Találkozás Vikivel az I made it, I love it blog írójával

Sziasztok Lányok!

Mint már írtam pár bejegyzéssel ezelőtt, az a meglepetés ért, hogy nyertem az Viki-nél.
Nagyon nagyon örültem neki hiszen nem számítottam rá, jelentkeztem nála és kiderült, hogy alig pár villamos megállóra lakunk egymástól, ezért a személyes találkozás mellett döntöttünk.
 Vasárnap délután 2-kor volt megbeszélve a találkozó a Blahán lévő Mekinél, Viki kicsit késett, de aranyos volt felhívott előtte, már a hangja nagyon szimpatikus volt, és alig vártam, hogy találkozzam vele, már a villamoson rögtön kiszúrtam, Ő is engem :D
Bementünk a Mekibe a hőség elől és hogy igyunk valamit, ő kávét kért én lenyomtam fél liter teát.
Sokat beszélgettünk, közel másfél órát, sajnos mindkettőnknek dolga volt a tali után. Nagyon kellemes személyt ismertem meg benne, Ő is bika úgyhogy nagyon sok közös tulajdonságot fedeztem fel kettőnk között, Ő is röplabdázott, én is röplabdáztam, Ő is tanult táncolni, én is tanultam :D Nagyon kedves, jó humorú, mosolygós lányt ismertem meg személyében. Annyira jól sült el a tali, hogy megbeszéltük máskor is feltétlenül találkozunk.

Ezt a gyűrűt kaptam tőle, be is tettem a kincsek közé. Nagyon örültem neki, eltalálta az ízlésem, mindig is szerettem volna ilyen gyűrűt.
Minden ajándéknak örülök amit kapok, és adni is szeretek.
Két hónap blogolás alatt annyi jó élmény ért általatok - és nem csak a nyereményekre gondolok- hanem úgy összességében mindenre. Örülök, hogy újra belekezdtem a blogolásba, annak meg még jobban örülök, hogy ilyen kivételes embereket ismerhetek meg, és még személyes találkozóra is van lehetőség.
Viki köszönöm még egyszer neked ezt a gyűrűt, várom a további eszmecseréket :)

2 megjegyzés

 1. Én is röplabdáztam, bár nem voltam benne túlzottan ügyes. :)
  Mindig élmény lehet szerintem egy blog írójával találkozni. Azért mégis más, mint az internetes platformon, olyankor sokkal nyitottabb az ember. (Legalábbis a többség.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó :) Még egy röpis lány :D Hát én se mondtam magam extra jó játékosnak, de szerintem benne voltam az első ötben, mikor abbahagytam akkor is engem hívtak vissza játszani meccsekre, ebből gondoltam, hogy annyira rossz nem lehettem...bár szerintem a tánc annak idején jobban ment :)
   Mondjuk én nagyon barátkozós vagyok, és könnyen szót értek mindenkivel, de attól még izgultam, hogy jól süljön el a dolog. Bár itt elég sok ember szimpatikus, és úgy érzem, hogy menne szóban is a kommunikálás, nem csak netes felületen :) Amúgy tényleg sokkal nyitottabbak az emberek, bár én zárkózottabb vagyok a neten mint élőben :D Mármint nem feltétlen tudnék magamról nagyon személyes posztokat kirakni, szóval magamhoz képest vagyok zárkózott neten, de azért mert megszívtam vele nagyon csúnyán, úgyhogy csínján bánok mindenféle infoval rólam, de ez tényleg csak a rossz tapasztalat mondatja velem :)

   Törlés