Isana testápoló- teszt

Sziasztok Lányok!

Ma egy tesztet hoztam nektek, mégpedig az Isana olívaolajos testápolójáról. Születésnaporma kaptam (sajnos nem most volt), úgyhogy volt időm kitapasztalni mit tud ez a krém.


A külseje zöld és fehér, Isana Body Creme Olive van pontosan a tégelyre írva.
A csomagolása tetszik, végül is semmi kirívó vagy egyedi nincs benne, de mégis jól mutat a polcon. Nyilván nem polc díszként használom :D A külcsínről még annyit, hogy hatalmas mennyiségről  beszélünk 500 ml-es a tégely, és tényleg azt kell mondjam színültig van krémmel. Miután letekertük a tégelyt egy ezüst fóliával van légmentesre zárva.

A tégelyben fehér krém található, finom olíva illattal, ami nem túl erős. Maga a krém nem annyira híg állagú, ha próbáltatok már más Isana testápolót akkor tudjátok miről beszélek :) Kellemes, könnyű eloszlatni a testen, bár az én bőrömnek kicsit sűrű ez a krém, ezáltal nehezebben is szívódik be, viszont nagyon tápláló, és mire felkelek reggel nyoma sem marad a krémnek, csak a puha bőr. Szerintem az ekcémámon is segít, mert a mannaszappannal használva teljesen elmúlt a kézfejemen az ekcéma, ilyen szép talán még sose volt.
Hatalmas kiszerelés, olcsó 700 forintért kapunk 500 ml testápolót ami tényleg jó. Nem gondoltam volna, hogy árulnak még olcsón jó testápolót, tehát erre a termékre nem vonatkozik, hogy olcsó húsnak híg a leve.
Összességében egy nagyon jó kiadós testápolóról van szó, kakaóvaj illatban is lehet kapni. 

Értékelés:
Csomagolás :5/4
Hatás: 5/5

2 megjegyzés

  1. Egyszer tuti kipróbálom! Én hiszem, hogy nem mindig a drága dolgok a jók, sőt olyan jó érzés egy olcsóbb dologban megtalálni a számodra tökéletes terméket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Ennek a kakaóvajas változata még jobb :)

      Törlés