Mini zsákmány

Sziasztok Lányok!

Ebben a rekkenő hőségben el kellett intézni pár dolgot, és a Rossmannba is menni kellett a kismalackámnak szárazért és a cicáknak is valami konzerves kaját nézni, így még ezeken felül elhoztam pár apróságot.
Végre nem súlyos összeget hagytam a Rossmanba :D Elkezdődött a Essence kiárusítás, legalábbis nálunk már 350 forintért voltak az akciós termékek.

A kis csoport.
Vettem Isana lemosót, mert már fogytán van a másik, ez az egy lemosó vált be, úgyhogy ez mindig visszatérő vendég nálam.
Ebbe a melegbe babatörlőkendővel tisztálkodom napközbe - mégse zuhanyozhatok le óránként- 350 huf körül mozgott a Neogranormon kendők és 55 lap van benne.
Sense intim törlőkendő, gondolom ez nem szorul magyarázatra, 20 db-os és 350 huf körül mozog, és vettem két Essence nude glam lakkot...élőben a többi kifutó termék nem tetszett, úgyhogy azt hiszem nekem ennyi elég is volt, az új kollekciót várom már nagyon, hol van még az augusztus vége- szeptember eleje?!


Ez lett volna a mini zsákmányolásom :)
Ti mit vesztek az Essence kifutó termékei közül?
És egy kis segítséget kérnék! Hogy lehet oldalsávba képet kirakni??? Valaki szánjon meg és magyarázza el nekem :D Köszönöm szépen!

Szép hétvégét!

6 megjegyzés

 1. A Blogger szerkesztői felületén kiválasztod az "Elrendezés" menüpontot, majd a "Modul hozzáadása" linkre kattintasz. A felugró ablakban megkeresed a "Kép" modult, aztán a plusz jelre kattintasz. A többi pedig már értelemszerű. :)
  Remélem segítettem! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm, gép előtt leszek ki is próbálom :) nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 3. Neked is jövök egy csokival :) köszönöm :*

  VálaszTörlés