Smink kihívás 14.

Sziasztok Lányok,

ma  a smink kihívás 14. részével jelentkezem, a kérdés pedig :Kedvenc youtube guruid?


Őszintén bevallom nem nézek külföldi youtube gurukat, a magyar bloggerek közl őket nézem:


Katy- t imádom, pár hónapja készít videókat, de nagyon jól csinálja! Ahogy látom, hogy videót rakott fel meg is nézem. Kellemes a hangja, nem őőő-zik, és nagyon jó termékeket mutat be. A fényviszonyok is tökéletesek nála így minden színt tökéletesen lehet látni mondjuk egy smink palettáról.
Szerintem az egyik legtehetségesebb magyar blogger és mostmár vlogger is. :)


Citromhab-ot se kell már szerintem bemutatni senkinek, neki is nagyon érdekes videói vannak, és szerintem vicces lány, meg szokott mosolyogtatni a videója. Ő is nagyon jó termékeket mutat be.


Fru- nak is nagyon jó videós bejegyzései vannak, ebben a videóban még Joey-t is lehet hallani (a kutyusát), ahogy ugat, és közben Fru nagyon vicces arcokat vág :D Neki is kellemes orgánuma van, és összeszedetten beszél, főleg mikor nem zavarják meg :D A blogja is nagyon jó, régóta olvasom.


Szilvi sajnos még csak a második videóját töltötte fel, de remélem lesz neki több is. Nem csak szép lány, de irtó jól sminkkel!! A steb by step bejegyzése is érthető, szerintem a videója alapján a sminket mindenki könnyen el tudja készíteni.


Szandra-t sem kell bemutatnom szerintem senkinek, neki is nagyon jó videói vannak, nagyon szeretem nézni őket, ott is mint Katynál a fényviszonyok nagyon jók. Csinált smink kihívást is, 5 perc alatt készített el egy komplett sminket, érdemes megnézni, nagyon jó, és izgultam én is, hogy sikerül e neki a sminket ennyi idő alatt megcsinálni, jelentem sikerült! :)

Móni  a legtöbb esetben videókat csinál, az tetszik benne, hogy mindenfélét, sminktől a személyes bejegyzésen át mindent! Fiatal lány, a személyes videóit szeretem a legjobban mert nem átlagos gondolkodása van. Az ő alkotását is előszeretettel nézem.

Viki  még csak egy haul videót készített, de én reménykedem benne, hogy lesznek még videói, személyesen is volt alkalmam találkozni vele, nagyon vidám személyiség, szeretném majd ha ezt a videóiban is megmutatná. Nagyon jó felsőket láthattok nála ebben a videóban, őt is érdemes figyelemmel követni.

Ők lennének azok a bloggerek és vloggerek akiket mindig megnézek! Persze vannak mások is akiknek bele-bele nézek a videójába, de őket kiemelném!

Szép napot :)

2 megjegyzés

 1. Ó, hát nagyon köszönöm az említést, és a tippeket is, mert volt, akit még nem ismertem innen :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök, hogy tudtam újat mutatni :D
   Igazán nincs mit, tényleg azt gondolom amit írtam :)

   Törlés