Zsákmány-ruhák

Sziasztok Lányok!

Tegnap anyukámmal, "pótanyukámmal" és gyerekkori barátnőmmel voltunk vásárolni. Nyakunkba vettük a belvárost, és azok turkálóit.

Én a belvárosban lakom, úgyhogy elég sok turkáló van a közelben, elmentünk egy angol turiba ami pár sarokra van tőlünk, de ott nem találtunk semmit, aztán irány a Humana, minden 450 forint volt aznap, bele is vetettük magunkat a tömegbe. Szerintem azon kevés lányok közé tartozom, aki tiszta szívéből gyűlöl ruhát vásárolni, szökő évente egyszer "rámjön" a vásárlás, de csak azért mert tényleg már mindent agyon-kopásig -hordok, így magamra erőltetek egy bárgyú mosolyt, és eldöntöm, akkor most lesz kedvem vásárolni, ez a kedv kb egy órán át nem tart tovább, és utána nyűgnek érzem az egészet. No mindegy, most se történt másképp, szóval turiba be ott tartottam. Páromnak találtam ruhát, magamnak nem- turkálóhoz irtó tehetségtelen vagyok, sose találok semmit- aztán barátnő felkiált a másik sarokból, hogy "nézd ez kell"?! Oda pillantok és már egy évek óta áhított darabot lógat a kezébe...amim még nincs, de minden más igen...Hello Kitty-s póló :D
Vissza is kiabáltam, hogy rakja el gyorsan a kosarába :D
Fekete és rózsaszín a fej, HandM-es méret ki volt vágva, úgyhogy azt nem tudom megmondani. 450 forintért bőven megérte, és álmodni se mertem volna, hogy lesz valaha Hello Kitty-s pólóm, amit kb 10 éve vadászok, de mindig csak babáknak készítenek. Úgyhogy már most tökéletesen elégedett voltam.
És még itt nincs vége a Hello Kitty-nek...Azért két HK-s felsőről álmodni se mertem egy nap :D Ezt egy másik turkálóból vettük, az is angol, de új, szóval eléggé le vannak értékelve a ruhák, és nagyon jókat lehet kapni. Erzsébet körúton megtaláljátok ezt a turit.
690 forint volt ez a trikó, alvós trikónak vettem, de nyaralásnál jó lesz majd kint a kertben mászkálni. Nagyon jó állapotban van, sőt "használt" létére, túl jó állapotba van, Sanrios, úgyhogy ez tényleg külön öröm.

Nadrág már nagyon kellett, úgyhogy benéztünk az új kínai boltba ami az Aranypók üzlet helyén van és találtam is nacit. Jól jártam, mert nem volt rajta gomb így 3900 helyett 3000 ért odaadta a lány, mivel nem volt belőle másik.
Kizárólag fekete nadrágot hordok, na jó, van egy sötét szürke nadrágom, az farmer, akkoriban égető szükségem volt nadrágra, szóval nem értem rá válogatni, úgyhogy végül is azért csúszott be az a "színes" nadrág, igaz nem is hordom túl sűrűn, én spec nem szeretem a farmert...Miután megtaláltam a tökéletes fekete nadrágom, volt még egy de az óriási volt rám, megvettem volna, ha lenne olyan varrónő ismerősöm aki át tudná szabni az egész nadrágot úgy ahogy van, de varrónő ismerős híján ott kellett hagynom, más fekete nadrág nem volt. Amúgy ezzel a cső meg répa-szárú nadrágokkal sem vagyok kibékülve, igaz a trapézt se vennék már fel :D, de nekem annyira nem bejövősek, és kevés lánynak áll igazán jól, de ha nem lehet mást kapni, kénytelen vagyok beérni ezzel. Jah szoknyát azért nem veszek, mert utálom, és utoljára talán 5 éves koromban volt rajtam szoknya, akkor is azért, mert akkor még rám lehetett erőszakolni :D


És végül, ezt is a kínaiba vettük egy tunika:

Szürke, apró virágokkal, nagyon lezser, kényelmes, az anyaga finom, kellemes. Én jómagam a tunikás tábort erősítem, nem is nagyon van másfajta felsőm, talán két fekete póló (meg most már Kitty), de azt boltba menéskor veszem fel. Szívem szerint mindegyik tunikából vettem volna, de végül ez jött velem, mert felsőre nem igazán volt szükségem, de ezt nem bírtam otthagyni 1500 forint volt.

"Nemvittemtúlzásba" a ruhavásárlást mint látjátok, összesen 4 db holmit vettem, úgyhogy hűen tükrözi ruha vásárlási fóbiám ( utoljára 3 éve voltam vásárolni ruhát) :D Kb 4 órát mászkáltunk, az utolsó egy órát kínként éltem meg, de nem kell legalább 1 évig ruhára költenem...legalábbis én nem tervezem, de mint tudjuk, ember tervez....
Ti szerettek ruhát vásárolni? Milyen stílusokat kedveltek a legjobban? Számít nálatok a márka?
Ez lett volna az én ruha zsákmányos posztom.
Szép napot Lányok!
Azrail

Kövessetek Bloglovin'-on :) Jobb szélen katt az ikonra :)

Nincsenek megjegyzések