Müller zsákmány

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltunk Párommal a Müllerben, én most voltam ott először (Corvin), gondoltam de jó lesz nekem, lesz egy csomó új cuccom. Betérve az üzletbe, már alapból a kialakítása se tetszett a dolognak, de még ez a kisebbik gond, alig volt valami, legalábbis olyan valami ami engem érdekelt volna.


 Párom szombaton volt a Terminálban található Müllerben, azt mondta az sokkal jobb mint ez, úgyhogy majd ha arra tévedek bemegyek és körbe nézek, mert a Corvinban található üzlet nem nyerte el a tetszésem.
De visszakanyarodok az eredeti témához, mégis sikerült vennem ezt-azt, igaz abból két lakk a szombati zsákmány amit a Párom vett a Terminálban.
Gondoltam kipróbálom az Aveo körömlakk lemosót, 195 forintért, egy L'oreal wax és egy Mexx Magnetic deo( ezek nem az enyémek), és 3 Catrice Candy Shock lakk. Két színt már fel is avattam, lesz majd vele mani, de akkor a 3 lakkot egyszerre mutatom be. (Elnézést a kábel rengetegért ott a háttérben, de nem tudtam elpakolni őket, van ami mozdíthatatlan :D legközelebbre csinálok valamit amivel eltakarom a fal azon részét)
Ez két Müller termése :D Én nem voltam tőle elájulva, nem is tervezem, hogy megyek oda a közeljövőben.
Ti miket vettetek mostanában? Mondjuk a Müllerben? Adjatok tippet mit érdemes, mert lehet, hogy még nem volt rálátásom a boltra. :) Köszi szépen
Szép napot!
Azrail

7 megjegyzés

 1. Azt a körömlakklemosót én is megvettem, de az én körmeimet és a körülötte lévő bőrt nagyon kiszárította, azóta folyamatosan kenem kamillás krémmel éjszakára, már úgy ahogy kezd rendbe jönni. Remélem Neked nem lesz ilyen gondod vele!
  Ahhh Candy Shock lakkok <3 :)

  VálaszTörlés
 2. Nah ez jó lesz akkor :D Amúgy is hajlamos száradásra a kezem...nah kíváncsi leszek, pár nap múlva fel is avatom akkor a lemosót. :)
  Az utolsó vanília színű lakkot vittem el a Müllerből, sőt az utolsó lakkot vittem el a CS kiadásból...még jó hogy ezt a 3-at sikerült beszerezni :) Tényleg jófélék, majd lesz róla bejegyzés mind a 3 színről. De ezt is neked köszönhetem, nem mutatod a vaníliásat nem tudtam volna, hogy van ilyen Catrice kiadás:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Remélem Neked nem fog szárítani ez a lemosó, vagy legalábbis nem annyira mint nekem. Én még nem vettem meg a többi Candy Shock lakkot, pedig a lilát nagyon szeretném már, csak a hülye vizsgaidőszak miatt nem megyek semerre, mert bűntudatom lenne, hogy nem itthon vagyok(hiába nem tanulok itthon se :D ) :)

   Törlés
 3. A Candy Shock lakkok nagyon jól néznek ki :) Nálunk nincs a közelben Müller sajnos, igy én még egybe sem jutottam el :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon szépek, de amúgy van amelyik matt közülük...nem is értem, de majd bejegyzésben megmutatom.
   Amúgy tök gáz, hogy ez csak a Müllerben volt elérhető, nem tudom mi alapján szabják meg melyik drogériában lehet kapni a limitált kiadásokat...

   Törlés
 4. Az a kedvenc körömlakklemosóm...:D
  Legalábbis a márka a kedvencem...:D
  Olcsó, és jó, és még az illata is kellemes...:D
  Egyébként szépek a lakkok, és kicsit sajnálom, hogy nem lehet gépen keresztül szagolni...:/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D remélem én is már hogy feltalálják az ilyen szagátjövő gépeket :D 4D-s laptop vagy PC :D
   Akartam venni más Aveo-s terméket, de nem találtam, vagy csak vak voltam...O.o
   Köszönöm, tényleg szépek a lakkok :)

   Törlés