Smink kihívás 9.

Sziasztok Lányok!

Ma a smink kihívás 9. részét hoztam el nektek.

 Egy kép a smink kollekciódról.

Viszonylag kevés sminkem maradt, a többségét már elajándékoztam mert nem volt rá szükségem, illetve hiányt szenvedek, kéne egy új pirosító és egy új korrektor. Idővel beszerzem őket, de még nem találtam meg az álom színt.

A kis táska nyitott állapotban, a Hello Kitty-s neszeszert még szülinapomra kaptam pár éve a legjobb barátomtól, abba aplikátort és ecsetet tárolok, plusz egy Manhattan szemhéjpúdert.


Így néz ki a belülről.


A kisebb palettáim.
Catrice, NYC, Essence, Oriflame, Manhattan

Aplikátoros púderek, Avon, Oriflame.
Nagyon szeretem őket, bár már ritkán használom.Krémes szekció. Ezek az új kedvenceim, gyorsan felvihetőek, és látványosan szép és egyszerű sminket lehet velük produkálni.


A két palettám, egyik Oriflame-es, még nagyon régen kaptam anyutól karácsonyra, a másik pedig a kedvenc palettám Estée Lauder limitált kiadása.
Szemceruzák, két színes egy fekete, egy fehér és egy szemhéjfilc.
Általában két spirálom van, most a szépségboxnak köszönhetően három lett. L'orel, Maybelline, Catrice
A por alapú szemhéjpúderek.
Két Oriflame-es egy FM group, és egy kék por amit a barátnőmtől kaptam szülinapomra, lekopott a felirat így már nem látom sajnos milyen márka.

És a rúzsaim. Volt egy halom, de azokon is túladtam, úgyhogy ezt a hármat tartottam meg, ezek állnak a legjobban, bár őket se használom, max szökő-évente.


Tavaly kellett volna posztot csinálnom erről tuti egy halom felesleges dolog lenne benne. Korrektort és ecsetet nem fotóztam, azt feleslegesnek tartottam.
A körmös készletem nem fényképeztem le, mert senkinek nem lett volna türelme végig olvasni a posztot :D
Ezeket igazából mindig használom-a rúzson kívül- próbáltam úgy leredukálni a termékeket, hogy tényleg csak az legyen meg amire szükségem van, persze néha elcsábulok egy-egy szemhéjfesték megvételére, de általában kiárusításkor.

Ti mekkora készlettel rendelkeztek?
Szép vasárnapot!

2 megjegyzés

 1. Jó sok krémes állagú szemhéjfestéked van :)
  Nekem rúzsokból van nagyon sok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Új függőség :D Szeretnék még beszerezni párat :)
   Fú rúzsból meg szájfényből is volt egy halom, de mindegyik egy-egy barátnőmnél kötött ki, ez a három maradt meg. Bár ezt is minek?:D Mondjuk ártani nem árt.
   Jah ma hogy jártam, a L'oreal spirálom megromlott, ma azzal akartam a szempillám kifesteni, kinyitottam a fehér részt, és esküszöm, gejzír tört ki belőle!!!! agyamat eldobtam, savanyú szaga is volt, a fekete része is nagyon híg lett és büdös volt az is, úgyhogy meg kellett válnom tőle, pedig a kedvencem volt :(

   Törlés