Yves Rocher- kávés tusfürdő, teszt

Sziasztok Lányok!

Ma egy tesztet hoztam nektek, még pedig az Yves Rocher Jardins du Monde tusfürdő családból a kávésat.
Gondolkodtam, hogy tusfürdőből érdemes e tesztet írni, de úgy gondoltam, ha beindul a webshop az oldalon akkor aki nem tud YR boltba menni legyen fogalma arról nagyjából mit fog kapni a pénzéért.


A tesztalany.
Krémánián minden összetevőt megtaláltok, illetve véleményt is olvashattok, hogy kinek hogyan vált be.
A csomagolása is nagyon tetszik, alapból szeretem ezeknek a tusfürdőknek a külsejét, nagyon ízlésesek.
Reményekkel telve vettem meg ezt a krémes állagú tusfürdőt. Annyi jót olvastam róla, hogy gondoltam, ha illatra tetszik megveszem.
Kupon akció keretén belül került végül hozzám ez a tusfürdő, megszagoltam a boltban, gondoltam enyhe kávé illata van jó lesz. Őszintén meg kell mondjam-írjam-, hogy nem vagyok kávé mániás, reggel iszom egy nagyon kevés tejes kávét, néha csinálok itthon fagyis frappét és ennyi a kávé "függőségem".
A polcon utolsó előtti helyre raktam, hogy ezt használom el legkésőbb, aztán úgy voltam vele, hogy nagyon furdalt a kíváncsiság így kipróbáltam előbb mint terveztem.
Ilyen csalódást YR-től nem éltem át. Végül is az én hibám valahol, mert annyira nem rajongok a kávéért mint mások mégis megvettem.
A tubusban nagyon finom enyhe kávé illata van, de mikor fürdik vele az ember olyan tömény az illata-szaga- hogy nem bírtam elviselni!
Nagyon nagyon brutális a kávé benne. Mikor kiszálltam a kádból még akkor is éreztem a szagot- mint minden jó minőségű YR tusfürdőnél, csak azok éppen tetszenek- a bőröm is úgy illatozott, hogy csak úgy na! Gondoltam én naiv majd a TBS kókuszos testápolója majd elnyomja ezt az intenzív kávé illatot, de nem így lett, simán átütött rajta. Adtam neki még egy esélyt, még is csak Yves Rocher, meg nagyon jól hidratál és az állaga valami álom, de a második használatra már a hányinger kerülgetett.
Kézmosónak kicsit drága, úgyhogy kikönyörögtem azt, hogy a Párom használja el. Ő szereti a kávét, de ez az illat neki is sok :D Szerencsére nem megy kárba, mert ha kedvtelenül is, de elhasználja.
Amúgy én másnap is éreztem a kávé illatot magamon, úgyhogy egy nagyon jó minőségű tusfürdőről van szó, aminek extra krémes állaga van, de aki nem bírja a túl erős kávé illatot ne vegye meg szerintem, bár puding próbája az evés. Amúgy a kakaóvajas helyett vettem, azt nagyon szeretem, de már nem lehet kapni.
Összességében, ha nem lenne ilyen tömény kávé illata nagy szerelem lenne a miénk, de emiatt kicsit le kell pontoznom mert az én ízlésemnek már sok.

Értékelés:
Csomagolás: 5/5
Hatás: 5/3

Nektek meg van az a tusfürdő? Mi a kedvenc Jardins du Monde tusfürdőtök?

12 megjegyzés

 1. Akkor nagyon durván kávé illata van? De legalább van ki elhasználja? Elolvasom amit krémmánián is írnak róla.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sok már ez a kávé illat. Páromnak adtam. :) Krémmánián jókat olvastam azért vettem meg :)

   Törlés
 2. Én nem igazán kedvelem a kávé illatú dolgokat, eleve a frissen lefőtt kávé illata is túl erős nekem. Nem is nagyon találkoztam még olyan termékkel, ami finom, szolid kávé illattal rendelkezik, mindegyik tömény. A kávét is csak cukrosan, tejesen tudom meginni és még így is csak ritkán, inkább teázós vagyok :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juj a teákat is nagyon szeretem :) Amúgy ilyen tejes kávé illatra számítottam, azzal még nem is lett volna baj, de ez?:D

   Törlés
 3. Ezt biztos nem szeretném én se :S nem bírom a kávé illatát, csak a nagyon enyhe pl. jegeskávé illatot szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Csalóka mert tubusban tényleg tejeskávé illata volt, azért vettem meg, erre használat közbe valami brutális, ha lefőzök egy kávét sincs ilyen illata. Krémmánián agyon dicsérték.

   Törlés
 4. Kávééééééééééééé!!!!!!!!!! <3 (Nekem is lejött a lényeg)
  Amúgy a gránátalmás a kedvencem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Gránátalmásat is vettem, azt szeretném legközelebb kipróbálni, nagyon tetszik az illata a tubusból, úgyhogy szerintem jövőhéten rá is vetem magam :)

   Törlés
 5. Én IMÁDOM ezt a tusfürdőt, bár tény, hogy ősztől tavaszig használom csak, de olyankor jól jön a hülye borús-ködös reggeleken. A helyedben tennék el belőle hideg időre, mert lehet, hogy csak a nagy melegben túl sok :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor vissza is kérem :-D lehet igazad van hogy melegben nem ez volt a legjobb választás :)

   Törlés
 6. Ennek az illata már nekem is sok volt :)) Elhasználtam végül, de egy másikkal felváltva, mert nekem meg a párom volt rosszul tőle, úgyhogy inkább csak reggeli tusoláshoz vetettem be :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Én bekevertem kakaóvajas tusfürdőhöz végül, úgy már nem volt rossz :D De megnyugodtam, hogy nem csak nekem volt irtó tömény :)

   Törlés