a fene vinné el :D Kerestem azt is amit Pancsi írt de nem találtam sehol...Majd jövőhéten lesz ebből már utána futkosás benézek a Müllerbe ott nagyobb a választék :)

   Törlés
 8. Ohh de cuki az a sminktáska! Tök jó áron is volt, használd egészséggel :):)

  VálaszTörlés
 9. Uuuh az a lila pigment *-* meg a tároló *-* azok a kedvenceim...a pigmenteket nagyon szívesen látnám itt, hogy hogy hasznosítod:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben írok akkor a pigmentekről bejegyzést, mondjuk még csak nézegettem őket de még nem használtam :D

   Törlés
  2. Amúgy a szemfestékeket is megnézném, hogy néznek ki...csak pigmentileg analfabéta vagyok szerintem, és hamarabb poroznám össze az egész pultot, minthogy egy szem (porocska) is a bőrömre jusson...:D
   Ennek ellenére nagyon szeretem őket nézni alkalmazás közben...meg lehet egyszer ráveszem magamat is, hogy "megtanuljam"...vagyis begyakoroljam...xD

   Törlés