Smink kihívás 12.

Sziasztok Lányok,

ma a smink kihívás 12. részét hoztam el nektek a kérdés pedig....

Kedvenc szempillaspirál?

A kedvenc spirálom a L'oreal Double Extension Renewal Serum Inside- ja volt...Míg meg nem romlott! Két hete történt velem az eset, talán nyár elején vettem akciósan Rossmannba, úgy örültem mint majom a farkának, hogy viszonylag olcsón az enyém lehet, volt már hasonló spirálom és imádtam. Nosza nekem se kellett több, használtam lelkesen, igaz nem túl gyakran mert az ilyen termékekkel úgy vagyok, hogy szeretek vele spórolni. Gondoltam pár hete, hogy na most adok a pilláimnak dúsítást meg hosszabbítást, előkaptam a spirált, és mint a gejzír jött ki belőle a fehér "cucc". Kamilláztam egy sort, hogy ez most mi, úgyhogy visszadugtam a fehér részbe, újabb gejzír adagot lövellt magából és mikor újra kivettem, csak az üres kefe látszott. Konkrétan kifolyt az egész!!!! Az agyvérzés kerülgetett, megcsapta az orromat a savanyú szaga, gondoltam nem baj, majd akkor a feketét a'lá  nature fogom használni. Az is irtó híg volt, és még büdösebb mint a fehér része...úgyhogy sajnos meg kellett tőle válnom, már-már a sírás kerülgetett, mert mégse ingyen vágták hozzám, és mi az hogy megromlik 2 hónapos használat után?!( forrás )

Azóta a szépségboxban lapult spirált használom amiről ITT olvashattok bejegyzést.

Nektek mi a kedvenc spirálotok? Jártatok már úgy mint én?
Szép napot!

2 megjegyzés

  1. Ó, ezt igazán sajnálom, velem szerencsére még nem történt ilyesmi, de nagyon kiakadnék ha előfordulna. Személy szerint Loreal spirált még sosem használtam, több rosszat olvastam róluk mint jót, de persze mindenkinek más jön be... Nekem a Max Factor spiráljai a kedvenceim, szerintem a Clump Defy annyira telitalálat lett, hogy meg merem kockáztatni, hogy all time favourite lesz. Az egyetlen spirál, aminél nincs szükségem szempillagöndörítőre, egyszerűen tökéletes, de a 2000 Calorie-t is nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon durván kiakadtam én is :D Jó pár nap eltelt mikor meséltem barátnőmnek is mi történt, és még mindig ki voltam akadva :) Ki fogok próbálni egy Max Factort, spirálra inkább költök, nem nagyon hiszek az olcsó húsnak híg a leve spirálokban :) Ha kifogy a Maybelline, vagy látok akciósan tuti megveszem amit írtál. Köszönöm a tippet.

      Törlés