Heti zsákmány

Sziasztok Lányok!

Ezen a héten is becsúszott ez az a kosaramba, amit én ugyan nem, de a pénztárcám biztos bánt :)
Voltam gyógyszertárban, DM-ben. Íme a zsákmány:Balról jobbra a termékek:
Balea zselé vax, Essence Girls On Tour parfüm, Ziaja kakóvajas testvaj, Axe Dark Temptation, S-he 155-ös lakk (holo) Manhattan by Bonnie Strange Sake My Day lakk, gyógyszertári kakaóvajas napolaj, Avon Sense testpermet, és Avon naptej.
Ui: Még MoonAngelnél nyert nyereményemet szerettem volna a heti posztba berakni, de sajnos még nem jött meg, remélem a héten meg fog, és lesz külön poszt életem első nyereményéről :)Balea vax és Axe tusfürdő nem az enyém. A vax egy hulladék ne vegyétek, vagy ha a Párotok vaxolja a haját ezt semmiképpen se vegye meg. Fényes- vizes hatás- amivel nem lenne gond-, nem szárad, és alig tart.
Tetszett ez az új trendkiadás az Essence-től, de a 20. babarózsaszín lakkomat mégse akartam megvenni, így jött velem haza ez a 10 ml parfüm, majd írok róla bővebben.
És végre teljes a Ziaja családom, már fél éve ezt a vajat vadászom mindenhol, és végre megláttam a DM polcán, úgyhogy el volt dőlve a sorsa, jött velem haza.
S-he holo lakkjára régóta vadásztam, csak vak voltam, meg olyan volt a fény viszony az állványnál, hogy nem vettem észre ezt a holo lakkot, de tegnap tudatosan szám alapján kerestem, amúgy van még más S-he holo lakk a 155-ön kívül?
És van egy menta lakkom végre, majd lesz vele mani.
És a nyári csodabarnulásomat mégse a Ziaja kakaóvajas testápolójától várom, hanem ettől a gyógyszertári napozó olajtól, majd lesz róla teszt, ha vissza jöttem a nyaralásból, feltéve ha fog sütni a nap.
Avonos testpermet nekem csalódás volt, mert a katalógusban átlátszónak volt feltüntetve és nem az volt odaírva, hogy testápoló permet, így megvettem, erre mikor tegnap kézhez kaptam a rendelést, nem győztem pislogni, hogy ez mi...régebben használtam ilyet, de van egy halom testápolóm, és ezt amúgy is úgy akartam használni mint egy szokványos testpermetet, na mindegy, az illata jó, úgyhogy el fog fogyni, de bosszant, hogy lehettek volna konkrétabbak, ha már valamire kiadom a pénzem, mert amúgy nem vettem volna meg.
És Avonos naptej, spray kiadásban, nem volt naptej anyunak, így ő ezt fogja használni én meg a kakaóvajas napolajat.
Ennyi lett volna a zsákmányolás, szeretnétek valamelyikről részletes bejegyzést látni hamarabb?
Ti miket vetettek mostanában? Link jöhet :)
További szép napot!
 Azrail

5 megjegyzés

 1. A Ziaja kakóvajas testápolót én is szerettem volna, de krémmánián azt olvastam, hogy durván rákkeltő anyagokat tartalmaz, így lemondtam róla.

  Nincs másik holo lakkja a s-henek sajnos, egyébként én is ugyanilyen nehezen találtam meg, mert nem tűnik holonak, szóval szám alapján keresgéltem végül :)
  Jók ezek az Essence parfümök? Még soha nem szagoltam őket, valahogy nem tudom elképzelni, hogy tartósak lennének.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen a testapolóról én is olvastam, de úgy gondolom csak be van vizsgálva,és nem dobnak piacra olyan terméket ami tényleg rákot okoz. Bár én nem hallottam hogy valaki konkrétan ettől lett volna rákos, nyilván a cég se létezne. Érdekes a vajról ilyet nem írtak...nem is értem :D tesztert próbáltam a parfümből csuklóra fújtam, ott még nap végén is éreztem az illatát, de a teszter mindig erősebb mint a parfüm amit megvesz az ember. Lesz róla részletes bejegyzés mert én is kíváncsi vagyok hosszú távon mit nyújt :)

   Törlés
  2. Jah akkor jó, hogy nem csak én jártam így a holo lakkal :D nem is értem miért nincs több ezen a rózsaszínen kívül :S pedig már elég régi, úgyhogy gondolom nem dobnak ki már más színt a piacra. :(

   Törlés
 2. Szép dolgokat vettél. Az Essence parfüm és a s-he lakk nagyon érdekel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) a S-het megpróbáltam fotózni ma, de annyira rosszak voltak a fényviszonyok,hogy a holo nem látszott benne, de elvileg holnap jobb géppel tudok fényképet csinálni, hátha azzal látszani fog a lényeg :) Rendben Essence parfüm lesz akkor az első :) Köszönöm szépen :)

   Törlés