Darabok belőlem VI

Sziasztok Lányok!

Elnézést de a hosszú hétvége miatt kicsit megcsúsztak a dolgok, és hétfő helyett kivételesen szerdán hozom a "Darabok belőlem" című bejegyzésemet.


Gyenge pontom a fagyi, még télen is képes vagyok belőle enni, annyira imádom. Igazából minden félét megeszek és minden mennyiségben, lehet pálcás, dobozos, tölcséres akármilyen, ízre szívem csücske a sztracsatella :)

Szeretek barátkozni és új emberekkel megismerkedni, és idegenekkel szemben is elég barátságosnak tartom magam, nem vagyok az a visszahúzódó csendes jellem kívülről.

És azon morfondírozni, hogy melyik felhőnek milyen alakja van :) Illetve nagyon szeretem a szép tiszta kék eget, azt a világoskéket, nagyon gyönyörű, főleg vonatból szoktam gyönyörködni az égben,  csodálatos jelenség.

Egy bizonyos kudarctól félek nagyon, megtörtént már velem egy bizonyos dolog- amit az ellenségemnek se kívánnék- és nagyon félek attól, hogy újra kudarcot vallok a témában, és félek attól, hogy ha egyszer gyerekem lesz szülőként is kudarcot vallhatok.

És a kudarc élményemből, illetve attól, hogy megszabadultam egy olyan embertől aki megváltoztatott nagyon rossz irányban, elvesztettem önmagam, így emiatt hatalmas változáson mentem keresztül az életben. Visszakaptam önmagam egy részét, és szerencsésnek tartom magam, hogy több új pozitív élmény ér, amitől új önmagam is lehetek, válhatok. Szeretnék még változni egy-két dologban, szeretném, ha elmúlnának bennem a feszültségek, tudom, hogy egyszer úgy lesz, és tényleg egy "régiúj" én lehetek.

Van bennünk közös?
Szép napot!Nincsenek megjegyzések