Darabok belőlem VII

Sziasztok Lányok!

Tegnap kellett volna ezzel a poszttal jelentkeznem, de azt hiszem más idősíkra keveredtem :D
Mindegy ami késik nem múlik, itt az újabb ötös.


Tudnék min változtatni a világon. Nyilván nem a természethez nyúlnék hozzá, sőt szeretném azt, hogy olyan állatok is újra élhessenek akik már kihaltak, csak azért mert az emberek levadászták őket. Szeretném ha az apró pici fókákat nem gyilkolnák meg kegyetlenül a bundájukért...nagyon sok mindent szeretnék megváltoztatni. És csak reménykedem abban, hogy egyszer egy jobb világot élek meg.

Szerintem mindenki azt kapja vissza amit a másiknak ad. Sose állok bosszút senkin, mert úgyis duplán kapja vissza az élettől azt a rosszat esetleg irigységet, furkálódást, rosszindulatot amit ő maga okozott.

Imádok olvasni, az egyik legjobb "találmány" a Földön :)

Vannak olyan álmaim amik mások számára irreálisnak tűnhet, de én hiszek abban, ha valamit nagyon akar az ember azt eléri, főleg ha a "sorsában" meg van írva, az már más dolog, hogy mindenki máshogy használja ki a lehetőségeit, vagy nem él vele. Szerintem aki ismeri önmagát, rá tudja terelni magát arra az útra amit "szántak neki".  Nem hiszek abban a sorsban, hogy mindennek úgy kell történnie ahogy történik, mert akkor ennyi erővel üljek a sarokban és minden úgy alakul ahogy kell. Mindenért meg kell küzdeni, de vannak sorsdöntő fordulatok az életben. Én így élem az álmaimhoz vezető utat.

AKAROK!!!!! Imádom őket! Még a horoszkópom is sárkány :) Az egyetlen lény amivel tudok azonosulni. Kár, hogy nem láthatom őket a való életben. A világ legszebb teremtményei lennének.

Van bennünk közös?
Szép keddi napot!7 megjegyzés

 1. Ó, a sárkányos nagyon!!! Olvasni is imádok, és a karmában is hiszek, meg persze remélem is, hogy bizonyos emebrek azt kapják majd, amit érdemelnek...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szeretem nagyon mikor valaki főleg akit kedvelek, hasonló nézeteket vall mint én :) Én is remélem, de eddigi életem alatt azt vettem észre, hogy tényleg bejön ez a "karmikus" dolog. A jót is visszakapja az ember. :)

   Törlés
 2. Minden egyezik, kivéve a sárkányt! :D Cuki, de nem hiszem, hogy Zara megbarátkozna vele :D
  A karmában én is nagyon hiszek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D az lehet, hogy nem feltétlen szeretnék egymást, bár ha összeszoknak?:D
   Akkor téged is sok jó fog érni, ha hiszel benne :)

   Törlés
  2. Az én kutyám mindentől fél :D még az ásványvizes flakontól is :D:D a sárkány nagyon betenne neki :D

   Törlés
 3. kiraktalak az oldalsávomba...nagyon jó a blogod!!! :-)
  ide: http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úristen! De jó, nagyon szépen köszönöm! *.*
   Olvastam most pár bejegyzésed, imádtam, lesz mit ma olvasnom azt hiszem :D
   Köszönöm szépen még egyszer, nagyon megtisztelő ez számomra *.*

   Törlés