Smink kihívás 6.

Sziasztok Lányok!

Ma a smink kihívás 6. részét hoztam el Nektek!

Szereted, vagy szoktál műszempillát viselni? Ha igen, sorosat, vagy tincseset?

Azt nem mondom, hogy szoktam, de volt jó párszor műszempillám, volt tincses és 3D-s.
Én szerettem nagyon, bár elég hosszúak a pilláim úgyhogy azt nem mondanám, hogy nagyon látványos lett volna az eredmény, de pont diszkréten volt még sűrű és hosszú.
Bár mikor a tincsesnél elkezdtek leesni a pillák akkor a maradéktól megszabadultam mert irtó hülyén néztem ki már, azért kellemetlen volta levétele, valamelyik úgy odakötött, hogy azt hittem jön vele a szemhéjam is :D
Szerintem jó találmány, főleg a 3D-s, azt jobban szeretem, és természetesebbnek is hat. Nyáron praktikus mert az embernek nem sok kedve van magát sminkelni -nekem még spirálozni se nagyon- és mégis van valami látványos az arcán.

Ti szeretitek a műszempillákat?

És egy kis segítséget kérnék, mint  tudjátok anti kocka vagyok..:D a blog oldalsávjába hogy kell képet kirakni? mert már nyomkodok itt össze-vissza minden félét de semmi :( Köszönöm!!

További szép napot!

3 megjegyzés

 1. A soros szempillákkal nekem meggyűlik a bajom, csak ha itthon bohóckodok unalmamban akkor szoktam felragasztgatni :D egyébként a tincseset jobban szeretem, de azt se hordok :)

  Láttam, hogy már megoldódott a képes probléma, ha valami nem megy akkor írj nyugodtan, hátha tudok benne segíteni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De kedves vagy, köszönöm szépen *.*
   Nah magamnak még nem mertem pillát felrakni :-D azt nem merek...még :)

   Törlés
  2. Hát én is rendesen összeragasztóztam magam, amikor a sorossal próbálkoztam :D a tincsest szerintem vagy legalábbis nekem könnyebb feltenni :)

   Törlés