Smink kihívás 16.17.18.19.20.

Sziasztok Lányok!

Ma a smink kihívással érkezem, most több kérdést válaszolok meg egyszerre, hiszen nagyon csúnyán nem sikerült betartani az ütemet amit kitűztem magam elé, így gondoltam 5 kérdést megválaszolok egyszerre.


16.Le szoktad utánozni valamelyik híresség sminkjét?

Egyáltalán nem, pedig nem ártana. Mint már írtam korábban is, magyar bloggrek, vagy vloggerek videóit nézem, de még nem jutottam el odáig, hogy bármelyikük sminkjét is leutánozzam, de ami késik nem múlik :)


17.Kedvenc sminkmester?

Nem ismerek semmilyen nagyágyút a smink világból. Nincsen kedvenc smink mesterem, nem követem nyomon a smink világnak ezen részét.

18. Mi a kedvenc esti sminked?

Azok közé tartozom akiket nem nagyon hat meg az, hogy nappalra esti sminket viselnek vagy estére nappalit. Mindig úgy sminkelem magam ahogy kedvem szottyan és a ruháimhoz igazítom azt.
Szeretek nappalra is viszonylag erős sminket viselni, mivel szemüveges vagyok, nekem alapjáraton jobban kell hangsúlyozni a szememet.

19. Kedvenc korrektor?

Hm, jó a kérdés, nem sok korrektorom volt, sőt szám szerint most szereztem be a másodikat ami egy ELF korrektor paletta, még nem avattam fel, mert az Oriflame korrektorját fogyasztom lelkesen alig van belőle. Ilyen kis csavaros korrektor stift, meg voltam vele elégedve egészen jól fedett és sokáig elég volt.

20.Kedvenc szemhéjalapozó?

Nem olyan régóta használok szemhéjalapozót, régebben mint mindenki más púderrel vagy alapozóval alapoztam meg a szem sminkem. Akkor vettem először mikor bejött az Avonnak a smink alapja, én meg voltam vele elégedve, bár úgy tapasztaltam, hogy ha valaki eléri a fél tégelyt nem lehet már olyan könnyen eloszlatni a szemhéjon. Igyekszem elhasználni, de vettem azóta egy ELF primert is. Kíváncsi vagyok az mivel lesz jobb.

Nos egyenlőre ennyi, ti is válaszoljátok meg a kérdéseket kommentekbe, kíváncsi vagyok ki mit gondol, ki mit használ :)
További szép napot!

Nincsenek megjegyzések