Smink kihívás 10.

Sziasztok Lányok,

ma a smink kihívás 10. részét hoztam el nektek. A kérdés:

Kedvenc smink ecseted?

 Szégyen szemre bevallom, nem vagyok ecset párti. Én még mindig applikátort használok, és köszönöm szépen nekem tökéletesen megfelelnek. Van pár ecsetem, alap darabok, és egy Oriflame-es mondjuk azt szeretem használni, de kizárólag por alapú szemhéjpúdereket viszek fel vele.
Gondolkodtam már azon, hogy kéne szerezni pár ecsetet, és kipróbálni, hogy azokkal mit lehet alkotni, illetve milyen különbség van applikátor meg ecset között, mert őszintén megvallva, sminkeltek már mindkettővel és a hatás ugyanaz volt, talán az ecset használtak kényelmesebb, bár ki mihez szokik.

Úgyhogy kérdésem a következő, ti milyen ecseteket használtok? Mit ajánlanátok?

10 megjegyzés

 1. én is legtöbbször applikátort használok mert ez van kéznél, de néha napján eszembe jut az ecset. Én nekem avonos ecseteim vannak és jók, de én se sokat használom, inkább csak az arcpirosítóhoz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök, hogy nem csak én használok applikátort:) Nekem is pirosító ecsetem van, meg még valami ami fogalmam nincs mire kéne használnom :D

   Törlés
 2. Az esetek többségében én is applikátorozok, de nagyon szeretnék végre egy rendes ecsetkészletet, mert van pár darabom és azokkal sokkal könnyebb dolgozni, kényelmesebb a használatuk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igaz, ecsettel barátnőm nagyon szép tusvonalat húzott nekem. De a szokás. Mondjuk rá tudnék szokni az ecset használatra :-D

   Törlés
 3. Van pár ecsetem, de bevallom, sokszor viszem fel a szemhéjpúdert ujjal, ecsettel csak a mélyítővonalban piszmogok. Rossz szokás... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ujjal krémes szemhéfestéket szoktam felvinni. :) Jó sminkeket csinálsz úgyhogy a végeredmény a lényeg :-D

   Törlés
 4. Én az ecsetet kedvelem, de aztán ki kellett próbálnom az applikátort is. Be kell vallanom, hogy a sminkben van olyan lépés, amiben nagy segítségemre van az app, de nekem kell ecset is. Szóval én mindkettőt használom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, azt megfigyeltem hogy te ecsettel dolgozol leginkább. Amúgy az ecsetek szerintem pár éve elérhetők, mert emlékszem jó pár éve mikor elkezdtem sminkelni nem igazán voltak. De hasznos találmány az biztos. Egy jó ideje gondolkodom azon hogy jó pár alap ecsetet nem ártana még beszerezni.

   Törlés
 5. Tetszik a blogod:)

  feliratkoztam olvasódnak :)

  látogass el hozzám, ha tetszik amit látsz,olvass engem te is :)

  www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,
   köszönöm hogy feliratkoztál, de már nagyon régóta követőd és olvasód vagyok :)

   Törlés