Greenland radírozó só-teszt

Sziasztok Lányok!

Hogy bírjátok a hőséget? Kitartás elvileg már ma este jön a "hideg" front! Most már nem a napokat számolom vissza hanem az órákat a hűvös miatt...:)
No ennyit az időjárásról, ma ismét egy tesztet hoztam Nektek, mégpedig a júliusi szépségboxban talált Greenland papaja- citrom illatú radírozó sóját.

Nagyon megörültem ennek a Greenland-es terméknek a boxban, mert a Müllerben már nézegettem őket, de irtó drágának találtam, magamtól nem vettem volna meg.

Ő a mai tesztalanyunk! Nekem nagyon tetszik a csomagolása, szép ezüst színű, strapabíró, és tetszik a kupakos megoldás a tetején, ha kiürül nem fogom kidobni a dobozt majd valamit jó lesz benne tárolni.
 Annyi volt a kifogásom vele, hogy nincs rajta magyarul, hogy kell használni pontosan. Annyit írnak, hogy radírozd le vele a tested, vagy használhatod fürdő sóként is, Katy segítségét kértem, hogy szerinte ezt most testre, hogy kell használni, de szerencsére segített benne, úgyhogy okosabb is lettem már aznap. Vizes bőrre kell kenni majd lemosni :)
 400 grammos a termék.
Így néz ki maga a só. Nagyon finom illata van, tényleg papajás és citromos. Apró szemű, elég durva- mondjuk egy sótól nem is vártam volna mást.


Magáról a termékről:
Alig vártam, hogy a zuhany alá vessem magam, alaposan bevizeztem magam, majd diónyi -ezt is Katy javaslatára tettem- mennyiséget elkezdtem eloszlatni a testemen, először a lábamra majd haladtam felfelé. Nagyon durva szemű ez a radír, óvatosan kell vele bánni, nem erősen nyomni a testre mert szerintem lehet vele apró vágásokat szerezni, viszont cserébe olyan szépen leszedi a hámréteget, hogy ilyennel még nem találkoztam, pedig jó pár testradírt elfogyasztottam az évek alatt. Mikor kész lettem a fürdéssel és megtörölköztem úgy éreztem mintha fellélegezett volna a bőröm, finom frissítő illatot éreztem magamon,- letusoltam pedig tusfürdővel radírozás után- és puha bőrt. Borotválkozás után én biztos nem próbálnám ki. Kádba, sóként nem használtam, nem is fogom, mert ahhoz túl nagy becsben tartom, és van külön levendulás fürdősóm :)
Összességében, nagyon jó termékről van szó, nekem bevált, a legjobb radír amit eddig próbáltam.
Hogy újra venném e ha elfogy? Újra venném, bár az ára miatt háromszor is meggondolnám, megéri a pénzét mert jó termékről van szó.

Értékelés:
Csomagolás5/5
Hatás: 5/5

Nektek mi a véleményetek erről a termékről? Mi a kedvenc testradírotok?
Nagyon szép napot Lányok, kellemes pénteket, végre hétvégeeee! :)


8 megjegyzés

 1. Jaj, nagyon örülök, hogy bevált Neked, és nagyon biztató, amiket írsz! Én még nem próbáltam, de a napokban megejtem majd az első használatot. Tényleg nem olcsó termék, de heti egy-két alkalmas használattal sokáig kitart, úgyhogy ha beválik, szerintem nálam vendég lesz majd újra :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a Te véleményedre vagyok nagyon kíváncsi. Sokat adok a szavadra! *.*

   Törlés
  2. Ó, köszönöm, majd kiderül, hogy a jövő hónap elején kedvenc vagy csalódás lesz-e :-)

   Törlés
 2. De jól néz ki! :)
  És még finomnak is tűnik...xD
  Frissítőben is milyen jó lenne ez a kombináció...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-D még nem kóstoltam de holnap ezzel sózom meg húst :-D jó lenne üdítőben is :)

   Törlés
  2. Amúgy szerintem velem valami baj van...ha finom nevű vagy illatú kozmetikumot látok, az első gondolatom, hogy de fincsi lenne, ha megehetném, jó lenne megkóstolni...xD

   Törlés
  3. :D :D :D :D ez a nem semmi :D Van csokis pakolás, majd hozok róla tesztet, meg linkelek egy másikat is, még nem kóstoltam, de szerintem akkor te lehet megtennéd :D Bár ezzel a csokissal meg fogok próbálkozni :D

   Törlés