Filmszemle II.

Sziasztok Lányok!

Ma ismét egy filmszemlés posztot hoztam nektek! Lássuk milyen filmeket láttam az elmúlt héten:

Személyiségtolvaj:
 ( forrás )
Diana fényűző életet él, de nem ám valami jól menő munka miatt, hanem azért mert mások személyiségét és bank és hitelkártyáját lopja el, ezáltal sikerül neki fent tartania a gazdagok színvonalát. Egy napon emberére akad Sandy Bigelow Patterson személyében aki egy számlakezelő, rájön, hogy megvezették és Diana után ered egy másik államba, Sandy-nek egy hete van bebizonyítani, hogy ellopták a személyiségét, de a nő sok bosszúságot okoz neki a visszafele vezető hosszú úton, ám egyre jobban megismerik egymást és barátokká válnak. Szerintem jópofa vígjáték Jason Betamen főszereplésével. Hétvégi könnyed kikapcsolódást nyújt a vígjáték, kicsit hasonlít a Terhes Társaságra, bár az utóbbi sokkal jobb mint a Személyiségtolvaj.


Feledés
forrás
 Jack Harper az utolsó ember aki a Földön maradt segítőjével, és társával Victoriaval. Óriási háborút vívott az emberiség a földönkívüliekkel, Jacknek az a dolga mielőtt ő is elhagyja a Földet, hogy a tárolókat figyelje, és megjavítsa a hibás robotokat, akik arra szolgálnak, hogy felderítsék a Földön maradt földönkívülieket. Egy napon űrrepülő zuhan le, tele emberekkel, de csak egy nő éli túl, aki érdekes dolgokat fed fel Jack előtt. Mert nem minden az ami látszik...
Szerintem ez is egyszer nézhetős kategória, láttam már ennél jobb sci-fit. Tom Cruise játssza Jack Hapert, nagy alakítást itt se nyújt. 

A gépész

 forrás
Christian Bale egyik legjobb alakításának mondják ezt a filmet. Nos tény, elég durván le van fogyva benne, az színészi játék is profi. Szerintem egy nagyon jó színészről van szó, bármilyen díjat kap úgy gondolom megérdemli.
Trevor Reznik egy üzemben dolgozik, kemény fizikai munkásként. Trevor már egy éve nem aludt, rémálmok gyötrik, és egyre vékonyabb. A férfival egyre több furcsa dolog történik, valaki behatol a lakásában, és úgy tűnik követik őt. Trevort egyre jobban magába szívja a téboly, de igyekszik kideríteni az igazságot. Vajon ki akar a gépész életére törni?
Szerintem elég beteg film, de láttunk már ilyet, nem mondok film címeket, mert nem akarom lelőni a poént. Mindenképp érdemes megnézni, már csak Christian Bale alakítása miatt.

Az ördög Pradat visel 
forrás 
Andy Sachs frissen végzett diplomával jelentkezik a Runway-hez amiről tudni kell, hogy a divatvilág legjobb magazinja amit a ellentmondást nem tűrő Miranda Priestly vezet, mindenki haptákba vágja magát, ha megjelenik az irodában, ő meg ki is használja a hatalmát és megkeseríti mások életét, valljuk be, nem egy álom főnök. Andy teljesen kilóg a sorból maga szürkeségével, egy napon mégis úgy dönt, hogy megváltozik és lassan de biztosan beleillik a Runway profiljában, közbe a magánélete romokban hever.
Főszereplője Meryl Streep, nagyon nagyon jól játssza a gonosz főnök szerepet. Imádtam!
Anne Hataway meg a szokásos formáját hozza amit a Neveletlen hercegnőben megszokhattunk. Könnyű kikapcsolódás ez a film, igazán csajos.

Melyik filmet láttátok ebből?
Szép napot!


13 megjegyzés

 1. A Gépészt lehet megnézem ma :) Jó kis poszt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, jó film nagyon, jó a csattanó a végén :)

   Törlés
 2. jó filmek, köszi a tippeket, érdekelne a Az ördög pradat visel és a személyiségtolvaj :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Két vígjáték, nagyon jó, főleg ha egy kis kikapcsolódásra vágysz :)

   Törlés
 3. A személyiségtolvajt már régóta meg akarom nézni, azt hiszem lassan itt lesz az ideje :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg jó film, ajánlani tudom, a színész csókát imádom benne :)

   Törlés
 4. A személyiség tolvajt megnézném :) Köszi!

  VálaszTörlés
 5. Az Oblivion szerintem hatalmas film lett. Egyedül a vége nem tetszett, mikor áthozták a másik körzetből a klónt a csajnak. Jobb lett volna ott lezárni, hogy hősin feláldozta az életét, megmenekültek és happy end szomorkásan:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég jól indult a film az igaz, a közepe végétől már valahogy erőltetett volt számomra, de úgy ahogy mondod, ha nem így oldották volna meg a végét jobb lett volna :)

   Törlés
 6. Nekem nagyon bejött az Oblivion, de vonzódom az ilyen filmekhez, az tény. A zenei világa szuper, és tényleg csak Cruise zavar benne, de itt még ő is elviselhető. :-) A klónt meg szerintem nem áthozták, hanem még ő mentette meg a sivatagi verekedésük után. Mindenesetre nézzétek meg ezt:

  http://www.youtube.com/watch?v=3rf5QwVAAxg
  Hilarious :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a klón halt meg tulajdonképen?
   Ez atom jó volt :D :D :D jót röhögtem :D
   Nah ez lett volna az igazi csavar :D

   Törlés
  2. Nem, asszem a mi főhősklónunk halt meg, de emennek a klónnak is voltak emlékei még régről, meg ismerte a sztorit a miénktől. Szerintem. :-) A HISHE-videók pedig a legjobbak, az Honest Trailerek mellett :-D

   Törlés